- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
başka bir diyetisyenle görüş bence,10 kiloyu çok rahat verirsin.Aldım ya zaten bütün kiloları kdv dahil
Gelsin o pazartesi günü konuşacağım onunla... Ben de buradaki diyet forumlarında şöyle spor yaptım şunu yedim bilmem ne diye hava atmak istiyorum...
başka bir diyetisyenle görüş bence,10 kiloyu çok rahat verirsin.
ya bizim hocalarımız 164 84 kilo olan kıza her öğün bir dilip ekmek yazıyor/değişmeli,üç öğün meyve vs..Dukan diyeti falan zengin diyeti tarifleri hep pirzola,yok ızgarada balık,bıdıbıdı sote vs..Haklısın, başka bir diyetisyenle görüşebilirim aslında.
Diyet diye düşünme. Sağlıklı beslenme diye düşün. Düşününce gerçekten zor değil sağlıklı beslenmek. Sabah yağlı bir açmaya göre domates zeytin peynir daha lezzetli aslında. Bu arada ben de evlilik sarhoşluğındayım eşimle gez, ye, iç modundayız gitti benim bütün emekler
ya bizim hocalarımız 164 84 kilo olan kıza her öğün bir dilip ekmek yazıyor/değişmeli,üç öğün meyve vs..Dukan diyeti falan zengin diyeti tarifleri hep pirzola,yok ızgarada balık,bıdıbıdı sote vs..
atarsın atarsın..Tabi canım sosyete işi. Ben mayıs ayında smoothie yaptım hep, hergün gram gram verdim ama spor yapmaya halim yoktu derken hamile kaldım bıraktım geçen ay da düşük yaptım. Tekrar hamile kalmak istiyorum fakat bu tembelliği ve düzensizliği üzerimden atmam şart.
Ben dukan yapsam gut olurum. Bir gün kahvaltıda dukan yapan kız gözümün önünde yirmi dilim salamı üst üste koyup yemişti
Ben de karatay diyeti yapamam, sahanda az pişmiş yumurta yiyemem... Şarküteri ürünlerini de sucuk hariç hiç sevmem.
Karatay'ı da gördük milyarları kaptırınca onun da kafa gidikYa olay basit beyaz un yok,şeker yok yağ az mümkünse hiç. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok yani.
Kızlar benimki tam dert olmasa da şimdilik böyle giderse olacak. Benim sorunum tembelliğim, yerimden kalkamıyorum, 10 kilo vermem gerekiyor ama totom kalkmıyor, spor aletlerim var, 15 dakika yapıyorum egzersizi sonra sıkılıyorum. Her gün bugünden itibaren rejimdeyim diyorum. Olmuyor! Benimle aynı dertten muzdarip var mı? Yani tembellikten?
işleyen demir pas tutmaz misali sizde pas tutmuşsunz ev hanımı mısnz?Kızlar benimki tam dert olmasa da şimdilik böyle giderse olacak. Benim sorunum tembelliğim, yerimden kalkamıyorum, 10 kilo vermem gerekiyor ama totom kalkmıyor, spor aletlerim var, 15 dakika yapıyorum egzersizi sonra sıkılıyorum. Her gün bugünden itibaren rejimdeyim diyorum. Olmuyor! Benimle aynı dertten muzdarip var mı? Yani tembellikten?
yalnız değilsin dostum....
Biz de mi toplanıp, zayıflasak ama sadece diyet listesi olmasın benimki yiyerek olmuyor :)
Bende çok tembelim ev temizliği yapıp yemek de yaptımmı direk geçiyorum tv başına uzanıyorum bi bakmısım uyumuşum. Hergün 12 saat yalnızım
işleyen demir pas tutmaz misali sizde pas tutmuşsunz ev hanımı mısnz?
kaç kilosunz 10 kilo fazlam var dediğinize göre fazla bir kilonuz yok benceSıcaklardan belki de canım
Valla olur, birbirimize destek oluruz, her kim ne kadar zayıflıyorsa, nasıl zayıflıyorsa, püf noktası neyse yazar.
O uyku gündüzleri bende de var mutlaka kestiririm 1 saat, tembellik + uyku :)
Ev hanımı sayılırım aslında, yeminli tercümanım ben, işim hep bilgisayar başında, eskiden ofisim vardı Türkiye'de, o zaman hiç kalkmıyordum bilgisayar başından ama şimdi evdeyim yurt dışındayım yine hep bilgisayar başında işim ama en azından evin içinde dolaşıyorum, spor aletim var ama üzerine çıkınca 15 dakika spor yapıyorum oraya çıkmak bir mesele...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?