Tembellikten bıktım :(

Aldım ya zaten bütün kiloları kdv dahil
Gelsin o pazartesi günü konuşacağım onunla... Ben de buradaki diyet forumlarında şöyle spor yaptım şunu yedim bilmem ne diye hava atmak istiyorum...
başka bir diyetisyenle görüş bence,10 kiloyu çok rahat verirsin.

Diyet diye düşünme. Sağlıklı beslenme diye düşün. Düşününce gerçekten zor değil sağlıklı beslenmek. Sabah yağlı bir açmaya göre domates zeytin peynir daha lezzetli aslında. Bu arada ben de evlilik sarhoşluğındayım eşimle gez, ye, iç modundayız gitti benim bütün emekler

Haklısın, başka bir diyetisyenle görüşebilirim aslında.
ya bizim hocalarımız 164 84 kilo olan kıza her öğün bir dilip ekmek yazıyor/değişmeli,üç öğün meyve vs..Dukan diyeti falan zengin diyeti tarifleri hep pirzola,yok ızgarada balık,bıdıbıdı sote vs..

Haklısın canım, birazdan mutfağa girip sebze yemekleri yapacağım, köfte falan yapacağım, kendime bir menü oluşturacağım. Benim kendimi tokatlamam lazım. Sen de başla dikkat etmeye, önümüz kış o zaman zor oluyor...

Ben dukan yapsam gut olurum. Bir gün kahvaltıda dukan yapan kız gözümün önünde yirmi dilim salamı üst üste koyup yemişti

Tabi canım sosyete işi. Ben mayıs ayında smoothie yaptım hep, hergün gram gram verdim ama spor yapmaya halim yoktu derken hamile kaldım bıraktım geçen ay da düşük yaptım. Tekrar hamile kalmak istiyorum fakat bu tembelliği ve düzensizliği üzerimden atmam şart.

atarsın atarsın..

Ben dukan yapsam gut olurum. Bir gün kahvaltıda dukan yapan kız gözümün önünde yirmi dilim salamı üst üste koyup yemişti

Ben de karatay diyeti yapamam, sahanda az pişmiş yumurta yiyemem... Şarküteri ürünlerini de sucuk hariç hiç sevmem.

Ben de karatay diyeti yapamam, sahanda az pişmiş yumurta yiyemem... Şarküteri ürünlerini de sucuk hariç hiç sevmem.

Karatay'ı da gördük milyarları kaptırınca onun da kafa gidik Ya olay basit beyaz un yok,şeker yok yağ az mümkünse hiç. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok yani.

yalnız değilsin dostum....

Bende çok tembelim ev temizliği yapıp yemek de yaptımmı direk geçiyorum tv başına uzanıyorum bi bakmısım uyumuşum . Hergün 12 saat yalnızım

işleyen demir pas tutmaz misali sizde pas tutmuşsunz ev hanımı mısnz?

yalnız değilsin dostum....

Sıcaklardan belki de canım

Biz de mi toplanıp, zayıflasak ama sadece diyet listesi olmasın benimki yiyerek olmuyor :)

Valla olur, birbirimize destek oluruz, her kim ne kadar zayıflıyorsa, nasıl zayıflıyorsa, püf noktası neyse yazar.

Bende çok tembelim ev temizliği yapıp yemek de yaptımmı direk geçiyorum tv başına uzanıyorum bi bakmısım uyumuşum . Hergün 12 saat yalnızım

O uyku gündüzleri bende de var mutlaka kestiririm 1 saat, tembellik + uyku :)

işleyen demir pas tutmaz misali sizde pas tutmuşsunz ev hanımı mısnz?

Ev hanımı sayılırım aslında, yeminli tercümanım ben, işim hep bilgisayar başında, eskiden ofisim vardı Türkiye'de, o zaman hiç kalkmıyordum bilgisayar başından ama şimdi evdeyim yurt dışındayım yine hep bilgisayar başında işim ama en azından evin içinde dolaşıyorum, spor aletim var ama üzerine çıkınca 15 dakika spor yapıyorum oraya çıkmak bir mesele...

Yarın hep beraber spora gidiyoruz 7 de toplaşın,izmirde olan varsa arkadaşlık edebilirim..

Maronn. A bağladımmmm evde evde evde.. Bi Kursa yazılcam en güzeli.. Yalnızlık dan yemek bile yiyemiyorum canım istemiyor.. Kalabalık Ailede büyüdüm evlenince yalnız kaldım tek başıma hiç birşey yiyemiyorum

kaç kilosunz 10 kilo fazlam var dediğinize göre fazla bir kilonuz yok bence

konuya gelecek olursak valla bende yurt dışına gidersem evlenip ne yaparım diye düşünüyorum öyle bir ihtimal vardı
e çalışamam dilim yok
benm gideceğim yer arap ülkesiydi zaten ve 3-4 yıllık bir süre içindi
aynen sizin gibi pc başında dururdum
aklıma bir şey gelmiyor çünkü
ama bu kk da bağımlılık yapıyor az girmeye çalışın
hareketli müzikler açın ve o şeklde spor yapın bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…