- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
- Konu Sahibi kahveyesil
-
Dime sanki daha var beDaha erken ama
Dime sanki daha var be
Ya Allah,Bismillah,hücuummm deyip viledayi kapayim benBen nisanin ilk haftasi yapacagim insallah. Siz de oyle yapabilirsiniz. Ya da dediginiz gibi "Ya Allah" deyip baslayin. :)
Ben bu bahar temizliği,bayram temizliği vs... oldum olası anlamadım.Bu evler zaten normalde hergün 2 haftada bir de dip köşe temizlenmiyo mu.Camlar desen 3-4 haftada bir silinmiyor mu.Selam kizlar
Bahar temizligi adi altinda soyle dip kose bir temizlik yapayim diyorum.Sonra diyorum ki erkenci miyim, nisan basini mi beklesem..Usengeclik basa bela.. Bismillah deyip girissem corap sökügü gibi gelecek devami ,
galiba gaza ihtiyacim var
Yani hani şoyle bir girisirsin ya eve, altindan girer üstünsen cikarsin bahar temizligi benim icin o anlama geliyo.Valla sahsen ben uc haftada bir cam silemiyorumBen bu bahar temizliği,bayram temizliği vs... oldum olası anlamadım.Bu evler zaten normalde hergün 2 haftada bir de dip köşe temizlenmiyo mu.Camlar desen 3-4 haftada bir silinmiyor mu.
Dogru hava şöyle tam temizlik havasi degil daha
Caktirmayin aynen oyle..Her yoruma göre fikirimiz değişiyorHafta sonu yağışlı buralar, sizin orası nasıl? en azından kapı pencere olayına girmeyin bence
Her gün ev mi temizlenir ayol? Yazık canınıza. Valla benim camlar üç aydır silinmiyor, yağmurlar fırsat vermiyor kiBen bu bahar temizliği,bayram temizliği vs... oldum olası anlamadım.Bu evler zaten normalde hergün 2 haftada bir de dip köşe temizlenmiyo mu.Camlar desen 3-4 haftada bir silinmiyor mu.
Benim bir de yeni ayaklanan kizim var,bıcır bıcır geziyo pesimden,onu hasta etmektende korkuyorum.Bana kalırsa da daha erken, şöyle bir nisan gelsin ondan sonra bakıcaz artık bir hal çaresine. Sırf bu yüzden nisan gelsin istemiyorum o derece yani. 3 hafta önce cam sildim 1 saat sonra yağmur yağdı o gün bugündür camlara elimi sürmüyorum. Öyle sil, süpür, toz al, mutfağı topla, çamaşır yıka ütü yap o kadar yaptıklarım bu ara. Bahar temizliğini düşünmek bile beni benden alıyor.
Esimin babanesinin dedigi gibi;Isıcak ısıcak yapmak icin bekleniyo herhalBahar temizliği nasıl oluyor hatunlar yaHalı yıkama,cam silme, kıyafetleri ayırıp giyilmeyenleri elden çıkarma.. benim aklıma bunlar geliyor ama bunları yapmak için niye nisan haziran bekleniyor ki valla biri anlatsın
Ben bu bahar temizliği,bayram temizliği vs... oldum olası anlamadım.Bu evler zaten normalde hergün 2 haftada bir de dip köşe temizlenmiyo mu.Camlar desen 3-4 haftada bir silinmiyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?