hiç bitmiyor ki hergün ayni.... diyorum ya ev hep hazir olsaaa... yani ev tertemiz olsaa yemekler hergün hazir olsaaa. nerdeeeeeeee...
Maalesef ülkemizde erkeklerin yetiştirilme tarzı belli. Çoğu erkek ne temizliğe ne mutfak işlerine karışmamak için yemin etmiş durumda. Yani bu kadınlar ya bir şekilde bu işleri pratik olarak halletmenin yolunu bulacaklar ya da her akşam kavga dövüş yaşanacak. Ben sana hak veriyorum ama bak benim eşim yardım etmesine rağmen bazen yetişmiyor, yetişemiyoruz. Ki ben iki aydır evdeyim. Yine de yetişmediği oluyor. Yani burada verilen taktikler emin ol eşi yardım etsin, etmesin herkesin işine yarayacak taktikler.kimsede demiyoki aman can
ım yapma kocan yapsın temizlikci tut hepsi dondurucuya baklıyat at düzenli ol bilmemne kız yorulmus arkadaslar yorulmussss kocası aldatan kadınlar taktikleri gibi kırmızı gecelik mubabbetine döndü kıza is yap dicenize kocası yapsın demeniz lazım pess yanii kadınlarımız hizmetci yetişiyo valla anne evinde bi su getirmedik evlenince hemen kadın mı olduk yani 40 yıllık kadınlar gibi elde bez bi elde yemek yap oooo masalahh
ben burdan okumuşum M
Pek dinlenemiyorum ben evlendiğimden beri misafir ağırlıyorum çalıştığım halde düşün ev görmeler bitmek bilmedi rahat 2-3 haftada bir kere hafta sonu bazen hafta içi akşamları ağırlıyorum Allahtan mutfağı severim zorlanmıyorum elim hızlı olduğu halde ev işlerini bitiremiyorum özellikle çamaşırları bu akşam ütüm var meselabende programlı yapıyorum fakat o programi uymuyor.
sen daha 6 aylık evlisin daha neler çikar. bende 1 senedir evliyim ilk başlarda çok zor geliyorduu alıştım sonrada ama tek derdim hiç dinlenememek... hepsini severek yapsam da hiç dinlenemiyorum bi dinlenme olmuycakmi allah aşkına ya.
valla kadınları bastırmıslar evlenince ev kadını olcan kocana hizmet etcen hersey dört dörtlük olcak ohhh ne güzel işşş kimse kadının psikolojisini düsünmüyo valla erkeklere bu ne hizmet bi ne hürmet
7 sene oldu valla evleneli kafam daha yeni oturdu cocugumda yok evliilk cok zor valla
düzeltme yaptim yine.. maydanozlari kaynatip içsem acaba zayiflamak için :) yiyen olmuyor. :/Benim çok işime yaradı bu yöntem. Bir ara çiçek gibi vazoda tutuyordum bozulmasınlar, sararmasınlar diye ama o da etrafa çok dökülüyor. Bu yöntemle hem taze kalıyor tadı ve rengi hem de çok kolay.
Klozet temizliğini nasıl yapıyorsunuz hanımlarben klozet temizlicem diye başlıyorum her yeri yıkıyorum biri şunun inceliğini öğretsin
merhaba
ben çalışan bayanim.. eminmki çalışan bayanlarin işi daha zor..
hele ki çocuklu çalışanlarin...
ben memurum bide evliyim..
işten gelince bi 5 dk dinlenemiyorum..
doğru mutfagaaa
yemek bulaşık derken 8 oluyor..
temiz yapasim da gelmiyor ama aklım banyo lavabo wc silme kaliyor.
off artık bıkkınlık geldi
pislik kalsin diycen ki hasta oluruz sonrada..
işten geldiğimde hemen çöpleri döküyorum.
hal böle oldu temizlik takıntı hale geldim Nabicagimi bilimyorum yardim edin kızlarr
bi dinlenemiycekmiyizz
Abartmamak koşuluyla iç tabi:) Maydonoz suyunun zayıflatıcı etkisi yok. İdrar söktürücü ve ödem atıcı olarak iş görüyor. Dolayısıyla kullananda zayıflamış algısı oluşturuyor. Ha bu arada hiç bir bitkinin zayıflatıcı etkisi yok bari şurda kamu spotu tadında bir mesaj yazayım:) Çoğu en fazla ishal yapıyor ki o da çok zararlı. Sadece su ve mineral kaybediyor vücut, yağlar yerinde sayıyor. Yağ yakmanın tek yolu spor yapmak, yağ oluşmasını engellemenin tek yolu sağlıklı beslenmek:)düzeltme yaptim yine.. maydanozlari kaynatip içsem acaba zayiflamak için :) yiyen olmuyor. :/
valla yapar yapar ögrenir ben yeni evliyken az yemek yakmadım anamın karnında ögrenmedim 22 yasında ögrendim evlendigimde esinede yaptırsın yani bugun yanlıs asar 4 sene sonra ögrenir mesela yanii ütüyüde esler yapabilir yanii kadın hizmetci degil ki anlamıyorum valla kadınlar annem dahil erkeklerin etrafında pervana oluyolar ama sonuc 0 eee o zaman kime yaranmaya calısıyosunlimoncu28 doğru diyosun, benim eşim de yapıyor sağolsun, ama geçen süpürgeyi açmasıyla kapaması bir oldu şaşırdım ama hevesini de kırmak istemedim.
sağolsun çamaşırları asar ama onun astığı gömleği ben zor ütülüyorum tam açamıyor, öyle kırışık asıyor.
her erkek iş yapmaz, yapan da yani bi kadın eli gibi olmaz.
olma ihtimali çok düşük.
ama eşim yine de yapar elinden geldiğince sağolsun..
yapmayan da yapmaz değiştiremeyiz.
Kavurursanız kokmazben doğramiş sogani buzdolabi poşetin içine attim buzdolaba koydum da noldu bi hayli koktuu.. çok kötü kokuyor ama.. bi dahada yapmam artık
Ben daraldım ama burada. Her şeyi sen üstlenmişsin olmaz ki böyle. Hafta içi işe git hafta sonu temizlik yap robot musun sen?Bende yaklaşık 3 yıllık evliyim 13 aylık bebeğim var. Temizlik konusunda kafayı yemiş durumdayım. Eşim yardım ediyor ettiğinde de agresif oluyor. Yani kısaca yardım etmek istemiyor. Cocuga bile bakmak istemiyor. Otursa ,bilgisayarla ,telefonla? filmle ,sporla, ve annesiyle babasiyla zaman gecirse. Ama ev de tertemiz olsun istiyor. Bebek olan ev nasıl tertemiz olacak ki. Calisiyorum. Çocuğuma annem bakıyor . Akşam anneme git çocuğu kuçakla, eve gel , yemek yap sofra hazırla , oğlum zaten yeni yürümeye başladı bacağını dibinden ayrılmıyor =)) bende hızlıca işlerimi yapıp oğlumla ilgilenmek istiyorum. Pazar komple temizlik geciyor. Eşimle de temizlik yuzunden çok tartışıyoruz. Onunla da ilgilenemiyorum. Temizlik çamaşır bulaşık bir türlü kordine edemedim. Hep ağlıyorum. İsimde de hata yapıyorum . Bunalıma girdim. İyi bir anne olamamaktan korkuyorum. =(((
Ben daraldım ama burada. Her şeyi sen üstlenmişsin olmaz ki böyle. Hafta içi işe git hafta sonu temizlik yap robot musun sen?
Ben çalışan kadınların muhakkak yardımcı alması gerektiğini düşünüyorum. Haftada 1 yarım gün bile Nasıl rahatlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?