Bende arastiriyorum su anda kullandigim süpürge vestel.. Pek memnun değilim iyi çekmiyor bi bozuldu yaptirdik simdi iyi sukurda yine aksilik cikarsa bilmiyorumDysonda ömur boyu ayni filtre yikayip kullaniliyor digerlerinde 2 yilda 200 lira civari verip filtre degistirilmesi lazimmis o acidan cazip gelmedi
Bende rowentanin eski bir modelini kullaniyorum hic memnun degilim emiş gucu yok gibi bisiy vestel kasirga yada air max dusunuyorum kafam karisik su an dyson alamam devamli bozulan bir seylede ugrasamam hangi model sizinkiBende arastiriyorum su anda kullandigim süpürge vestel.. Pek memnun değilim iyi çekmiyor bi bozuldu yaptirdik simdi iyi sukurda yine aksilik cikarsa bilmiyorum
Vestel power max 1800 benimki 1 sene oldu bi kere bozuldu hafiften. Yaptirdik. Allahtan servisimiz vardi vestelin. Fazla sorun yokmustu. Simdilik iyi bakalim değiştirmeyi düşünüyorum bendeBende rowentanin eski bir modelini kullaniyorum hic memnun degilim emiş gucu yok gibi bisiy vestel kasirga yada air max dusunuyorum kafam karisik su an dyson alamam devamli bozulan bir seylede ugrasamam hangi model sizinki
Bende hamileyim diye sogan dograyamiyorum buzluk agzina kdr sogan dolu :) ama sadece buz dolabi poseti yetmiyor. Ac kapa posetler var buzdolabi posetine koydugun soganlari icine dolduruyorum koku moku cikmiyo. Tavsiye ederim. Yada hazir dogranmis dondurulmus olanlar super fresh filan neden bilmiyorum ama hiic kokmuyo agzi acik kalsa bile ama onlari cok tercih etmiyorumben doğramiş sogani buzdolabi poşetin içine attim buzdolaba koydum da noldu bi hayli koktuu.. çok kötü kokuyor ama.. bi dahada yapmam artık
Philipsin utusunu kullaniyorum da kireçli olduEn iyi marka philips bence çok profesyonelce üretiyorlar . Ütüsüne de süpürgesine de bayılıyorum.
Her ne kadar temizlese ayni yine batiyor. Keşke diyorum hep temiz olsada.. Çocuk yok fakat yinede toz oluyor. En kötüsü toz olmak ve temizlik hic bitmiyor daha wcyi temizledim mutfagi temizledim bugün evi supurdum simdi banyoyu temizliycektim misafirler geldi kaldi oda yaSabahtan beri paklıyorum bitmiyor çıldırcam
Onun kireç haznesi oluyor genelde çıkarılıp takılıyor. O ozellik yoksa ütünüzde nasıl temizlenir bilmiyorum. Malesef.Philipsin utusunu kullaniyorum da kireçli oldunasil temizleniyor biliyormusunuz
Her ne kadar temizlese ayni yine batiyor. Keşke diyorum hep temiz olsada.. Çocuk yok fakat yinede toz oluyor. En kötüsü toz olmak ve temizlik hic bitmiyor daha wcyi temizledim mutfagi temizledim bugün evi supurdum simdi banyoyu temizliycektim misafirler geldi kaldi oda ya
Bende kireç temizleme tuşu varda olmuyor küf küf yapiyor sorun cikti nasil temizliycem bilmiyorum bilen varsa soleyin banaOnun kireç haznesi oluyor genelde çıkarılıp takılıyor. O ozellik yoksa ütünüzde nasıl temizlenir bilmiyorum. Malesef.
Az önce banyoyu temizledim dünden kalan yemek vardi da isitcam bide yanina çorba salata yapcam :Süpürdüm sildim balkon yıkadım wc yıkadım toz aldım yemek yaptım yoruldum
Limon tuzu kireci çözer kireçli ayrılan parçayı kaynayan limon tuzlu suda kaynatsaniz olur mu acabà.Bende kireç temizleme tuşu varda olmuyor küf küf yapiyor sorun cikti nasil temizliycem bilmiyorum bilen varsa soleyin bana
Az önce banyoyu temizledim dünden kalan yemek vardi da isitcam bide yanina çorba salata yapcam :camasir dun aksamdan yikadim disariya asamadim evi içine astim
Ben denemeyi bile korkuyorum limontuzu duymusum ama denemedimL
Limon tuzu kireci çözer kireçli ayrılan parçayı kaynayan limon tuzlu suda kaynatsaniz olur mu acabà.
Oh afiyet olsun:) bende çeşit çeşit değişik yemekler deniyorum esim bayiliyor :) mutfagi seviyorum bana orda oturmak lazimm :))))Çamaşır topladım ütü yarın yaparım. .
Çorba kavurma nohut pilav salata. .
Oh afiyet olsun:) bende çeşit çeşit değişik yemekler deniyorum esim bayiliyor :) mutfagi seviyorum bana orda oturmak lazimm :))))
Vallla:))) kilo aldiysa demekki kocalarimza iyi bakiyoruz demi:) eşim evlendiğimizde çok zayifti simdi 20 kilo birden aldi maşallahKilolar aldı başını gidiyor. .
Yemeyi seviyoruz. .
Vallla:))) kilo aldiysa demekki kocalarimza iyi bakiyoruz demi:) eşim evlendiğimizde çok zayifti simdi 20 kilo birden aldi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?