temizlik derdi hiç bitmiyor be:(

Her çalışan kadinin hayati çok zor bazen çalışan bekar kizlara ozeniyorum hic birşey elleme çocuk da yapma ohh :)) bekarligimi kiymetimi bilemedik işde. Evlendim aldik basima.. Ev isleri temizlik yemek ve bide kocayla ilgilen çocuk yap Ohio ömrü sonuna kadar. Ben bile tek basima yapsam yoruluyorum kocama nazik bi şekilde yardim etmeni istiyorum tabi o benden daha agir calisiyor. Ben masabasidayim çok şükür isim rahat o daha agir ayakta makineyle ugrasiyor. Fazlada is yaptiramiyorum. Çocuk olunca ona birakirim:)

Dysonda ömur boyu ayni filtre yikayip kullaniliyor digerlerinde 2 yilda 200 lira civari verip filtre degistirilmesi lazimmis o acidan cazip gelmedi
Bende arastiriyorum su anda kullandigim süpürge vestel.. Pek memnun değilim iyi çekmiyor bi bozuldu yaptirdik simdi iyi sukurda yine aksilik cikarsa bilmiyorum

Bende arastiriyorum su anda kullandigim süpürge vestel.. Pek memnun değilim iyi çekmiyor bi bozuldu yaptirdik simdi iyi sukurda yine aksilik cikarsa bilmiyorum
Bende rowentanin eski bir modelini kullaniyorum hic memnun degilim emiş gucu yok gibi bisiy vestel kasirga yada air max dusunuyorum kafam karisik su an dyson alamam devamli bozulan bir seylede ugrasamam hangi model sizinki

Bende rowentanin eski bir modelini kullaniyorum hic memnun degilim emiş gucu yok gibi bisiy vestel kasirga yada air max dusunuyorum kafam karisik su an dyson alamam devamli bozulan bir seylede ugrasamam hangi model sizinki
Vestel power max 1800 benimki 1 sene oldu bi kere bozuldu hafiften. Yaptirdik. Allahtan servisimiz vardi vestelin. Fazla sorun yokmustu. Simdilik iyi bakalim değiştirmeyi düşünüyorum bende

En iyi marka philips bence çok profesyonelce üretiyorlar . Ütüsüne de süpürgesine de bayılıyorum.

ben doğramiş sogani buzdolabi poşetin içine attim buzdolaba koydum da noldu bi hayli koktuu.. çok kötü kokuyor ama.. bi dahada yapmam artık
Bende hamileyim diye sogan dograyamiyorum buzluk agzina kdr sogan dolu :) ama sadece buz dolabi poseti yetmiyor. Ac kapa posetler var buzdolabi posetine koydugun soganlari icine dolduruyorum koku moku cikmiyo. Tavsiye ederim. Yada hazir dogranmis dondurulmus olanlar super fresh filan neden bilmiyorum ama hiic kokmuyo agzi acik kalsa bile ama onlari cok tercih etmiyorum

Sabahtan beri paklıyorum bitmiyor çıldırcam
Her ne kadar temizlese ayni yine batiyor. Keşke diyorum hep temiz olsada.. Çocuk yok fakat yinede toz oluyor. En kötüsü toz olmak ve temizlik hic bitmiyor daha wcyi temizledim mutfagi temizledim bugün evi supurdum simdi banyoyu temizliycektim misafirler geldi kaldi oda ya

Süpürdüm sildim balkon yıkadım wc yıkadım toz aldım yemek yaptım yoruldum

Onun kireç haznesi oluyor genelde çıkarılıp takılıyor. O ozellik yoksa ütünüzde nasıl temizlenir bilmiyorum. Malesef.
Bende kireç temizleme tuşu varda olmuyor küf küf yapiyor sorun cikti nasil temizliycem bilmiyorum bilen varsa soleyin bana

Süpürdüm sildim balkon yıkadım wc yıkadım toz aldım yemek yaptım yoruldum
Az önce banyoyu temizledim dünden kalan yemek vardi da isitcam bide yanina çorba salata yapcam : camasir dun aksamdan yikadim disariya asamadim evi içine astim

Az önce banyoyu temizledim dünden kalan yemek vardi da isitcam bide yanina çorba salata yapcam : camasir dun aksamdan yikadim disariya asamadim evi içine astim

Çamaşır topladım ütü yarın yaparım. .
Çorba kavurma nohut pilav salata. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…