temizlik derdi hiç bitmiyor be:(

Allah yardimcimiz olsun su an calismiyorum 7 aylik oglum var birakin detayli temizligi supurge bile acamiyorum bozuldu zaten bahanemiz oldu
Ufacik bebesi olup evi piril piril olanlar var hayret ediyorum

Allah yardimcimiz olsun su an calismiyorum 7 aylik oglum var birakin detayli temizligi supurge bile acamiyorum bozuldu zaten bahanemiz oldu
Ufacik bebesi olup evi piril piril olanlar var hayret ediyorum
Yeni çikan sessiz süpürgeler var onlardan alin bende degistircem pek memnun değilim rowenta almak için can atiyorum

Yeni çikan sessiz süpürgeler var onlardan alin bende degistircem pek memnun değilim rowenta almak için can atiyorum
Bu aralar hep supurgelere bakiyorum dysonu begendimde fiyatlar ucuk orta halli bisi alicam simdilik canim

Evliyim çalışyrum
Hafta içi iznim var sadece
Bende cok yoruluyorum ki ben bekarken hiç iş yapmayan kız evliyken cok zorlandim
Esim çok yardımcı oluyo bana
Bende temizlgmi izin günüme bırakmyrum
Isten geldgmde hemen mesela siler supururum makine acarim wc banyo ykarim bunlari evde yemegim varsa yaparim yoksa yemek yaparim pisene kadar wc banyo ykarim
Coj fazla işimiz çıkmıyo benim dağınıklğmdan baska
Esimle berabet yapariz genel temizlgi.bu yuzden buraz yorgunlugumu alıyor
Cocukta yok ev temiz buluyorum geldgmde

Kendini cok yıpratmavala ben izin günümde asla temizlik yapmam 2 3 e kadar yataktym sonra bir 2 is yaparim okadaristen geldgm an wc ye gittgmde cikmadan yıkıyorum
Yemeklerimide valla 2 gunluk yapiyorum esimde yiyor bende

çalıştığım dönemde sabah 7 de çık, servise bin, 8,30 da mesai başlasın. bazen 8 de bazen 10 da çık, istanbul trafiğinde 1-2 saat dolan, eve gel, iki yumurta kır ye, ortalığı toplamaya bile mecalim kalmazdı. her şeyi hafta sonu hallederdim ama o da yarım yamalak.

işte akıllı kadın

Şekerim sen iyi koca bulmuşsun pek beğenmesende

15 günde bir bi kadın gelsin dipli temizlik yaptır.yemekleri fazla yapıp iki gün yiyebilirsiniz.kesinlikle takıntı haline getirme zaten çalışıyorsun birde temiZlik derdine düşersen kendine hiç vakit kalmaz ve bu durumda mutsuZluk getirir.bende çalışan bayanım çok zor herseyi Planlı yapmak zorunda kalıyo insan .bu arada istersen haftalık da dipli temizlik yaptırabilirsin fakat bi hafta sonu temizliğe bi hafta sonu sırf kendine ayırabilirsin

Evdeym ama iş genede bitmio.. ne demşler: katır dölün tutmasın kadın isin bitmesin...

Daginiklik konusunda evimi goren pis der o derece su an. cok yogun calistigimdan dolayi surekli zaten ilgilenemiyorum, fakat mutfak tezgahim her daim temiz duracak her aksam yemek isitirken/yaparken muhakkak camasir suyu doker silerim, sonra tuvalete girdigimde camasir suyu doker ikinci girisimde de yikarim. ama supurge toz haftada bir defa ancak.

Arkadaslar ben öğretmenim haftada üç gün dersim var kizim da var krese gidiyor ben haftada ya da en kötü 15 güne temizlikçi aliyorum 50 tl neye harcamiyoruz ki canimdan kiymetli mi stres sahibi olamam valla cam kapi hali koltuk silme agir isleri hep ona yaptiririm ütü camasir dolap içlerine elletmem kesinlikle sonuçta kocalar isten gelince evin temizligine bakmiyorlar ki bize bakıyorlar evi yala yut adam icin hic önemli degil ama giyin suslen agizlarinin suyu akar hemen annem hic kadin tutmamış babama da hic yaranamamis

Bana gore en iyisi rowenta ve philips.. İkisini birden alican hem hali yikama hem de süpüren istiyorum bakiyorum da
Dysonda ömur boyu ayni filtre yikayip kullaniliyor digerlerinde 2 yilda 200 lira civari verip filtre degistirilmesi lazimmis o acidan cazip gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…