Adam olamadik kadin oldukahhh bee canım gaza geldin geldin de yemek yapmayamı geldin offf bu kadınlar adam olmaz gercekten
ben mühendısım dahada uzun calısıyorum üstelık 2 cocugum var oluyor hepsı oluyor8-17 arasi işde çocuk yok ortada. Ama nalet olasi hic is bitmiyor
Yeni çikan sessiz süpürgeler var onlardan alin bende degistircem pek memnun değilim rowenta almak için can atiyorumAllah yardimcimiz olsun su an calismiyorum 7 aylik oglum var birakin detayli temizligi supurge bile acamiyorum bozuldu zaten bahanemiz oldu
Ufacik bebesi olup evi piril piril olanlar var hayret ediyorum
Bu aralar hep supurgelere bakiyorum dysonu begendimde fiyatlar ucuk orta halli bisi alicam simdilik canimYeni çikan sessiz süpürgeler var onlardan alin bende degistircem pek memnun değilim rowenta almak için can atiyorum
işte akıllı kadıneeee kocan ne yapıyo alah askıan yaa bıde memursun onu tabur asker gibi karsında dikmen lazım burda okumuyomusun o kadar para kazanıyosun kocan neen yardım etmiyor ki o zaman sende yapmıcan haftalık hizmetci tutucan erkek milletine yaranamazsın bunu bill ne kadar verirsin o kadar ister ben calısmadım halde esime yaptırıyorum arada calıssam hic acımam yanii nedir bu kadınların suskunlugu anneleriniz sizi hizmetcimi yetistirdi allah askıan
Şekerim sen iyi koca bulmuşsun pek beğenmesendeeeee kocan ne yapıyo alah askıan yaa bıde memursun onu tabur asker gibi karsında dikmen lazım burda okumuyomusun o kadar para kazanıyosun kocan neen yardım etmiyor ki o zaman sende yapmıcan haftalık hizmetci tutucan erkek milletine yaranamazsın bunu bill ne kadar verirsin o kadar ister ben calısmadım halde esime yaptırıyorum arada calıssam hic acımam yanii nedir bu kadınların suskunlugu anneleriniz sizi hizmetcimi yetistirdi allah askıan
Ben saldım kendimiAkıntıya kürek çekmemek gerek sal gitsin curly.
Ben hep öyle kullanırım numune poşeti ne koyup agzı cıt cıtlı kapali cok güzel oluyorben doğramiş sogani buzdolabi poşetin içine attim buzdolaba koydum da noldu bi hayli koktuu.. çok kötü kokuyor ama.. bi dahada yapmam artık
Ben artik salladim gitti benden kiymetlimiBu kadar takma kafaya temizliği, evi b.k götürmedikçe çok kasma, değmez, yine kirlenecek. Hayat kısa, ölümlü dünya, salla gitsin.
Bana gore en iyisi rowenta ve philips.. İkisini birden alican hem hali yikama hem de süpüren istiyorum bakiyorum daBu aralar hep supurgelere bakiyorum dysonu begendimde fiyatlar ucuk orta halli bisi alicam simdilik canim
Dysonda ömur boyu ayni filtre yikayip kullaniliyor digerlerinde 2 yilda 200 lira civari verip filtre degistirilmesi lazimmis o acidan cazip gelmediBana gore en iyisi rowenta ve philips.. İkisini birden alican hem hali yikama hem de süpüren istiyorum bakiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?