Hayır istemiyorsun tabi ama bunh eşine anlatmak lazım. Sen çalışıp eve para getiriyorsan onun da yardımcı olması lazım.Gündelikci düşünüyorum . Ama daha çok eşimle beraber yapmak istiyorum. Onu sikistiriyorum. Sonuçta bu evde beraber yaşıyoruz. Bana yardım etmeli ki daha mutlu yaşayalım. Hem bir evlat yetiştiriyoruz . Babası ona temsil olacak ondan feyz alacak. Çok mu şey istiyorum. Bilmiyorum ki =))
Ben doğrayıp buzdolabı poşetinde koyuyorum canım köfteye dolmaya herşeye kullanırım geçende poğaçaya bile ekledim tadında bir değişiklik olmuyor kiben burdan okumuşum Maydanozlari ince ince dograyip cam kavanoza koyuyomuşşun.. ben denedim 2 hafta dayaniyor. yiyen olmuyorsanirim ben kaynatip içcem zayıflamak için
Hayır istemiyorsun tabi ama bunh eşine anlatmak lazım. Sen çalışıp eve para getiriyorsan onun da yardımcı olması lazım.
Gündelikçi en iyi tabi gücün yetiyorsa
Hazırlıyorum bende dondurucuda koyuyorum. Allahtan eşim öyle misafircilik pek yapmıyor. Yoksa hiç yetisemem. Bende baya mücadele vercem gibi görünüyor. Aslında öncedeñ yapardı. Balkonu falan yıkadı. Makinadañ Bulasiklar alır yerleştirdi ama ne oldu bilmiyorum. Çocuk doğduktan sonra değişti biraz. Kaçacak yer arıyor sanki. Sanki çocuğu o doğurdu ben değil =)) Haftanın 3 günü spora gidiyor zaten. Pazar günü gezmek istiyor.EŞ yardımı olmadan zor oluyor. Temizliğe, bulaşığa yardım etmesi lazım. Ben bu konuda çok mücadele verdim vermeye devam ediyorum. Mükemmel olmaya çalışma çocuğun da varsa evinin dağınık olması normal, seni hoş karşılamayan insan gelmesin. yemek konusunda biraz pratik olursan kendine vakit ayırabilirsin. Tavuğu parçalatıp haşlayıp parçalar halinde buzluğa atıyorum. Kavurmalık et alıp kavurup porsiyonluk atıyorum yanına bir pilavla şipşak yemeğim hazır oluyor. Bakliyatları haşlayıp atıyorum. kek, poğaça ve fırından aldığım bol miktarda simidim buzlukta hazır olur.
oglan da dolapları indiriyor. Elinde kaşık soğan ne bulursa her yere saçıyor . Birde ev dublex merdivene tırmanma isteği çok oluyor. =))) gerçi bayılıyorum oglusuma ne yapsa hiç gözüme bitmiyor da eşimiñ yersiz abartı titizlikleri tutuyor bazen. Dese bizim oglusumuz var dağıtcak öyle büyüçek ben çok memnunum dese olcak. =)) mutlu mutlu geçinir gideriz.Siz tecrübesizlikten muhtemelen bu kadar çok yoruluyorsunuz ben de sabah 8 akşam 7 evde yokum ev Bakırköy'de iş Mecidiyeköy'de metrobüsle ayakta gidip geliyorum evde 2 çocuk biri ilkokul bir de ödevi dersi bitmiyor bir tanesi de 11 aylık emekliyor her yeri karıştırıyor mutfak dolaplarını çekmeceleri döküp duruyor yine de ben yattığım yeri beğenecek kadar abartı yorulmuyorum 15 re bir temizliğe gelen var ama dayanmıyor tabi 1 saat için de aynı
memurar cok uzun calismiYorki.... nasil zaman olmuyor iki ise giden bayanlar taniyorum ben cocuklu evleride miss gibi.merhaba
ben çalışan bayanim.. eminmki çalışan bayanlarin işi daha zor..
hele ki çocuklu çalışanlarin...
ben memurum bide evliyim..
işten gelince bi 5 dk dinlenemiyorum..
doğru mutfagaaa
yemek bulaşık derken 8 oluyor..
temiz yapasim da gelmiyor ama aklım banyo lavabo wc silme kaliyor.
off artık bıkkınlık geldi
pislik kalsin diycen ki hasta oluruz sonrada..
işten geldiğimde hemen çöpleri döküyorum.
hal böle oldu temizlik takıntı hale geldim Nabicagimi bilimyorum yardim edin kızlarr
bi dinlenemiycekmiyizz
Vaayy haftanın üç günü spor, pazar gezme. Ev işi yok. O kadar spor yapmak istiyorsa ev süpürsün valla süper kas yapıyo :)B
Hazırlıyorum bende dondurucuda koyuyorum. Allahtan eşim öyle misafircilik pek yapmıyor. Yoksa hiç yetisemem. Bende baya mücadele vercem gibi görünüyor. Aslında öncedeñ yapardı. Balkonu falan yıkadı. Makinadañ Bulasiklar alır yerleştirdi ama ne oldu bilmiyorum. Çocuk doğduktan sonra değişti biraz. Kaçacak yer arıyor sanki. Sanki çocuğu o doğurdu ben değil =)) Haftanın 3 günü spora gidiyor zaten. Pazar günü gezmek istiyor.
haklisin o zaman ozel sektorde calismak kolay degil sana tavsiyem durumun misaitse 15 gunde bir temizlikci cagirabilirsinkeşke edebilse iş yogunluğu nedeniyle çok geç geliyor. bende 5 te çikiyorum işten dolmuş molmuş derken 6 da evde oluyorum. yemegimi yapıyorum. eşim 8 de geliyor eve.. banada yardim etmeye çalışıyor fakat oda çok yoruluyor ben memurum eşim özelde çalışıyor.
Bir ara supuruyordu =)) veee acayip terlediğini yoruldugunu söyleyip hemen duş almaya giriyordu.Vaayy haftanın üç günü spor, pazar gezme. Ev işi yok. O kadar spor yapmak istiyorsa ev süpürsün valla süper kas yapıyo :)
Evet çok zorKadın olmak zor
8-17 arasi işde çocuk yok ortada. Ama nalet olasi hic is bitmiyormemurar cok uzun calismiYorki.... nasil zaman olmuyor iki ise giden bayanlar taniyorum ben cocuklu evleride miss gibi.
ahhh bee canım gaza geldin geldin de yemek yapmayamı geldin offf bu kadınlar adam olmaz gercektenValla ben buraya actigimda iyi oldu gaza getirdim:)) köfte yaptim patatesleri de soydum ikisini de firina koydum pişirdiği uğraşmadan şimdi çorbada salata da yaparim ohh:) bide yandan camasir makine calisiyor.bugün cuma yaa yarin başka is yaparim neredeyse.. Esim caliscak yarin
Hem de nasil...Kadın olmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?