Temizlik derdi

Ahahah dedim bilmediğim ve kokusuz bir hijyen tekniğiyse ben de öğreneyim 😂
Ah ahh canım nerdee. Çamaşır suyunu hiç sevmediğim ve doğru bulmadigim halde ondan başka bembeyaz eden bişey yok diye mecbur kullaniyorum mutfakta olsun derz aralarinda olsn illa ki keşke öyle bo yöntem olsa hem kokusuz hem hijyenik bende uygulasam :KK51:

Ay yatak odasi beni yoruyor.saclarimi surekli orda yapiyorum. Surekli kıl oluyor.Bir de makyaj malzemeleri,taki toka,kucuk seyler hep orda.Bir de kucuk olunca ev esyalar sıkışık oluyor.Bir esyayi yerinden kaldirmak iskence.Bekar evi diye kaliteli supurge de almiyorum.haliyle bir de fircaliyorum yerleri.
o küçük ufak tefek seyleri kutulasan tuvalet aynası veya oyle bsy in üzerindeyse çekmecelere koy kutula o zaman orasi bos olur kolay temizlenir

Valla bende temizlik yapmayanı bir türlü anlamıyorum. Bir yer dağınık olunca ben duramıyorum, elim ayağıma dolaşıyor temizleyene kadar rahatlayamıyorum. 2 gece önce sabah 5e kadar temizlik yaptım evi kova kova suyla yıkadım mutfağı boşalttım halıları yıkattım vs. Keşke bende sizin gibi olsaydım ama ne yazık ki her konuda kanım çekiliyor bir temizlik konusunda zımba gibiyim. Mesela şuan yatakta uzanıyorum, yorganı 5 gündür yıkamadığımı farkettim kalkıp yorganımı makineye atıcam. :D Öyle işte..
çok abartılı değil mi? Sizinki de çok normal bi durum değil yalnız.

1+1 hap kadar yarım günde yutulur o ev. Zaten düzenli yapsanız iş birikmez bile. 160 metre kare evde ben iyiymişim valla. Koca evi hergün olmasa da gün aşırı süpür sil, yemek çamaşır ütü, bi çocuk bi bebek.. Benim bel iyi dayanıyormuş garibim..

çok abartılı değil mi? Sizinki de çok normal bi durum değil yalnız.
Nesi abartı tam olarak? Ayda 1 detaylı temizlik yapıyorum, gayet normal.. Bende yapmayanları abartı anormal buluyorum. Onun dışında hep topludur zaten evim :)

Nesi abartı tam olarak? Ayda 1 detaylı temizlik yapıyorum, gayet normal.. Bende yapmayanları abartı anormal buluyorum. Onun dışında hep topludur zaten evim :)
sabah 5e kadar ev temizlemek, yorganı 4 5 günde bir yıkamak epey aşırı geldi bana. Nedwn bu tepkiniz anlayamadım, siz yazmışsınız bunları.

sabah 5e kadar ev temizlemek, yorganı 4 5 günde bir yıkamak epey aşırı geldi bana. Nedwn bu tepkiniz anlayamadım, siz yazmışsınız bunları.
Yok tepki vermedim, siz bana normal değilsiniz derseniz tepki bu olur yani.
Sabah 5e kadar hergün ev temizlemiyorum, yaklaşık 1.5 aydır yapmadığım bir temizlik ti, halılar yeni gelmişti e taktir edersiniz ki halıları pis yere sermek olmaz. Mutfağı temizledim toz aldım halıları serdim bu kadar yani. Yorgan yıkamaya gelince makineye atılabilen 15 dkda kuruyan bir yorganım var, e 20 gündür anormal bir kanamam olduğu için yorgan yıkamam normal, zaten normal zamanda da haftada 1 yıkıyorum.

Yanlis anlamayın ama takinti haline getirmekten korkuyorum cunku basak burcuyum. Normalde titiz olurlar .Ben oyle degilim ama 1 saatte yapilan bir isi 3 saatte yaparim.temizlik de bu yuzden gozumde büyüyor.
Valla evin pis olmasından rahatsz olmayıp yapmamak için kendine bahane yaratan insan temizlik takıntısı olmaz bacım giriş sen yavaş yavaş. Kandırma kendini😃
Herkesin karakteri burcuna benzeseydi dunya da 12 tip insan olurdu öyle mi?
Hayirğğ.
O yüzden kasma yani 😃

Ah ahh canım nerdee. Çamaşır suyunu hiç sevmediğim ve doğru bulmadigim halde ondan başka bembeyaz eden bişey yok diye mecbur kullaniyorum mutfakta olsun derz aralarinda olsn illa ki keşke öyle bo yöntem olsa hem kokusuz hem hijyenik bende uygulasam :KK51:
Var zaten klorsuz çamaşır suyu.
Onlar kokmuyo.

Süpürgenin uç kısmını çıkarın ayarı düşürün. Eski ince çorabı ucuna geçirin. Takı çekmecesindeki kıllar tüyler çekilir mis olur

Yok tepki vermedim, siz bana normal değilsiniz derseniz tepki bu olur yani.
Sabah 5e kadar hergün ev temizlemiyorum, yaklaşık 1.5 aydır yapmadığım bir temizlik ti, halılar yeni gelmişti e taktir edersiniz ki halıları pis yere sermek olmaz. Mutfağı temizledim toz aldım halıları serdim bu kadar yani. Yorgan yıkamaya gelince makineye atılabilen 15 dkda kuruyan bir yorganım var, e 20 gündür anormal bir kanamam olduğu için yorgan yıkamam normal, zaten normal zamanda da haftada 1 yıkıyorum.
ben size normal değilsiniz demedim, temizlikte aşırı gittiğinizi ifade ettim. Ama bu şekilde anlatmadığınız için ilk mesajda temizlik takıntınız varmış gibi anlaşılıyor. Oğlumun alerjisi var doktoru ayda bir yıkamamın yeterli olduğunu söylemişti yorgan ve battaniyeyi. Zaten hergün havalandırıp toz akarlarını yok eden bi karışım sıkıyorum. Her şeyin abartısı zarar.

Hastalığınız için de şifa diliyorum önemli bi şey değildir inşallah..

ben size normal değilsiniz demedim, temizlikte aşırı gittiğinizi ifade ettim. Ama bu şekilde anlatmadığınız için ilk mesajda temizlik takıntınız varmış gibi anlaşılıyor. Oğlumun alerjisi var doktoru ayda bir yıkamamın yeterli olduğunu söylemişti yorgan ve battaniyeyi. Zaten hergün havalandırıp toz akarlarını yok eden bi karışım sıkıyorum. Her şeyin abartısı zarar.

Hastalığınız için de şifa diliyorum önemli bi şey değildir inşallah..
Sizde haklısınız, detaylı anlatamadığım için abartı gibi bir izlenim bir bırakmış olabilirim. Normalde evet 1 ayda bir yıkamak yeterli oluyor ancak benim yorganım biraz ince o yüzden sürekli temizlemem gerekiyor. Miniği ize de çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)

Sizde haklısınız, detaylı anlatamadığım için abartı gibi bir izlenim bir bırakmış olabilirim. Normalde evet 1 ayda bir yıkamak yeterli oluyor ancak benim yorganım biraz ince o yüzden sürekli temizlemem gerekiyor. Miniği ize de çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)
severek yorumlarını okuduğum üyelerdensiniz tatlıya bağladığımız için sevindim, zira sizi kırmak istemedim ❤️

1+1 hap kadar yarım günde yutulur o ev. Zaten düzenli yapsanız iş birikmez bile. 160 metre kare evde ben iyiymişim valla. Koca evi hergün olmasa da gün aşırı süpür sil, yemek çamaşır ütü, bi çocuk bi bebek.. Benim bel iyi dayanıyormuş garibim..
Tatil donusu dip kose temizledim. Ikindiden gece yarisina kadar.1+1 ev cabuk olur diyorsunuz ama ben bir evi 2 saatte temizleyemiyorum. O yuzden yapmayı sevmiyorum.banyo benim 15 dakikami almiyor.Daha fazla.Yani ben fazla detayciyim herhalde..detaylu dusunmekten de elim ese degmiyir.

Tatil donusu dip kose temizledim. Ikindiden gece yarisina kadar.1+1 ev cabuk olur diyorsunuz ama ben bir evi 2 saatte temizleyemiyorum. O yuzden yapmayı sevmiyorum.banyo benim 15 dakikami almiyor.Daha fazla.Yani ben fazla detayciyim herhalde..detaylu dusunmekten de elim ese degmiyir.
işte hergün yapsanız veya 2 günde bir detaya gerek kalmaz, sizde sıkıntıya girmezsiniz.

Valla bende temizlik yapmayanı bir türlü anlamıyorum. Bir yer dağınık olunca ben duramıyorum, elim ayağıma dolaşıyor temizleyene kadar rahatlayamıyorum. 2 gece önce sabah 5e kadar temizlik yaptım evi kova kova suyla yıkadım mutfağı boşalttım halıları yıkattım vs. Keşke bende sizin gibi olsaydım ama ne yazık ki her konuda kanım çekiliyor bir temizlik konusunda zımba gibiyim. Mesela şuan yatakta uzanıyorum, yorganı 5 gündür yıkamadığımı farkettim kalkıp yorganımı makineye atıcam. :KK70: Öyle işte..
çok merak ettim yanlış anlamayın, yorganı kaç günde bir yıkıyorsunuz? :rolleyes:

Back
X