Temizlik derdi...

Aşırı titizlik var ve kendisi huzurlu olmadığı için size de huzur vermiyor.

Bende yeni evli sayılırım ve yeni evde en çok hali tozu yünü oluyor bunlar her yere doluyor mobilyalarda bir karış toz oluyor onu anlarım ama balayına giderken de temılık yapılması normal değil hani siz bile üstten öylesine toplar geçersiniz.

Yetiştirilme tarzı buysa kararından da vazgeciremezsiniz çünkü onu prensip olarak kabul etmiş.

Allah yardımcınız olsun.

Trt de bunun programini yapmislardi.temizlik hastalari diye...bu hastalik.tedavi olmali

Sende onu karısına hiç iş yaptırmayan biriyle kıyasla.

+1

katılıyorum. annemin bi iş arkadaşı var (erkek), adam yeni evli bir bebekleri var. işten çıkıp eve gidince yemeği kendisi yapıyormuş haftanın 2-3 günü.

haftasonları karısına yardım edermiş ev temizliğinde. ütüsünü falan zaten hep kendi yaparmış karısına ellettirmezmiş. karısı çalışmıyor bu arada, ev hanımı.

bu lafta şöyle açılmış, adam işyerine yemek getirmiş, ikram etmiş, annem de ''ne kadar güzel olmuş eşinizden tarifini alabilir miyim'' demiş, adam da ''ben yaptım'' diye tarifi vermiş. ordan laf açılmış işte bunları anlatmış.

annem de ''yanlış anlamayın meraktan soruyorum, eşinizin bu işleri yapmaya engel bi durumu mu var da hep siz yapıyorsunuz? eğer öyleyse ben de yardımcı olayım, evde yemek yaptığımda falan göndereyim'' demiş.

adam da ''karım akşama kadar bebeğimize bakıyor, gece de onun yüzünden uykusu sürekli bölünüyor, bi de bu işlerin yükünü bindirmek istemiyorum, elimden geldiği kadar yardım ediyorum'' demiş.

konu sahibi sen de eşine bunları anlat. sen de eşini böyle adamlarla kıyasla madem.

Canım benim çevremdeki her kadın kocasının dağınıklığını şikayet ederdi evlenince bende ilk defa böyle bir erkek gördüm gerçi bekarken de bilirdim temiz ama anladim ki evlenmeden önce o halinin 100 de 1 ini göstermiş bana
Erkegin boylesinide ilk defa duydum.

Ay ne zor ya.Benim eşim anlamaz öyle hiç de karışmaz cam çerçeve filan.Eşin yardım etmiyorsa kaldıki küçük bebeğinde var,bu durumda konuaya hakkı bile yok.Hiç çekilmez kahrı.Allah yardımcın olsun.

Kis gunu Her hafta cam silinecekse bir temizlikci tutsun sana

Kiz benmkide oykeydi basta tepkisiz kal ve yapmak ostedigini yap alisir oda benmki alisti valla

Camları eşim siliyor ben zorlanıyorum kadın tutalım diyorum oda para vermek istemediğinden kendi siliyor 2 ayda bir falan siler
Temizliğe de pek karışmaz hatta çok yoruyosun kendini ne gerek var her gün süpürüyosun der
Toz falan hiç görmez bile
Dağıtmaz toplamasa da dağınık değildir eşim valla herşeye karışan bi eş istemezdim herhalde ömür törpüsü olurdu

Benimkide düzen hastası yerde bir çorabını göremezsiniz bende tam tersi arada söylenir duymazliktan gelirim ama kesinlikle caydanlikta çay kalmicak bardaklar calkalanip kapatılacak onu yaparım alıştım artık bana saka da yapar benden tam ev kadını olurmuş diye

bu huyundan vazgeçirmek için evde onun düzensizliklerini bul en ufak bir hata yapmaya her insanoğlu meyillidir. Her ne kadar titiz olsa onunda vardır bir düzensizliği. Siz bunları buldukça ve yüze çıkardıkça eşinizde bu titizlik tutkunluğundan vazgeçecektir.

Benimki böyle. Eline tutuşturuyorum süpürgeyi benimkini beğenmiyorsan kendin yap diyorum. Yavaş yavaş alıştı artık beraber yapıyoruz. Yani beğenmiyorsa ucundan tutacak

Silme !
En fazla ne olabilir ,kavga edersiniz,ee şimdide ediyorsunuz zaten . Birak o seni silmeye ikna etmeye çalışıp pes etsin.Sen neden pes edip siliyorsun.Bırak o seni baskalarina şikayet etsin,sen hiç keyfini bozma.
Yazin o istiyor diye haftada bir cam silersen,adam kışın da senden benzer performansı bekler.
Olması gerektiği gibi sen ne zaman uygun gorursen o zaman silersin ,yada yardımcı tutarsiniz.

Ah bu erkekler, herşeyin mükemmel olmasını nasıl da beklerler..
Kadın ne yapmalı?
Kış günü cam silmek nedir?
Ne gereği var şiddetli yağmur fazlasıyla yıkıyor pencerelerinizi..
Cam silmeyi kolay sanan kafalara sesleniyorum, bebek uyurken diye birşey mi var, uyurken aklın bebekte, çık cam tepelerine, bir oda camı 30 dk minimum..
Sizde onu birilerden vurun, yada duymamazşıktsn gelin..

Bu havadamı cam sil diyor Allah merhamet versin.

Eşin ya merhametsiz ya da OKB'li.Temizlik hastası.Tedavi olması lazım.

Böyle birisi için kılını kıpırdatma.Keyfine bak.Elimden gelen bu ben robot değilim de.

Gitsin kendi temizlesin ya da tedavisini olsun herşeye burnunu sokmasın.

Son düzenleme:
Sizin yerinizde olsam o her cam pis dediğinde verirdim eline bezi hadi temizle derdim rahatsız olan sensin silmekte sana düser

Canım yorumlara bakmadan direk okuduğum konu üzerine yazıyorum..

Adım gibi eminimki çoğu konuyu bi kenara bırakıp "herkez değil herkes" diye uyarmıştır

Ne insanlar var, bakın ben hiç takılıyormuyum

Eşin bu konuda takıntılı anladığım kadarıyla..Burcu ne ?
(Bunuda çok soran olmuştur eminim)

Neyse ben susayım bari

o eşine söyle biz kış girdiğinden beri hiç cam silmedik evde. çok çok camın önündeki pervazların falan tozunu alıyorum içerden o kadar.
yazın bile haftada bir silmeyiz biz. çok abartı bence.

o sürekli cam silen kadın da show mu yapıyor yoksa hasta ruhlu mu, temizlik hastası mı bilemedim.

eşine okut bunları sana şükretsin, yazın haftada bir cam silen bi karısı var!

ayrıca rahatsız olan insan alır eline bezi kovayı, siler. cam silmek kadına özgü bir iş değil sonuçta.

allah sana da el ayak vermiş ona da, sana da akıl vermiş ona da.
bi cam silebilmekten acizse söylesin bil en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…