temizlik hastaları...

humanaz

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
54
2
6
35
Sivas
kızlar günlerdir içim içimi yiyor bir de size sorayım...
sizin de kaynana veya görümceleriniz evinize gelince temizlik hastalıkları tutuyor mu?
herkesin kendi evi pislik içinde bile olsa bana gelince bi sağı solu düzenleme, şu da kirlenmiş deyip temizlemeye çalışma gibi davranışları oluyor. bi tek bana mı oluyor sizde de var mı

oluyo canım ole seyler bizimkilerde geldiğinde yapıyolar ama kötü niyetten değildir takılma. bende diyorum napim ben calışıyorum herşeye yetişemeyebilirim diye onlarda saolsunlar aynen diyolar sen çalışıyorsun tabiii yetişemeyebilirsin bizde yardım edelim sana diyee.

işin geyiğini geçiyorum.....

bence sizin evinizin bir cazibesi olmalı temizlik konusunda.mesela bazı evler temizlendikçe güzelleşir ve böyle evleri sürekli temizliyesin gelir ama bazıları kara delik gibidir ruhun daralır.

Camlarım da epeydir silinmiyor ilgilenebilir misiniz de mesela

pis olsam zoruma gitmez, çünkü kendimin farkında olurum. ama o kadar temizliyorum titiz davranıyorum buna rağmen pismişim gibi davranmaları zoruma gidiyor ne yapacağımı bilemiyorum

Ne münasebet benim evimin temizliği onlara ne

Bu kadar taviz vermeseydiniz bence. İyi niyetle yardım amaçla yapıldığını düşünmüyorum en son tül meselesinden sonra.

Her ay tül yıkanırsa her sene tül alırsın artık

bence enerjinizi kendi evinize saklayın deyiverin ve rahatlayın yoksa amiyane tabirle "size avratlık" taslamaya devam ederler

daha ne yapsınlar işte ne güzel :) benımkıler geldıgınde eleştirir bende he der geçerim hele şmdi evimi b..k götürüyor hamıleyım her dakıka silip süpüremiyorum ama böylede mutluyum ki manyaklık boyutunda temızlık yapardım :)

canım iki gün önce bendelerdi, camlar temizdi bu defa da dediler tülleri bi yıka......... neymiş tül dediğin her ay mutlaka yıkanmalıymış

yanlış anlama ama onlar kafayı yemiş bahane arıyolar bence kendi evlerini toplasınlar ya töbe töbe. kimisi gelir evi dağıtır kimisi gelir her şeye karışır sinirlendim valla şimdi. ne çektik biz bunlardan

işime gelir şahsen.
Kötü niyetli olduklarını sanmıyorum. yoksa millet temizlik yapmak için birbirini kırıp geçirmiyor demi

benımkıler tek kelıme etmez edemez onlara ne cevabı yapıştırırım ama arkamdan çok konuştuklarına emınım

Kayınvalidem falan yapmaz öyle şey de, kimse de gelip benim evimi temizleyemez. Elletmem yani, ben yaparım kendi işimi. Kendi annem bile dokunamaz, herkes kendi evinin düzenini bilir.

valla cnm benim kv çok pis. kırk yılda bir gelir bana. dünyanın en titizi olur. şu .... makineye sığmıyormu is olmuş. (yooo sığmıyo dedim sustu

ocağın is mi çıkarıyor tavaların altı kararmış (he is çıkarıyor dedim)

banyoda güğümünü ovdum bak güzel olmuşmu (eline sağlık pek güzel olmuş dedim

yani bizdede var cnm

evliliğimin başında öle şeylerden hoşlanmazdım... kendi annem dahi olsa birşey istemezdim. şimdi yüzsüzüm resmen .

annelerim (ikiside) eve giderken yemek felan koyuyorlar.. hiç sesimi çıkarmıyorum. daha önceden yemek yapamıyormuyum ben diye geçirirdim içimden... şimdi sağolsunlar yardım ediyorlar diyorum. bi ara ablam (görümcem) banyomu temizleyiverdi sağolsun. sadece yoruluyor diye üzüldüm. yoksa pismiyim diye düşünmedim. şimdi koymuyor...

canım iki gün önce bendelerdi, camlar temizdi bu defa da dediler tülleri bi yıka......... neymiş tül dediğin her ay mutlaka yıkanmalıymış

Yuh , her ay tül mü yıkanır, çok çabuk eskir. Bu seninkiler laf edecek bişey arıyor resmen.

Huzursuzluk çıkarmaya değer mi desen, değmez bence. Bırak ne istiyorlarsa temizlesinler, ama sana iş buyuruyorlasa ya duymazdan gel ya da yok bence gayet temiz hiç uğraşamam şimdi valla de çık

evet laf edecek şey aradıklarını düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…