temizlik hastaları...

hmm anladım o zaman bu tavırlarınız beni rahatsız ediyor
bana pasaklı muamelesi yapmayın de sende

senin baya da olmuş evlendiğin Allah yardımcın olsun
Bizimkiler eltilerle yapıyordu aynısını ilk zamanlar herkesi bir diğerine çok hamarat çok temiz vs vs methediyorlardı sonuç eltilerin hepsinin arası bozuk

benim zaten bir eltim var. kayınvalidem ikimizin de yüzüne herşeyi açıkça söylüyor. bana diyor işini seviyorum, oğluma da çok güzel bakıyorsun ötekine de diyor çok dağınıksın oğluma da iyi bakmıyorsun. sonra öteki bozuluyor falan...
ama buna rağmen canımı sıkacak şeyler de yaşanıyor işte

arkadaşlar eğer elektrikli süpürge , elektrik süpürgesi , buharlı temizleyici almayı düşünüyorsanız kesinlikle almalısınız ürünleri çok kaliteli tavsiye ediyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
:) benım evden bahsetmıssınız yazmadan gecmeyım dedım :) benımkı cazibeli degil ama kara delik olandan:)

Kimseyi evimin temizligine karıştırmam zaten sözkonusu kişiler görümce ve kayınvalide ise iyi niyette aramam

Ayyy aynı benim durumundasın
Benimkiler de gelince her yeri kurcalarlar...

90 yaşındaki annemiz bile laf sokar
Kaynananın evini affedersiniz b.k götürür benim mis gibi evin de kusur ararlar..

Sende aynısını onlara gidince soyke Ayy şu tülleri yikasaniza de temiz derlerse aa rengi kirli gibi duruyor falan de sana dediklerinde de ben temiz im siz kendi evinizle ilgilenin de

[Qanaz, post: 34605850, member: 572442"]kızlar günlerdir içim içimi yiyor bir de size sorayım...
sizin de kaynana veya görümceleriniz evinize gelince temizlik hastalıkları tutuyor mu?
herkesin kendi evi pislik içinde bile olsa bana gelince bi sağı solu düzenleme, şu da kirlenmiş deyip temizlemeye çalışma gibi davranışları oluyor. bi tek bana mı oluyor sizde de var mı [/QUOTE]
Arkadasim ben kKV iki sene sonra ayrildim ayrildiktan sonra her benim.evime geldiğinde pislik goturuyo surasi pis niye temizlemiyosun boyle olursa bidaa gelmem diyordu temizleyen iyodun daha yeni doğum yapmistim hepsine yetemiyodum ama simdi pis bile olsa bize diyemiyo çünkü bende evine gittiğimde hani sen çok temizdin buranin hali ne boyle mi titizsin sen demeye basladim. Akillandi galiba. Kimse çok temiz veyantiyiz değil. Herkezzin yapamadigo zamanlar oluyor. Herkez kendine baksin. En azindan seninkiler temizlik yapiolarmis benimki sadece laf solerdi. Sende onlara aynisini. Pisliklerini gözlerine gözlerine sok...
Arkadadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…