valla cnm benim kv çok pis. kırk yılda bir gelir bana. dünyanın en titizi olur. şu .... makineye sığmıyormu is olmuş. (yooo sığmıyo dedim sustu
ocağın is mi çıkarıyor tavaların altı kararmış (he is çıkarıyor dedim)
banyoda güğümünü ovdum bak güzel olmuşmu (eline sağlık pek güzel olmuş dedim
yani bizdede var cnm
kızlar günlerdir içim içimi yiyor bir de size sorayım...
sizin de kaynana veya görümceleriniz evinize gelince temizlik hastalıkları tutuyor mu?
herkesin kendi evi pislik içinde bile olsa bana gelince bi sağı solu düzenleme, şu da kirlenmiş deyip temizlemeye çalışma gibi davranışları oluyor. bi tek bana mı oluyor sizde de var mı
Tul meselesine kadar iyi niyetli dusundum de bence biraz laf sokma var o yizden en guzeli aman anne ben hallederim evimin duzenini sen enerjini kendi evine harca kiyamam sana felan de orta karar uyariyor musun iyi niyetinden mi soyluyorsun kararsiz kalip rahatsiz olsun esine soylerlerse kiyamadigim icin oyle dedim dersin cumlede kiyamam lafi var cunku:)
ben sinir olurdum açıkcası..
çünkü düşünseneze eşinizin gözünde de pis tutan kadın konumuna düşersiniz... ewi bile annemle ablam temizliyor der wallaa....
gitsin kendi ewini temizlesin ben yaparım temizliğimi....
sadece şu durumda kabul edebilirim, büyük temzlik yapcaksam bahar temzliği veya kış temzliği o zaman gelsin yardım etsinler onun dışında istemem...
kötü niyetli değillerdir elbette ama ne gerek warki....
sizin de kaynana veya görümceleriniz evinize gelince temizlik hastalıkları tutuyor mu?
herkesin kendi evi pislik içinde bile olsa bana gelince bi sağı solu düzenleme, şu da kirlenmiş deyip temizlemeye çalışma gibi davranışları oluyor. bi tek bana mı oluyor sizde de var mı
Ayyyy evet ben cok gicik buluyorum ben bi de uzakta oturuyorum farkli sehirde cslisihorum bize gelmislerdi..ne bileyim bi baktim tencerelerimi surtmusler cifle.sonra gorumcemin biri tutturdu buzdolabini sileyim srn calisiyorsun dedi rahatsiz oldum ben de ne gerek var dedim ama laftan da anlamiyorlar ki.
ayy ne guzel temizlesinler ayol hiç karışma özellikle halıları felan gözlerine sok perdeleri aç camlar görünsün :)))))))
buzdolabını da silsinler
Belkide sizi temiz bulmuyorlardır.kızlar günlerdir içim içimi yiyor bir de size sorayım...
canım iki gün önce bendelerdi, camlar temizdi bu defa da dediler tülleri bi yıka......... neymiş tül dediğin her ay mutlaka yıkanmalıymış
Öncelikle ne kadarlık evlisin onu merak ettim? Çünkü biz evin sahibiyiz havasında oluyorlar ilk zamanlar ama bu yardımsever! hevesleri maalesef üzülerek söylüyorum ki zamanla geçiyor.
İlk evlendiğim yıl özellikle temizlemeye geliyorlardı. Eşimin gözünü sokarak şu şöyle yapılır, bu böyle yapılır diye ben işteyken gidip deterjanlar alıp dip köşe temizlik yapmalar vs ama şu an geliyorlar bir hafta kalıp bir işe elini sürmeden gidiyorlar. Onlar varken bende yapamıyorum evin içi çarşamba pazarı gibi oluyor kısaca
Belkide sizi temiz bulmuyorlardır.
neden hemen temizlik hastasına bağladınız olayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?