temizlik hastaları...

benimki kv pis değil de eltim çok dağınık, kv de onunla kalıyor. ona ses çıkaramıyor. temizlik yapma hırsını bende çıkarmaya çalışıyo galiba

Yok
Bizimkiler daha çok X te gelsin mi Y de gelmek istiyor diyo
Kafile halinde gezmeyi seviyorlar

ben sinir olurdum açıkcası..

çünkü düşünseneze eşinizin gözünde de pis tutan kadın konumuna düşersiniz... ewi bile annemle ablam temizliyor der wallaa....

gitsin kendi ewini temizlesin ben yaparım temizliğimi....

sadece şu durumda kabul edebilirim, büyük temzlik yapcaksam bahar temzliği veya kış temzliği o zaman gelsin yardım etsinler onun dışında istemem...

kötü niyetli değillerdir elbette ama ne gerek warki....

Tul meselesine kadar iyi niyetli dusundum de bence biraz laf sokma var o yizden en guzeli aman anne ben hallederim evimin duzenini sen enerjini kendi evine harca kiyamam sana felan de orta karar uyariyor musun iyi niyetinden mi soyluyorsun kararsiz kalip rahatsiz olsun esine soylerlerse kiyamadigim icin oyle dedim dersin cumlede kiyamam lafi var cunku:)

oyle bir ortam olmadi ama olsaydi da kimseyi ilgilendirmedigini soylerdim,kimse sinirini asmasin

görümcem tülünü sık yıkarmış da güya onu örnek gösterecek. halbuki mutfağında peçeteler sararmış vaziyette. onu gören yok. işte o yüzden sinir oldum zoruma gitti

valla çok doğru söylüyosun

Ayyyy evet ben cok gicik buluyorum ben bi de uzakta oturuyorum farkli sehirde cslisihorum bize gelmislerdi..ne bileyim bi baktim tencerelerimi surtmusler cifle.sonra gorumcemin biri tutturdu buzdolabini sileyim srn calisiyorsun dedi rahatsiz oldum ben de ne gerek var dedim ama laftan da anlamiyorlar ki.

evet resmen "pis gelin" konumuna düşürüyolar insanı (ki gerçekten pis biri değilimdir)

Ne münasebet kendi annem bile karışamaz evimin temizliğine düzenine, ben hakaret olarak kabul ederim bunu, asla izin vermeyin onlar elini bir şeye atınca siz alın ellerinden,daha yeni temizledim deyin, ayda bir tül mü yıkanır çürür o tüller siz yorulmayın ben yapıyorum her işimi çok şükür deyin!!!

Ben kendim temizlik hastasıyım..ama başkasının evinde hiç iş yapamam..ben perdeleri ayda 2 kez yıkıyorum...her yıkanan sey mutlaka utulencek..şimdi bebeğim var hergun ustu günde 2 kez değişiyor..ne camasırım bitiyor ne utum..üstelik çalışan biriyim...gece 3 e kadar temizlik yapmadan evimi toplamadan yatmıyorum..bedenim bu na nekadar dayanır bilmiyorum..ama duzenli ve temiz olmayı cok seviyorum..Kayın validem bendende temiz titiz..ama geldiginide bende iş yapmaz bende onun evinde yapmam...

Öncelikle ne kadarlık evlisin onu merak ettim? Çünkü biz evin sahibiyiz havasında oluyorlar ilk zamanlar ama bu yardımsever! hevesleri maalesef üzülerek söylüyorum ki zamanla geçiyor.
İlk evlendiğim yıl özellikle temizlemeye geliyorlardı. Eşimin gözünü sokarak şu şöyle yapılır, bu böyle yapılır diye ben işteyken gidip deterjanlar alıp dip köşe temizlik yapmalar vs ama şu an geliyorlar bir hafta kalıp bir işe elini sürmeden gidiyorlar. Onlar varken bende yapamıyorum evin içi çarşamba pazarı gibi oluyor kısaca

Belkide sizi temiz bulmuyorlardır.
neden hemen temizlik hastasına bağladınız olayı?

Ay bunu benim annem yapıyor ya her şeye burnunu sokuyor :95:

3 yıllık evliyim. kayınvalidem başkalarına benden bahsederken hep çok temiz, düzenli ve iş yaparken elimin hızlı olduğunu söylüyormuş. bizzat bana da söylüyor bunları. ama evime gelince böyle tuhaf bi durum ortaya çıkıyor.

Belkide sizi temiz bulmuyorlardır.
neden hemen temizlik hastasına bağladınız olayı?

az önce bi arkadaşa da söyledim, temiz bulmasalar her yerde benim işimi övmezler. yüzüme de söylüyor, yaptığın işi temiz yapıyorsun, senin iş yapmanı çok beğeniyorum diyor, kendi evinde yapmıyor bana gelince iş yapıyor o yüzden temizlik hastalığı tutuyor diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…