Merhaba ,
15 aylık evli vajınusmus hastasıyım. Eşimle daha önce temizlik konusunda yasadıgım problemlerden bahsetmiştim.29 yasındayım, eşim 34.
Dün evden çıkıp gitmeme sebep olacak bir kavgamız geçti. Eşimin isteği üzerine bir arkadasımızı çağırdık kahvaltıya biri 10 aylık yeni emekliyen , diğer 5 yaşında iki çocukları var. Bizde de çocuk olmadıgı için objeler , süs eşyaları vs hep ortalıktadır. Zaten eşimin takıntısından ötürü eve biri gelecek diye hep korkar haldeyim.
Misafirler gittikten sonra ev süpürüldü , çocuk yağlı elini duvara sürdü diye duvarın o kısmı silindi, halı , koltuk süpürldü silindi . Toplam rahat 3-4 saat sürmüştür. ( Abartmıyorum )
Eşim baskasının yaptıgı işleri begenmediği için hepsini kontrol ve takip etmek isteği içinde. Yıkanabilecek objeleri yıkadığımda kaç kere yıkadın , sabunla mı saf su ile vb bir çok soru sorar ben birsey yaptıgımda . Dün bu nedenle çok ağır tartısma yaşadık . Evden çıktım 2 saat dısarda dolandım , evin bahcesine oturdum ,baktım o da orda .Ağlamış.Efkarlı efkarlı oturuyor. Beni görünce annenlere gittin sandım dedi. Neyse biraz konustuk.
Obsesiflik ile ilgili daha önce ilaç kullanmıs ve bu iyi haliymiş. Eşim tekrar tedavi olmaya yanasmıyor. Ortayı bulmaya da yanaşmıyor.Temizlik o şekilde olmazsa içim rahat etmiyor diyor. Temizlik dısında birsey iste yapayım ama bu konuda taviz veremiyorum diyor. Ona göre bunlar normal ve yapılması gerekenmiş. Çocugumuz olsan emeklese ne olacak hergün o emekliyor diye halılar mı silinecek dedim " evet " dedi. Allah askına sizler böyle mi temizlik yapıyrsunuz ? Eşleriniz karısıyor mu ?
Ben işin için çıkamıyorum. ikimizde çalışan çocuksuz insanlarız. Sırf bu sorunlar yüzünden vajınusmus hastalıgıma bile eğilemiyorum. Baya yol kat ettim ama eşimle denemek gelmiyor içimden. Çünkü ilişki öncesi ve sonrasında o yatak odasında neler olacak , nasıl temizlenecek biliyorum .
çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim.
Noti: Tartısma sonrası geri dönme nedenim , eşim bekarken kalp krizi geçirmişti , ve suan işten çıkarılma ihtimali var. Birde benim yoklugum üzerine binerse tekrarlanmasından korktum.