Haklısınız tabiiBence wc ve bayoyu haftada bir yapmayin
Hiç-bir wc haftada bir kere yikanmamli, sabah kendiniz girince wcye ilk işiniz yıkamak olsun. Banyoyu her duştan sonra belki wc den dolayi diyorlardır. Tabi ilgilendirmez kimseyi ama haftada 1 kere wc yıkanırsa cok temiz olmaz. Lavobolar filan
Evi supurup silme isine birsey diyemem size gore yeterlidir sonucta 2 küçük cocugunuz var daginiklik olur.Merhaba kızlar benim iki küçük kızm var biri 19 biri 8 aylık. Elimden geldiğince temizliğe özen göstermeye çalışıyorum ama galiba insanların gözüne yine kirli geliyormuş evim. 2 günde bir evi silip süpürürüm. Kıyafetleri haftada 1 yıkarım. Tuvalet banyo haftada bir yaparım. Mutfak dolapları kitlenince silerim. Ama elimden sadece bunlar geliyor. Bir odayı toplasam arkamı döndüğüm gibi temizlikten eser kalmıyor çocuklar saolsun... Eşim dün bahsetti kaynım söylemiş ona. Temizlik olarak biraz eksikmişim evle daha çok ilgilenmeliymişim faln. Bunun dışında açıköğretim kpss falan çalışıyorum. Çocuklar, iş, temizlik, yemek, çamaşır, bulaşık, ütü, okul, sınav, koca, alışveriş... Allah için ben hangisiyle uğraşayım.. Biliyorum sizde öylesiniz ama benim elimden gelen bunlar .. Bi gün köşe bucak temizlik yapsam 1 hafta temizlik hevesi gelmiyor. Yapamıyorum .. Acaba çok mu pasaklıyım. Sizce daha verimli temizlik için ne yapmalıyım. Lütfen akıl verin
Benim acizliğimi de düşünürsek tabi :))
Dünden beri takmayayım o benim halimi anlayamaz ne bilsin o iki çocuk zorluğunu falan diyip kendimi teselli ediyorum ama dünden gözğme uyku girmiyor. Aklımdan çıkmıyor. Takmamazlık yapamıyorum
Tuvalet konusunu sanırım çok yanlış anladınızEvi supurup silme isine birsey diyemem size gore yeterlidir sonucta 2 küçük cocugunuz var daginiklik olur.
Ama tuvalet haftada 1 yikanmaz,hem hijyenik degil hem de koku sorunu olur,koku sorunu komsulariniza bile gider,ust kat komsum tuvaletini hergun yikamazdi haftada 1 anca belki o bile yoktu ama ciddi koku geliyordu bu dedigimi yanlis anlamayin sakin olan birseyi soyluyorum.
Hava sicak hergun banyo yapiliyordur,her banyo sonrasi bir kuru bez alinip dusakabin silinebilir hem su lekesi olusmaz hem de temiz gorunur.
Haftada 1 camasir yikamak yetiyor mu peki yada 1 gunde 4_5 kere makine mi aciyorsunuz eger 1 gunde 4_5 makine aciyorsan bunu gunlere bolun derim
Evi ve çocukları ona emanet ettim. 1 saatin sonunda 40 çocuğa bakmış gibi pestili çıktı. Hala anlamıyorlar biziYorumların çoğunu okudum. Öncelikle eşinizin size yardım etmesi lazım. O kadar işin altından robot olsa kalkamaz bu bir. İkincisi temizlik yaparken çocukların rahat durmaması konusunda ufak bir önerim olabilir. Benim 9 kedim var temizliğe başladığımda hepsi viledanın kovanın arkasından koşarlar. Kovaya bir kağıt parçası düşse patilerini daldırıp çıkarmak için cop cop su yaparlar her tarafı işin garibi suyla oynamayı çok seviyorlar bırakın klozet kapağını açık bırakmayı sürahiyi ortaya koyamıyoruz devirip oynuyorlar diye. Viledayı savururken ucunu yakalamaya çalışmak da en büyük zevkleri. Çok komik oluyorlar ama acele temizlik yapıp çıkmam gereken zamanlarda delirtiyorlar. Temizlik yaparken onları bir odaya koyuyorum yemektir oyuncaktır oyalanacakları bir şeylerle beraber. Tüm odaları bitirip kuruttuktan sonra onları odadan çıkarıyorum bu sefer de orayı temizliyorum kapatıyorum bitiyor.
Bir de hiç temizlik yapmadıkları için o kadar rahat yorum yapabiliyor erkekler çok istiyorsa verin evin temizliğini işini 3 gün o yapsın bakalım 4. güne hali kalıyor mu.
Copluk demedim ama sadece su yetmez gunluk deterjanlanmasi gerek haftada 1 deterjanli temizlemek olmaz bana göre.Mesela en basiti. Günde 2 3 kez tokalarını toplarım Bulur bi yerden çıkarır
Tuvalet konusunu sanırım çok yanlış anladınız
Yada ben anlatmadım. Gün içinde tuvalete gidince etrafa bi fırça vuruyorum tabiki ama sadece suyla. Çöplük deil sonuçta. Haftada bir gün deterjan çamaşır suyu ile tam temizlik yapıyorum. Yanlış anlaşılmasın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?