Temizlik meselesi

Siz yine iyi yapıyorsunz

Bitmiyorrrr. Nedir bu kadınların çektiği

Kaynın ağzına temizlik bezini sokmak lazım. Ona neyse. Eşiniz de utanıyor mu bunu yetiştirmeye?

200 tane top topluyorum evin içinden tam yatacağız, 10 dk sürmüyor yere atması hepsini ve bir de ben haftanın 6 günü çalışıyorum. Eve geliyorum saat 7:30-8 civarı, yemek hazırla ye zaten bir bakıyorum saat 9 olmuş. Ben temizlik yaparken oğlumu eşime paslıyorum yoksa hiç bitmez, yaptığım işi tekrar eder dururum. Eşim de diyor '' çocuk olan evin dağınık olmamasını beklemek (herhalde böyle ful düzen, temiz) kar yağarken kapının önünü süpürmeye benzer diye.. Evet sen yapıyorsun o bozuyor, döküyor, bazen sinirimden ağlıyorum yetişemiyorum diye ama yapmayınca da olmuyor... Hele birikirse işin içinden çıkmak hiç kolay olmuyor..

Ne yapdamda engel olamıyorum. Çocuk işte dağıtırda kırarda. Büyümelerini 4 gözle bekliyorum
Ne yapdamda engel olamıyorum. Çocuk işte dağıtırda kırarda. Büyümelerini 4 gözle bekliyorum
Dağınıklıkla, pis olmayı aynı kefeye koymayın lütfen. İkisi farklı kavramlar. Çocukları oyuncaklarını ben dağınıklık olarak görmüyorum ya pislik olarak. Evin temizse, dağınıklık sorun değil.

işguzar kaynin kendi evine baksin. enistem vardi boyle bize gelince soylenirdi kendi kendine. ben cocuktum duyardim. annem calisiyordu zaten. isi yakin bize diye gelir birde su soyle bu boyle soylenirdi. sonra teyzem ise girdi. ki teyzem asiri temiz biriydi. evi bizden beter oldu.

kaynin da o vakitler gelir. kimseye firsat verme..sana karisma hakki yok. esin de cok biliyorsa yardimci tutsun

Pardonda kaynınıza ne sizin ev düzeninizden?
Ona mı tasası düşmüş?
İki küçük bebekle yaptıklarınız iyi bile. Ben şuanda hamilelikten mutfağa giremiyorum, temizlik yapamıyorum. Eşim sağolsun yardımcı oluyor ama detaylı bir temizlik yapamıyoruz şuanda. Ama bunu dışardan biri hele hele kaynın hiç laf edemez. Robot değilsiniz sonuçta, çok kulak asmayın boş konuşmuş

Sorun o zaten temiz deil toplu hiç deil

Kaynınızı arayın arada size temizliğe gelsin.
Hadsiz insan

banyo ıcın haftada bır temızlık gec
hergun yaparsanız hıjyen acısından daha dogru olur
hergun yer supurup vıleda kovasına sırkelı su yapıp bır yerın tozunu almak
tozları alıp banyoyu cıflemek
balkonu yıkayıp mutfak lavabosunu elden gecırmek maksımum 1 saat
kızartma yaptıysanız veya ocaga yemek tastıysa hemen sılersenız hem temız olur hem ısler bırıkmez
evın pıs degıldır de belkı dagınıktır onuda ınsanlar pıs gorur bunun da tek yolu dolap ıcı esyaları kutulamak ve cocuk dolap kılıtlerınden almak
boylece hem tertıplı olur hem dagılmaz
ben dolap ıclerımı boyle kutuladım tektek bırde cekmece kılıtlerı aldım tum cocuk magazalarında var
hıc ortalıkta esya olmuyor bırtek odası dagılırsa dagılır oda oyuncakla oynadıgı ıcın oynar oynamaz yerıne koyarım baska oyuncak alıyorsa bır oncekını toplamasını soylerım ve tum oyuncakları ortaya cıkarmam yerde 1-2 oyuncak gorursunuz en fazla yanı

yoksa altından kalkamazsın hangı bırıne yetısesın . bu sekılde duzen tutturmak sart

Çocukla her daim yeni gelin evi gibi düzenli olamıyorsun, ayrıca benim kaynım böyle birşey dese eşimde bana yetiştirse eşime çok sert çıkarım. Ona mı kalmış çok biliyorsa gelsin kendi yapsın.

Sorun o zaten temiz deil toplu hiç deil
O zaman hadi bu kuvvet kalkın, kahvaltımızı yapın, temizlik kıyafetlerinizi giyin, bütün halıları kaldırın. Bırakın çocuklar arkanızda gezsin.öenmli olan oevin temiz olması, dağınık değil. Sil süpür yapın, toz alın bebişleriniz minnak parmaklarıyla tekrar el izi yapsın önemli değil. Sonra bebişleriniz uyutup akşam yemeğine girişin. Çalışan kadınlar bile işten sonra bu fırsatı bulup yapıyor, siz ev hanımısınız ve eşinizde yardımcı size.

Ewet bende kalkıp yapayım bi güzel dedim ama bide sizden fikirler alayım dedim . Temizlik yapsam bal dök yala olur güzel temizlik yaparım ama yapamayınca da öyle pis oluyor işte

Bende böyle kutularda saklıyorum oyuncakları falan ama kızm oyuncaktan çok ev eşyalarıyla oynamayı seviyor. Etrafta sadece oyuncak yok yani :)

Kaynına ne oluyormuş ben olsam arar ağzına geleni sayarım adama bak ya..istwrsem evi b.k götürür ona ne kaldı ki iki çocukla iyi yapıyormuşsunuz ben bu kadar yapmiyorum..

Bende böyle kutularda saklıyorum oyuncakları falan ama kızm oyuncaktan çok ev eşyalarıyla oynamayı seviyor. Etrafta sadece oyuncak yok yani :)
dolap kılıtlerı ıste onunda cozumu var
mutfak antre banyo yatakodası heryerde dolap kılıdı var
sadece mutfakta 1 dolaba kılıt yapmadım ıcıne de 1-2 tane su sısesı tepsı gıbı seyler koydum
acacaksa onu acsın dıye
bır ıkı actı baktı dagıtacagı bırsey yok sıkıldı bır daha hıc bır dolaba dokunmadı

Anladım. Tamam buda aklımda bulunsun teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…