- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Merhaba kızlar benim iki küçük kızm var biri 19 biri 8 aylık. Elimden geldiğince temizliğe özen göstermeye çalışıyorum ama galiba insanların gözüne yine kirli geliyormuş evim. 2 günde bir evi silip süpürürüm. Kıyafetleri haftada 1 yıkarım. Tuvalet banyo haftada bir yaparım. Mutfak dolapları kitlenince silerim. Ama elimden sadece bunlar geliyor. Bir odayı toplasam arkamı döndüğüm gibi temizlikten eser kalmıyor çocuklar saolsun... Eşim dün bahsetti kaynım söylemiş ona. Temizlik olarak biraz eksikmişim evle daha çok ilgilenmeliymişim faln. Bunun dışında açıköğretim kpss falan çalışıyorum. Çocuklar, iş, temizlik, yemek, çamaşır, bulaşık, ütü, okul, sınav, koca, alışveriş... Allah için ben hangisiyle uğraşayım.. Biliyorum sizde öylesiniz ama benim elimden gelen bunlar .. Bi gün köşe bucak temizlik yapsam 1 hafta temizlik hevesi gelmiyor. Yapamıyorum .. Acaba çok mu pasaklıyım. Sizce daha verimli temizlik için ne yapmalıyım. Lütfen akıl verin
Benim acizliğimi de düşünürsek tabi :))
Dünden beri takmayayım o benim halimi anlayamaz ne bilsin o iki çocuk zorluğunu falan diyip kendimi teselli ediyorum ama dünden gözğme uyku girmiyor. Aklımdan çıkmıyor. Takmamazlık yapamıyorum
Kayninin adresini ver gidip agzina bir tane carpicam.
Ne hadsiz adam ya... dunyanin en savruk kadini bile olsan ona mi kalmis bunu soylemek?
Ben tek cocukla bu kadarini yapamiyorum. Seninki iyi bile
Yalniz tuvalet haftada 1 olmaz. Ne yaparsan yap bunu biraz degistir. Gerekirse evde fazla oda varsa onu kapatin supurmeyin. Ama banyo tuvalet temizligini ihmal etmeyin.
Bir de 2 cocukla haftada 1 camasir nasil oluyor ya bizim hele ki yazin her gun doluyor makina...