Temizlik meselesi

Kaynınız kim oluyor ya hu?
Kendini nimetten saymış da akıl mı veriyor?
Onu bi sallayın.

Ben tek çocukla bir yeri düzeltsem üç yer bozuluyor, siz iki çocukla harikasınız.

kaynınızın işi gücü yok eşinize temizlik yapmadığınızı mı söylüyor? bir araya gelince x temizliğimi beğenmiyormuşsun gel bi de sen yapta senin temizliğini görelim de..

Kaynınızın yaptığı ne kadar ayıp. Ne hakla böyle bir şey söyleyebilir?! Eşinizin orada ağzının payını vermeyip size gelip anlatması da ayrı bir ayıp. Çocuklarınız çok küçük.

Kayın mı görümce mi belli değil! Beğenmiyorsa gelmesin, geliyorsada işe çocukların oyuncaklarını toplamakla başlayabilir!! Bende iki bebek annesi olarak size destek olmaya geldim. Beğenmeyene diyin ki; mobilyacı dükkanı gibi evlerde mutlu çocuklar yetişmez. Hijyenimi sağlayıp geri kalan vaktimi çocuklarıma ayırıyorum, bugünler geri gelmeyecek! Ne densiz insanlar varya... ağızlarına kürekle vurup bayıltmak istiyorum....

Tuvalet her gün yıkanmalı tabi.. ama o aylarda iki bebek olunca aferdesiniz ger gün tuvaletimizi bile yapamıyoruz

Ona neymiş sizin evinizden. Birde sinir bozucu diğer taraf eşiniz, kaynınız böyle birşey söylediğinde cevabını verip haddini bildirmek yerine gelip size yetiştiriyor. Benim kendi ailemde ve çevremde gördüğüm işi beğenmeyen kalkar kendi yapar. Oturup söylenmez. Benim kızımda küçükken zorlanıyordum eşim ya yardımcı tutuyordu yada beraber yapıyorduk. Bakın yardım etmek değil beraber yapmaktan bahsediyorum. Elinin ucuyla iş yapıp ben sana çok yardımcı oluyorum edasıyla gezen erkeklere ayrıca gıcığım. İki küçük çocukla tüm gün uğraşmak çok kolay sanıyorlar herhalde.

Kaynına neymiş, hadsiz!

Fakaaat... Tamamen yazdığından yola çıkıyorum ki 2 çocukla her gün süpürge açmamak saçma, yerde geziyorlar yiyip içip döküyorlar derken ufak süpürge ile en azından yaşam alanını 1 2 kez süpürmek gerekiyor her gün.
Banyo tuvaleti en azından 3 4 günde bir yıkasanız iyi olur.
Ben mutfağı kirlendikçe siliyorum valla düzenli değilim.

Benim bazen makine yerde duruyor. Azcık kirlenince direk açıp yapıyorum. yoksa makineyi günde 10 kere çıkarmam gerekecek. Tabi bazen öyle. Bi gün temiz dursa diğer gün yapmıyorum. Gırgırlıyorum o bile idare ediyor beni

Benim temizligimi beğenmeyen evimde kabuklu yumurta bile yemesin!!Bundan sonra size misafirliğe cagirmayin,eşiniz görüşmek istiyorsa çoluğu çocuğu toplar onlara gidersiniz.Boylece "temizlik yönünden eksik" evinizden de rahatsızlık duymazlar

Kaynım eşiyle başka şehirde yaşıyor 4 5 saatlik yol. Eşi burda doğum yaptığı için 1 haftadır burdalar eşi annesinde kalıyor. Kaynım bizde

Şu dedikoducu kayından ben de var
Kadın tut bir gün bende çok titizim ben de çocuk yok ama profesyonel değilim bir kız gelmişti baba temizliğe minnacık pire gibi tertemiz yaptı ben öyle yapamıyorum mesela arada artır kadına yaptır göstermeden gizli gizli

kusura bakmayın ama biraz haklılar gibi tuvalet banyo haftada bir silinmez helede ufak çocuklu evde .... burda bir kaç konu var yavsiye amacıyla bakıp okuyun

birsey soylicem ona ne yani esine naail boyle birsey diyor senin evinin derdi onami kalmis sanane benim.evimden temizligimden ister yaparim.ister yapmam anlayissiz midir nedir

Kaynına şey yemek düşer ona ne amma tuvalet banyo için haftada bir temizlik çok az bence. Bazen elim gitmiyor ikinci gün temizlemeyeyim bugün de diyorum ama cık mümkünü yok temiz kalmıyor. (İki kişiyiz çocuğum yok)

Kaynin gorumcelik yapıyor,ona ne yada kime ne baskasinin evinden

Kaynım eşiyle başka şehirde yaşıyor 4 5 saatlik yol. Eşi burda doğum yaptığı için 1 haftadır burdalar eşi annesinde kalıyor. Kaynım bizde
Bence size karşı çok ayıp edilmiş.Gidip kendi eşinin yanında KV sinde kalsaymis o zaman .Siz ona kapınizi acmissiniz ....bir gün otelde kalırsa oranın temizlik yonunden puanlamasini yapsın

Bence wc ve bayoyu haftada bir yapmayin
Hiç-bir wc haftada bir kere yikanmamli, sabah kendiniz girince wcye ilk işiniz yıkamak olsun. Banyoyu her duştan sonra belki wc den dolayi diyorlardır. Tabi ilgilendirmez kimseyi ama haftada 1 kere wc yıkanırsa cok temiz olmaz. Lavobolar filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…