Tuvalet her gün yıkanmalı tabi.. ama o aylarda iki bebek olunca aferdesiniz ger gün tuvaletimizi bile yapamıyoruzTuvalet banyo haftada bir yıkanmaz, tuvaleti hergün yıkamanız lazım. Birde süpürgeyi en geç iki günde bir açın, çocuklu ev sonuçta ister istemez batıyor. Haftada birde genel temizlik dip köşe yapın. Mutfak dolaplarını kızartma tarzı bişeyler yapınca hemen silinki yağlanmasın. Tavsiyelerim bunlar.
Benim bazen makine yerde duruyor. Azcık kirlenince direk açıp yapıyorum. yoksa makineyi günde 10 kere çıkarmam gerekecek. Tabi bazen öyle. Bi gün temiz dursa diğer gün yapmıyorum. Gırgırlıyorum o bile idare ediyor beniKaynına neymiş, hadsiz!
Fakaaat... Tamamen yazdığından yola çıkıyorum ki 2 çocukla her gün süpürge açmamak saçma, yerde geziyorlar yiyip içip döküyorlar derken ufak süpürge ile en azından yaşam alanını 1 2 kez süpürmek gerekiyor her gün.
Banyo tuvaleti en azından 3 4 günde bir yıkasanız iyi olur.
Ben mutfağı kirlendikçe siliyorum valla düzenli değilim.
Benimde o yaşlara yakın Çocuklarım var. Ama bazı temel şeyler bi şekilde yapılma diye düşünüyorum. Diğerleri fırsat bulundukçaTuvalet her gün yıkanmalı tabi.. ama o aylarda iki bebek olunca aferdesiniz ger gün tuvaletimizi bile yapamıyoruz
Kaynım eşiyle başka şehirde yaşıyor 4 5 saatlik yol. Eşi burda doğum yaptığı için 1 haftadır burdalar eşi annesinde kalıyor. Kaynım bizdeBenim temizligimi beğenmeyen evimde kabuklu yumurta bile yemesin!!Bundan sonra size misafirliğe cagirmayin,eşiniz görüşmek istiyorsa çoluğu çocuğu toplar onlara gidersiniz.Boylece "temizlik yönünden eksik" evinizden de rahatsızlık duymazlar
Şu dedikoducu kayından ben de varMerhaba kızlar benim iki küçük kızm var biri 19 biri 8 aylık. Elimden geldiğince temizliğe özen göstermeye çalışıyorum ama galiba insanların gözüne yine kirli geliyormuş evim. 2 günde bir evi silip süpürürüm. Kıyafetleri haftada 1 yıkarım. Tuvalet banyo haftada bir yaparım. Mutfak dolapları kitlenince silerim. Ama elimden sadece bunlar geliyor. Bir odayı toplasam arkamı döndüğüm gibi temizlikten eser kalmıyor çocuklar saolsun... Eşim dün bahsetti kaynım söylemiş ona. Temizlik olarak biraz eksikmişim evle daha çok ilgilenmeliymişim faln. Bunun dışında açıköğretim kpss falan çalışıyorum. Çocuklar, iş, temizlik, yemek, çamaşır, bulaşık, ütü, okul, sınav, koca, alışveriş... Allah için ben hangisiyle uğraşayım.. Biliyorum sizde öylesiniz ama benim elimden gelen bunlar .. Bi gün köşe bucak temizlik yapsam 1 hafta temizlik hevesi gelmiyor. Yapamıyorum .. Acaba çok mu pasaklıyım. Sizce daha verimli temizlik için ne yapmalıyım. Lütfen akıl verin
Benim acizliğimi de düşünürsek tabi :))
Dünden beri takmayayım o benim halimi anlayamaz ne bilsin o iki çocuk zorluğunu falan diyip kendimi teselli ediyorum ama dünden gözğme uyku girmiyor. Aklımdan çıkmıyor. Takmamazlık yapamıyorum
birsey soylicem ona ne yani esine naail boyle birsey diyor senin evinin derdi onami kalmis sanane benim.evimden temizligimden ister yaparim.ister yapmam anlayissiz midir nedirMerhaba kızlar benim iki küçük kızm var biri 19 biri 8 aylık. Elimden geldiğince temizliğe özen göstermeye çalışıyorum ama galiba insanların gözüne yine kirli geliyormuş evim. 2 günde bir evi silip süpürürüm. Kıyafetleri haftada 1 yıkarım. Tuvalet banyo haftada bir yaparım. Mutfak dolapları kitlenince silerim. Ama elimden sadece bunlar geliyor. Bir odayı toplasam arkamı döndüğüm gibi temizlikten eser kalmıyor çocuklar saolsun... Eşim dün bahsetti kaynım söylemiş ona. Temizlik olarak biraz eksikmişim evle daha çok ilgilenmeliymişim faln. Bunun dışında açıköğretim kpss falan çalışıyorum. Çocuklar, iş, temizlik, yemek, çamaşır, bulaşık, ütü, okul, sınav, koca, alışveriş... Allah için ben hangisiyle uğraşayım.. Biliyorum sizde öylesiniz ama benim elimden gelen bunlar .. Bi gün köşe bucak temizlik yapsam 1 hafta temizlik hevesi gelmiyor. Yapamıyorum .. Acaba çok mu pasaklıyım. Sizce daha verimli temizlik için ne yapmalıyım. Lütfen akıl verin
Benim acizliğimi de düşünürsek tabi :))
Dünden beri takmayayım o benim halimi anlayamaz ne bilsin o iki çocuk zorluğunu falan diyip kendimi teselli ediyorum ama dünden gözğme uyku girmiyor. Aklımdan çıkmıyor. Takmamazlık yapamıyorum
Bence size karşı çok ayıp edilmiş.Gidip kendi eşinin yanında KV sinde kalsaymis o zaman .Siz ona kapınizi acmissiniz ....bir gün otelde kalırsa oranın temizlik yonunden puanlamasini yapsınKaynım eşiyle başka şehirde yaşıyor 4 5 saatlik yol. Eşi burda doğum yaptığı için 1 haftadır burdalar eşi annesinde kalıyor. Kaynım bizde
Ne yapdamda engel olamıyorum. Çocuk işte dağıtırda kırarda. Büyümelerini 4 gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?