- 27 Şubat 2017
- 367
- 522
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla arkadaşım helal olsun ki o kadarını bile yapıyorsun. Eşin azcık eş olup kaynını susturup sana da bunu hiç yansıtmasaymış keşke. Kayın ne alakada böyle konuşabiliyr. Bekarsa evlen iki çocuk yap ondan sonra konuş de:)))Merhaba kızlar benim iki küçük kızm var biri 19 biri 8 aylık. Elimden geldiğince temizliğe özen göstermeye çalışıyorum ama galiba insanların gözüne yine kirli geliyormuş evim. 2 günde bir evi silip süpürürüm. Kıyafetleri haftada 1 yıkarım. Tuvalet banyo haftada bir yaparım. Mutfak dolapları kitlenince silerim. Ama elimden sadece bunlar geliyor. Bir odayı toplasam arkamı döndüğüm gibi temizlikten eser kalmıyor çocuklar saolsun... Eşim dün bahsetti kaynım söylemiş ona. Temizlik olarak biraz eksikmişim evle daha çok ilgilenmeliymişim faln. Bunun dışında açıköğretim kpss falan çalışıyorum. Çocuklar, iş, temizlik, yemek, çamaşır, bulaşık, ütü, okul, sınav, koca, alışveriş... Allah için ben hangisiyle uğraşayım.. Biliyorum sizde öylesiniz ama benim elimden gelen bunlar .. Bi gün köşe bucak temizlik yapsam 1 hafta temizlik hevesi gelmiyor. Yapamıyorum .. Acaba çok mu pasaklıyım. Sizce daha verimli temizlik için ne yapmalıyım. Lütfen akıl verin
Benim acizliğimi de düşünürsek tabi :))
Dünden beri takmayayım o benim halimi anlayamaz ne bilsin o iki çocuk zorluğunu falan diyip kendimi teselli ediyorum ama dünden gözğme uyku girmiyor. Aklımdan çıkmıyor. Takmamazlık yapamıyorum
Ya kutuya oyuncakları ben bi yandan dolduruyom o bi yandan boşaltıyo:)))) hepsi aynı genel olarak. Sorun sende bende değil. Laf eden anlayışsızlarda ki erkekler hiç konuşmasın bi zahmet.Aynen. Evi süpürürken kızım gelip elimden alıyor oynamak istiyor. Evi silerken sizinki gibi elini içine koyup yüzüne sürüyor. Toz alıyorum biraz sonra bakıyorum el izleri. Ortalığı topluyorum arkama bakıyorum oyuncaklar etrafa saçılmış. Olmuyor olmuyor olmuyor. Kim ne derse desin.
Sana yeterince temiz olmadığını dedikodunu kaynın olacak gereksiz yapıyor sen de Ciddiye alıp dert mi ediniyorsun. O terbiyesiz dedikoducu ardarda 2 kere Doğum mu yapmış, sen hangi birine yetireceksin insansın sonuçta robot değil!Merhaba kızlar benim iki küçük kızm var biri 19 biri 8 aylık. Elimden geldiğince temizliğe özen göstermeye çalışıyorum ama galiba insanların gözüne yine kirli geliyormuş evim. 2 günde bir evi silip süpürürüm. Kıyafetleri haftada 1 yıkarım. Tuvalet banyo haftada bir yaparım. Mutfak dolapları kitlenince silerim. Ama elimden sadece bunlar geliyor. Bir odayı toplasam arkamı döndüğüm gibi temizlikten eser kalmıyor çocuklar saolsun... Eşim dün bahsetti kaynım söylemiş ona. Temizlik olarak biraz eksikmişim evle daha çok ilgilenmeliymişim faln. Bunun dışında açıköğretim kpss falan çalışıyorum. Çocuklar, iş, temizlik, yemek, çamaşır, bulaşık, ütü, okul, sınav, koca, alışveriş... Allah için ben hangisiyle uğraşayım.. Biliyorum sizde öylesiniz ama benim elimden gelen bunlar .. Bi gün köşe bucak temizlik yapsam 1 hafta temizlik hevesi gelmiyor. Yapamıyorum .. Acaba çok mu pasaklıyım. Sizce daha verimli temizlik için ne yapmalıyım. Lütfen akıl verin
Benim acizliğimi de düşünürsek tabi :))
Dünden beri takmayayım o benim halimi anlayamaz ne bilsin o iki çocuk zorluğunu falan diyip kendimi teselli ediyorum ama dünden gözğme uyku girmiyor. Aklımdan çıkmıyor. Takmamazlık yapamıyorum
Utanmadan konusmus mu bide ? Sanki siz onu agırlamak mecburiyetindesiniz. E madem sizde kaliyimus girdigi tuvaleti bir domestosla temizleyiversin.Kaynım eşiyle başka şehirde yaşıyor 4 5 saatlik yol. Eşi burda doğum yaptığı için 1 haftadır burdalar eşi annesinde kalıyor. Kaynım bizde
Bence öyle yapmasınlar . Kaynı ile eşi çocuklara bakıp evi temizleyip yemek yapsınlar . Konu Sahibi de güzelce bi bakıma gidip bir mekana arkadaşları ile kahve içmeye gitsin kafasını dinlesin birazcık . Öylesi daha iyi nefret ediyorum bu boş boş konuşanlardanO çok bilmiş kaynın gelsin çocuklara baksın. Sende temizliğini yap. Susar daha da bişey diyemez. Hatta eşinle bir baksınlar. Sende hata yok. Beğenmeyen eksik arayan evine gelmesin. Kusura bakma sinir oldum biraz. Kendimi tuttum kötü biley yazmayayım diye.
Aynen. Çok konuşacaklarına çalışsınlarBence öyle yapmasınlar . Kaynı ile eşi çocuklara bakıp evi temizleyip yemek yapsınlar . Konu Sahibi de güzelce bi bakıma gidip bir mekana arkadaşları ile kahve içmeye gitsin kafasını dinlesin birazcık . Öylesi daha iyi nefret ediyorum bu boş boş konuşanlardan