- 27 Ağustos 2015
- 348
- 602
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
Bebek olunca evi b.k götürecek hiiiç sıkıntı yapma
Allah versin inşallah :)Bebeğim olsun da ev pis olsun
Karton bardakBen kulluğu boşaltmaya üşeniyorum
Bardak çıkmasın diye karton bardak aldım eve
Millet her gün 4 kez toz aliyo
Karton bardak
Evli misiniz, diğer işler duruyordur hep o zaman sizdeGerçekten çünkü benim evde en Çok çıkan bulaşık bardak bulasigi
Ehhh yetti be dedim gittim 100 lu karton bardak aldım mis :)
Evli misiniz, diğer işler duruyordur hep o zaman sizde
İş bulun işsizlikten
Merhaba hanımlar. Çok rahatsız olduğum bir konu var.. Sürekli temizlik yapıyorum evde. Hergün buzdolabını siliyorum mesela, balkon yıkıyorum. Günde 3 4 kez toz alıyorum. Tuvaleti en az iki kez yıkıyorum. Duşakabini her duştan sonra yıkıyorum. Daha bir sürü şey var sayamadığım. Psikiyatriye gitmem gerektiğini biliyorum ama, bebek düşündüğümüz için kullanılan ilaçlar da zarar verebileceğinden gidemiyorum ne yapcam ben. Yapmasam içim içimi yiyor ama bundan çok yoruldum. Hem beynen hem bedenen zor bir durum
Yapacak bir şey olmayınca eve sarıyor insan her yer gözüne batıyor ben de iş bulamadığım dönemde böyleydim parmak izi mi o diye oturup kalkıp siliodum+1
Aynı teyzemde böyle. Temiz yerleri dönüp dönüp temizler. Ne zaman yemekli/paralı günü olsa gardrop içlerine kadar temizlik yapardı. Ki asagi yukarı 1-2 ayda bi de günü olurdu. Gelen misafirlerinin senin yatak odandaki gardrop ile ne işleri var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?