- 27 Ağustos 2015
- 348
- 602
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
Yok yanlış anlamıyorum. Belki de altta yatan sebep bu.. Bakalım ne diyecek drCanım yanlış anlama da çevremde çocuğu olmayan insanlar hep bu şekilde.aşırı titiz oluyorlar.İnşallah çocuk olunca düzelirsin.Çocukla o kadar temizlik yapmaya vaktin olmayacak zaten.
EveHadi temizlik yapında, ne olur çamasır suyu veya kimyasal bişey çok kullanmayın.
Evet bende travma sonrasında oluştuGeçmiş olsun.Farklı alanlara odaklanmanız gerekir.Genelde takıntılar ya travma sonrası bir tepki olarak ortaya çıkıyor,ya da her şeyin rutine binmesinden ötürü.Meşgaleler bulmanız çok önemli.İzzet Güllü'nün videolarını izlemenizi de tavsiye ederim.Ve mutlaka bir psikiyatriste gidin.Bu durum ilerlerse bebeği de çok etkiler.
Hiç başka işiniz yok mu ?Merhaba hanımlar. Çok rahatsız olduğum bir konu var.. Sürekli temizlik yapıyorum evde. Hergün buzdolabını siliyorum mesela, balkon yıkıyorum. Günde 3 4 kez toz alıyorum. Tuvaleti en az iki kez yıkıyorum. Duşakabini her duştan sonra yıkıyorum. Daha bir sürü şey var sayamadığım. Psikiyatriye gitmem gerektiğini biliyorum ama, bebek düşündüğümüz için kullanılan ilaçlar da zarar verebileceğinden gidemiyorum ne yapcam ben. Yapmasam içim içimi yiyor ama bundan çok yoruldum. Hem beynen hem bedenen zor bir durum
+1Bize de gel
Işte bu ben. Misafir gelmese de o gardrop sürekli siliniyor çünkü toz bize göre
Doğru diyorsun. Ben sorumluluk almayı seven bir insanım çalışmayı da seviyorum. Temizlikle hayat geçmez. Bunun önüne geçeceğim gerçekten..Şöyle düşün atıyorum insanoğlunun ortalama 60 senesi olsun. 60li yaşlarına yaklaşıp geriye dönüp baktığında elle tutulur ne yaptım diye sor kendine? Cevap ne bol bol temizlik. Dünyada bol bol temizlik yap ve öl. Dünyaya temizlik yapmaya mi geldin? O kdr vakit harcayacağına kendine zaman ayır kendine yatırım yap. Giden senel3r geri gelmiyo.
Aynı teyzem kocası bu aralar sıkışığız bana yardımcı ol çalış bende sana evde yardım ederim diyince zoruna gidip ağlamış bi insan. Kocası çalış dedi diye ağlamış ya. Babamın evine giderim demiş düşün o derece. Hayır yaptığı temizliği öve öve bitiremiyo demek ki gücün kuvvetin yerinde senden yardim bekleyen kocanı niye geri ceviriyosun ? Anca temiz yerleri dönüp dönüp temizlemeye yarar.
Muhtemelen içinizdeki boşluğu (işten ayrılma-yeni bir yere taşınma-evde yalnız kalma)Arkadaşlar bazılarınız şu saçma sapan yorumlarını kendine saklasın. Boş vaktiniz var mı. Git çalış bilmem ne diyenler. Sizin aklınıza gelen benim de geliyor herhalde. Işten yeni ayrıldım ve bilmediğim başka bir yere taşındım. Cevap yazma zorunluluğunuz yok. Canımı sıkmayın yeter.
bende diger yöntemi söyliyimde kadınlar kullansın her esin bi takıntısı vardır kı bana göre aptal takıntılarDağıtmamaya özen gosteriyorum.
Fazla eşya bulundurmuyorum .
Pratik olsun isterim her şey.
Kullanmadığım hicbir şeyi kenarda tutmam.
Hemen veririm atarım .
Büyük temizlik gerekiyorsa yardımcı kadın tutuyorum.
Ugrasamam ben temizlikle,ovalamakla,citilemekle.
Ömrümü deterjanlar içinde çürütmek istemem .
Bana boş iş geliyor bunlar kusura bakmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?