• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik yapacağım yardım

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
hanımlar merhaba. ben yeni evleniyorum düğünüme az bi zaman kaldı ama ev işlerinden hiç anlamam. iki hafta önce evimizi aldık, boyası badanası tadilatı bitti. kaba temizlik yaptık nişanlımla şimdi dip köşe temizlik yapacağız beraber annemleri çağırmayı düşünmüyorum, çünkü ikisi de temizlik yemek konularında sağolsunlar her fırsatta laf sokarlar bana o yüzden böyle bi karar verdim şimdiden itibaren ev işlerinde yemek konusunda yardım istemicem onlardan, nişanlım sağolsun çok destek oluyor. şimdi tüm evi temizlemek için bize hangi malzemeler lazım hangi deterjanları önerirsiniz yardım bekliyorum

hanımlar merhaba. ben yeni evleniyorum düğünüme az bi zaman kaldı ama ev işlerinden hiç anlamam. iki hafta önce evimizi aldık, boyası badanası tadilatı bitti. kaba temizlik yaptık nişanlımla şimdi dip köşe temizlik yapacağız beraber annemleri çağırmayı düşünmüyorum, çünkü ikisi de temizlik yemek konularında sağolsunlar her fırsatta laf sokarlar bana o yüzden böyle bi karar verdim şimdiden itibaren ev işlerinde yemek konusunda yardım istemicem onlardan, nişanlım sağolsun çok destek oluyor. şimdi tüm evi temizlemek için bize hangi malzemeler lazım hangi deterjanları önerirsiniz yardım bekliyorum

Tut bi kadın ver 100 tl pırıl pırıl yapsın.
Boşver uğraşma düğün öncesi...

3 kere ev değiştirim... Ayrıca öğrenci arkadaşlarımın da taşınmasına yardım etmişliğim var. Gelin evi gibi olur mu bilmem ama öğrenci/bekar evi temizlemek için kullandığım malzemeler.

Cif (normal cif marka :D )
çamaşır suyu (domestos)
camsil (ay bunda hiç marka bilmem elime geleni alırım marketten)
camları silmek için özel bezler çıkmış marketlerde var inanılmaz güzel yapıyor.
yüzey temizleyici (yerleri silmek için işte, ben mr muscle kullanıyorum.)
ahşap temizleyici. (eğer yerler parkeyse vileda kovasına da dökersin normal hem mutfak dolapların ahşapsa onlarında temizliği bittikten sonra bunla üstünden geçebilirsin güzel kokar.)
bir de normal cif/çamaşır suyuyla yaabilirsin ama yine mr muscle ın 5 in 1 diye bir banyo temizleyicisi var ben çok memnun kalmıştım. onların sırf mutfak için olanları da varmış ama hiç denemedim.
sıkoçbırayt (nasıl yazıldığını kestiremedim şimdi)
bir de ev eskiyse kiraya falan taşıncaksanız yani kireç sökücü gerekebilir.
vileda seti.
bide süpürge tabii. :D

başka bişey düşünemedim. bence bunlar yeter hatta artar bile muhtemelen dip köşe temizliği için. o özel banyo/mutfak temizleyicileri yerine diğer malzemeleri de kullanabiliyorsun çünkü imkanın yoksa. (bknz: öğrenci hali.) :D

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun banyo için mutfak için ayrı ayrı Cif al çamaşır suyu katkılı olandan. Sonra yüzey temizleyip al kokularına bak hangisi hoşuna giderse fabuloso iyidir ben onu kullanıyorum.Sonra Temizlik Bezi al aspirin diye bir Temizlik malzemesi var bimde satılıyor her türlü yağı lekeyi çıkarıyor ondan al bulaşık süngeri al bolca cam sil al mikrofiber Bez al camlar için sildikten sonra Gazete ile kurula camlar pırıl pırıl olur mutfakta ocak falan temizliği için sakın bulaşık süngerinin telli tarafını kullanma Çizilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 kere ev değiştirim... Ayrıca öğrenci arkadaşlarımın da taşınmasına yardım etmişliğim var. Gelin evi gibi olur mu bilmem ama öğrenci/bekar evi temizlemek için kullandığım malzemeler.

Cif (normal cif marka :D )
çamaşır suyu (domestos)
camsil (ay bunda hiç marka bilmem elime geleni alırım marketten)
camları silmek için özel bezler çıkmış marketlerde var inanılmaz güzel yapıyor.
yüzey temizleyici (yerleri silmek için işte, ben mr muscle kullanıyorum.)
ahşap temizleyici. (eğer yerler parkeyse vileda kovasına da dökersin normal hem mutfak dolapların ahşapsa onlarında temizliği bittikten sonra bunla üstünden geçebilirsin güzel kokar.)
bir de normal cif/çamaşır suyuyla yaabilirsin ama yine mr muscle ın 5 in 1 diye bir banyo temizleyicisi var ben çok memnun kalmıştım. onların sırf mutfak için olanları da varmış ama hiç denemedim.
sıkoçbırayt (nasıl yazıldığını kestiremedim şimdi)
bir de ev eskiyse kiraya falan taşıncaksanız yani kireç sökücü gerekebilir.
vileda seti.
bide süpürge tabii. :D

başka bişey düşünemedim. bence bunlar yeter hatta artar bile muhtemelen dip köşe temizliği için. o özel banyo/mutfak temizleyicileri yerine diğer malzemeleri de kullanabiliyorsun çünkü imkanın yoksa. (bknz: öğrenci hali.) :D

canım çok teşekkür ederimmmm

Tek basina malesef yapamazsin bir kadin tut yaptir ben evi 4 arkadasim ile temizledim gece 11 de bitti pimapenlerin kasalari ciflenecek banyo tuvalet duvarlari ciflenecek mutfak dolaplari duvarlari silinecek yere dokulen boyalar tellenecek cok uzun is

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar halı veya boya lekesi herhangi bir lekeniz varsa ürünlerini tavsiye ediyorum bire bir çözüm kesinlikle

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapli firca vileda seti domestos cif yuzey temizleyici bulasik sungeri bulasik teli cam silmek icin bez toz bezi bol bol olursa iyi olur arap sabunu da al istersen parkeler icin iyi oluyor yada ahsap temizleyici en son parkeleri silerken cok iyi olur gerekirse porcöz almalisin birde ya elektrikli supurge y normal el supurgesi

İnsaat temizligini yapmaya firmadan gelenler oluyor 3 kisi felan geliyorlar takir takir guclu kuvvetliler hakediyorlar
Ah ah o derz temizligi insani bitirir valla

onu da araştırdık canım da ev baya bi inşaat pisliği oldu kadınlar ona gelmem gelirsem şu kadar para alırım diyo böylesi daha iyi pratik olsun :D

Marka hatırlamıyorum ama süpermarketlerde sırf inşaat kalıntılarını temizlemek için satılan ürünler var. Telle uğraşmaya değmez.

Şöyle bi paspas kovasi sonra paspas içine de su ve deterjan oh miss
Parkelere cif falan yani camasirsulu süper etkili seyler kullanma ki parkelerin solmasin bi kac tane bez al eline biriyle camlari yika biriyle(aynisiyla da olabilir) durula kuru olanla da kurula (gazeteyle kurulamani tavsiye etmem cunku uzerindeki murekkepler bulasir. Beyaz kagit kullanabilirsin)
diger eline de mala al yerdeki ve duvardaki boyalari temizlemek icin
kolay gelsin

Aspirin diye bir urun var.genel temizlik..dene.

merhaba arkadaşlar ben polti vaporetto kullanıyorum iki ay önce aldım çok güzel bir cihaz evimin bütün temizliğini onunla yapabiliyorum süper bir cihaz tavsiye ederim kesinlikle kullanmalısınız .. :)

Back
X