Temizlikci Parasi Acil

Eskiden gelen kadın bunları 100 tl ye yapar giderdi
bu biraz sömürdu beni. Bu siteye bu fiyat herkes aynı dedi ama ben zannetmiyorum kimse 200 tl vermez.

Tecrübe oldu işte bir daha konuşmadan kimseyi almam
Tabi cnm okadar olsa kimse evine trmizlikci cagiramaz yani
Cok para
Bnm gunlugum 200 lira degil be :)
Okadar okuduk ettik canimi cikio calisirken

İste bu guzel ornek oldu
Sagol cnm
Karar verdim vermeyecegim
İsterse veririm ama
İstemezse vermicem teklif etmicem

İste bu guzel ornek oldu
Sagol cnm
Karar verdim vermeyecegim
İsterse veririm ama
İstemezse vermicem teklif etmicem
Aynen bencede eger istemezse teklif etmene gerrek yok. Ben ancak bazen fazladan ütü yapıyor o zaman veriyorum. Daha önce baska bir temizlikci cagırmıstım bir günde sadece evin camlarını sildi Seninki daha hızlıymıs yine

140 bile çok o zaman hiç iş yapmamış kadın 2+1 ev hem de.

Yapmadı yani gerçekten ben onun işini hafif görüpte böyle demiyorum. Normal ev temizliği ne işe onu yaptı. Vileda kullanmıyorum eliyle yer sildi. Ama bu abes bir şey değil bence. Birde mutfak dolabı sadece biraz fazla. Onu da silmedigi cama yikamadigi balkona saysin

120 ye geliyor bana da, tüm gün geldiğinde oturma odamdaki koltuk ve halıyı sildi, tüm odalar süpür sil, camlar, avizeler mutfak dolabı, camlar her şeyi 8-5 te bitirdi ve üstelik kalorifer peteklerini bile söküp silmiş. bence bir daha çağırmayın o bayanı. bu arada yakın oturduğumuz için 120 yol masrafı yok diye (yürüme mesafesi)

Vay cok iyiymis gercekten
Bida cagirmiycamzaten

Bundan onceki kadin iyi yapioda saat duzeni yok
Gelio kahvalti yapmamis hanimefendiye kahvalti haZirliyrm balkonda sigara keyfi yapio, sevmiyrm bu isleri
Bide ne gorurse istio
Bende hayir diyemiyrm sonucta maddi durumlari kotu insanlar
Ya annemin bana ordugu igne oyasi mutfaj havlusundan bile istedi banada orsun diye
Onuda bida cagirmamaya karar aldim

Bida cagirmiycamzaten
ve üstelik ben evde yoktum (mecburiyet) ilk çağırışımdı ve baştan salma da yapabilirdi. Referansından dolayı güvendim. Allah iyilerle karşılaştırsın bu da bir meslek ama herkes hakkını vererek yapmıyor.

benim de 1 senede 3. bayan

Bida cagirmiycamzaten
Yeniden para vermeyin bence, zaten size zaman kaybı da olmuş pahalıya patlamış.
Çalışıyoruz diye yardımcı çağırıyoruz sonra bir günde yapılacak iş üç günde bitmiyor üstüne o temizliğin yarısını biz yapıyoruz yorgunluk gerginlik cabası. 3+1 ev bir günde rahat biter yani üç gün neymiş arkadaş!

Ay cnm icimi okudun ustelik hastayim ya
Sinir oldum hasta halimle is yaptim
Oglumda hasta onada bakamadim
Haftasonumu yedi yeminle

Kucuk tuvalette bi saat oyalandi kontrol edeyim dedim
Tuvalet lambasini silmemis ustunun tozu duruo
Banyoda kimbilir kaca bitecek miy miy deli oldum ya

bence vermelisiniz. 2+1 evim. kadin tum gun gelip koltuk cam ve yerleri silmisti. ben mutfagida biraz siler saniyordum ama yetismeyince birakiyor. yetistigi kadarini yapıyor. gunluk parasini aliyor. dura dura yapmiyorsa parayi haketmistir diye dusunuyorum. yavas yapmissa temiz yapmistir. usten silip gidiyo cogunlugu

mutfak icin tum gun gidiyo zaten.mutfak arti ev 2 gun surer zaten

mutfak icin tum gun gidiyo zaten.mutfak arti ev 2 gun surer zaten
Mutfagin dolap iclerindrki esyayi yikamadiki ibdirdi aikdi koydu geri ustelik ben yardim ettim baktim cok yavas indirio bazi dolaplari ben bosalttim ben dizdim
Davlumbazin tozunu aldi sadece
Buzdolabimda bombostu cunku evkmde kalmiyrm uc aydir, ayrica temizdi soyle bi silmesi yeterdi yani ben olsam 3 saatte bitiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…