Bencede ederi 130-140 mis
Canım benim temizlikci bayan 130 liraya geliyor. Evim 4+1 ve ben işten gelene kadar heryer mis gibi oluyor. Yani magnetlere kadar yıkıyan bir kadın diyebilirim. Senin temizlikcinin iki güne yayması onun sorunu. Ben olsam vermezdim dahaBencede ederi 130-140 mis
Tabi cnm okadar olsa kimse evine trmizlikci cagiramaz yaniEskiden gelen kadın bunları 100 tl ye yapar giderdi
bu biraz sömürdu beni. Bu siteye bu fiyat herkes aynı dedi ama ben zannetmiyorum kimse 200 tl vermez.
Tecrübe oldu işte bir daha konuşmadan kimseyi almam
İste bu guzel ornek olduCanım benim temizlikci bayan 130 liraya geliyor. Evim 4+1 ve ben işten gelene kadar heryer mis gibi oluyor. Yani magnetlere kadar yıkıyan bir kadın diyebilirim. Senin temizlikcinin iki güne yayması onun sorunu. Ben olsam vermezdim daha
Aynen bencede eger istemezse teklif etmene gerrek yok. Ben ancak bazen fazladan ütü yapıyor o zaman veriyorum. Daha önce baska bir temizlikci cagırmıstım bir günde sadece evin camlarını sildi Seninki daha hızlıymıs yineİste bu guzel ornek oldu
Sagol cnm
Karar verdim vermeyecegim
İsterse veririm ama
İstemezse vermicem teklif etmicem
140 bile çok o zaman hiç iş yapmamış kadın 2+1 ev hem de.
Vay cok iyiymis gercekten120 ye geliyor bana da, tüm gün geldiğinde oturma odamdaki koltuk ve halıyı sildi, tüm odalar süpür sil, camlar, avizeler mutfak dolabı, camlar her şeyi 8-5 te bitirdi ve üstelik kalorifer peteklerini bile söküp silmiş. bence bir daha çağırmayın o bayanı. bu arada yakın oturduğumuz için 120 yol masrafı yok diye (yürüme mesafesi)
ve üstelik ben evde yoktum (mecburiyet) ilk çağırışımdı ve baştan salma da yapabilirdi. Referansından dolayı güvendim. Allah iyilerle karşılaştırsın bu da bir meslek ama herkes hakkını vererek yapmıyor.Vay cok iyiymis gercekten
Bida cagirmiycamzaten
benim de 1 senede 3. bayanBundan onceki kadin iyi yapioda saat duzeni yok
Gelio kahvalti yapmamis hanimefendiye kahvalti haZirliyrm balkonda sigara keyfi yapio, sevmiyrm bu isleri
Bide ne gorurse istio
Bende hayir diyemiyrm sonucta maddi durumlari kotu insanlar
Ya annemin bana ordugu igne oyasi mutfaj havlusundan bile istedi banada orsun diye
Onuda bida cagirmamaya karar aldim
Yeniden para vermeyin bence, zaten size zaman kaybı da olmuş pahalıya patlamış.Vay cok iyiymis gercekten
Bida cagirmiycamzaten
Ay cnm icimi okudun ustelik hastayim yaYeniden para vermeyin bence, zaten size zaman kaybı da olmuş pahalıya patlamış.
Çalışıyoruz diye yardımcı çağırıyoruz sonra bir günde yapılacak iş üç günde bitmiyor üstüne o temizliğin yarısını biz yapıyoruz yorgunluk gerginlik cabası. 3+1 ev bir günde rahat biter yani üç gün neymiş arkadaş!
Sihirli degnek olsa dokunsak ev temizlense :)benim de 1 senede 3. bayan
Mutfagin dolap iclerindrki esyayi yikamadiki ibdirdi aikdi koydu geri ustelik ben yardim ettim baktim cok yavas indirio bazi dolaplari ben bosalttim ben dizdimmutfak icin tum gun gidiyo zaten.mutfak arti ev 2 gun surer zaten
Ya oylede cnm bilemedim bi gun daha emek verdi yaEli hizli olsa erkenden her yeri piril piril yapsa daha mi az parayi hakediyordu? Vermeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?