Temizlikci Parasi Acil

Ay baska verme sakin o ne oyle ya..bir günde bitecek isi yaymış durmuş.E bi de sen de yapmissin daha ne parası 120_130 en fazla ki sen 150 vermişsin daha ne vicdani yapiyorsun.Ben olsam coktan çökmüştum başına niye bu kadar yavaştan aliyosun diye

Mutfak başlı başına birgün istiyor sadece. Yani eğer sadece cam sil süpür toz al varsa evet geç yapmış yetiştirememesi onun sorunu. Ama dediğim gibi mutfak işin içine dahilse zaten 2 gün lazım. Yani çift günlük vermelisiniz.

Mutfak derken
Davlumbazin tozunu aldi
Dolaplari silip icindekileri geri yerlestirdi
Yani yikanmadi icindekiler
Buzdolabilmde disi cekik ve bostu ve de temizdi

İyi de baştan yapacağı işleri söylemiş konu sahibi ve buna göre anlaşmışlar fiyatta.

Mutfak dolabini, buzdolabini sildi, bir buyuk balkon cami ve odalarin camini sildi, 2 li koltuk 3 koltuk 1 tane tekli koltuj ve kose koltugu sildi, yerleri sildi bide banyo tuvalet, esyanin tozunu falan ben aldim onun ki kaba is
Mutfak dolaplari silmek 4 saat
Buzdolabi 1 saat
camlar 2 saat
2 li koltuk 3lu ve tekli koltuk kose koltugu 3 bucuk saat
Yerleri silmek 1 saat
Banyo tuvalet 1 saat
nerdeyse 13 saat ediyor. Verdiginiz ucreti bilemeyecegim ama bu kadar isi bir insan yapiyor. Bir gunde bitmez. En azindan ben bitiremem. Dun mutfak dolaplarimin sadece disini silmeye vakit ayirdim onda bile ne kadar cok yoruldum.

Artik usttende olsa kendim yapiyorum. En azindan kendimi salak gibi hissetmiyorum. Hem para veriyorum.hemde yarisi duruyordu.iyi niyetliyim kirmiyorumda... hakkini veren olsa hemen alacam ama bu kac oldu. Kararliyim .

Sinir oluyorum bende birşeyleri sonradan gördüğümde.
Konu sahibi bencede vermemelisin

İyi de baştan yapacağı işleri söylemiş konu sahibi ve buna göre anlaşmışlar fiyatta.
Mutfak dolaplarının içini döktüyse yetmez süre bir gün lazım onu demek istedim. Belki anlamadı konu sahibini. Yani yıllardır temizlikçi alıyorum halı falan sildirmememe rağmen rutin işler birgün sürüyor. Mutfak için ayrı alıyorum. Bütün çevremde öyle yapıyor. Mutfak içi yoksa dediğim gibi çok fazla oyalanmış o yüzden tam para yeterli.

Maddi durumu kotu olmak, arsiz olmaya sebep degil.. Ne demek istemek..

O nedenle temizliği herkese yaptırmamalı. Mesela bir ev hanımı, başkasının temizliğini yapamaz bence.

Hani ev hanımıdır diye çağırmayın, güvenmeyin. Veya ofisin temizlikçisi, aynı şey.

Temizliği, ev temizliği yapana yaptırmak gerek. Her işte olduğu gibi, temizlikte de işin ehli bunu yapmalı

Oylede baktim olmuyor hasta halimle esyalari avizeleri kapilari ve balkon camini sildim, perdeleri yikayip astim
Bu yuzden veresim gelmio
Ama vicdanda yapiyrm ondan kararsi kaldim
Valla hamileyken çağırdım.sabah 8 akşam 6 annemde vardı.hamile halimle iş yaptım canım çıktı.kadının eli ağırdı.mutfağa ve kızımın odasına hiç girmedi.balkonun sadece birini yıkadı.ikisini biz yıkadık.perdeleri kendim yıkadım annem astı.mutfağı çocuk odasını ful annem yaptı.biraz eli hızlı biri olmalı.bende 100 l verdim.bence vermeyin daha fazla.

Cnm 8 yildir ev temizliginr gidiyormus ondan cagirdim ben

Tmm da cuma gunu 3'5 saat ctesi gunu 13 saat bugunde 7 saat toplam 24 saatte yapti

Ayrica evim bi senelik ve yemek yapilmadigi icib dolaplarda yag falan yok parnak izi vardi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…