Temizlikci Parasi Acil

O zaman ne diye bitiremedi? 3. Gün de gelişi... Gelmeye utanır insan.

Benim yardımcım o kadar Zamanda 400m2 lik ev temizlerdi...
Ay bu kadar yavas oldugunu bilemedim millet bunu nasil cagiriyor onuda anlamadim
Bnm arkadasa gitti 1+1 evi uc aksam gidrrek temizlemis ben sonradan ogrendim

Insan aptal gibi hissedio kendini ya
Dogru duzgun yapanini bulmak zor

Ayrica evim bi senelik ve yemek yapilmadigi icib dolaplarda yag falan yok parnak izi vardi sadece
Benim zaten size soyledigim islerin saati dinlenmeden gecen sure
E bu insan yorulup dinlenecek tabi o sure de var
Benim de evim ve her esyam yeni cocugum yok vs.. Ama ev bu durdugu yerde tozlanir is ister.

Bir daha parayı en son bütün işler bitince verin, maddi durumunuz iyi ise ihtiyacı varsa bir elli liradan birşey olmaz, ev işleri çok zordur, kendi evimizi temizliyoruzda kan ter içinde kalıyoruz, bu insanlarada yazık çok ucuza ekmek parası kazanıyorlar.

Benim zaten size soyledigim islerin saati dinlenmeden gecen sure
E bu insan yorulup dinlenecek tabi o sure de var
Benim de evim ve her esyam yeni cocugum yok vs.. Ama ev bu durdugu yerde tozlanir is ister.
Daha once 1 gunde yaptirdim
Zaten emegi oldugu icin kararsix kaldim
Bu arada toplam saat 24
Cok fazla

Oylede olabilir evt

Ay bu kadar yavas oldugunu bilemedim millet bunu nasil cagiriyor onuda anlamadim
Bnm arkadasa gitti 1+1 evi uc aksam gidrrek temizlemis ben sonradan ogrendim

Oooh masalllah! Ben de böyle bir kıza denk geldim, sana abartmıyorum, inşaat temizliğine çağırdım, kaba temizliği yapılan evdi. Tüm gün sadece 15m2 lik 1 oda yaptı!!!

Başında durmadım Ama gören birisi direk, sürekli telefonla konuşuyordu, dedi. İş yapmadığını söyledi.

Daha once 1 gunde yaptirdim
Zaten emegi oldugu icin kararsix kaldim
Bu arada toplam saat 24
Cok fazla
Evet bayan yavas yapmis olabilir. Ama soylediginiz isler bana cok geldi onu belirtmek istedim. Buz dolabinin mutfak dolaplarinin icine kadar silmis yerleri eliyle silmis. Genelde bu sekilde alan arkadaslarim bunlari yaptirmiyor cunku yetismez.

Çok fazla geldi sizin ev isleri.

Benim evimde 3+1 ve ben iki bayan aliyorum.

Eğer durumunuz varsa biraz daha verebilirsiniz.

Insallah gec kalmamisimdir. Basta acikca iş belirtip bu islere 130 dediysen kac gunde o da tamam dediyse yapcagi onemli deil. Sakin daha fazla para verme :)

sen çalıştığın yerdeki kadını niye aldın ki li yerinde ay ne pisti canını çıkardı bide 150 verdi diyebilir şimdi

Ben 130 veriyorum zaten iş belli önceden anlaşma var.İster bütün işi bir günde bitirir isterse bi hafta o benim sorunum degil.Ayrıca yardım edemem zaten işin bi kısmını yapmışsın ne gerek var.

Benim evimde ayni seninki gibi geçen ben de çağirdim 1 günde bitirdi. 130 lira verdim.
Ve çok temiz yapti yemek molasi hariç kadina o kadar israr etmeme rağmen mola dahi vermedi.
Seninki günü uzatip, daha fazla para alma peşinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…