Ay bu kadar yavas oldugunu bilemedim millet bunu nasil cagiriyor onuda anlamadimO zaman ne diye bitiremedi? 3. Gün de gelişi... Gelmeye utanır insan.
Benim yardımcım o kadar Zamanda 400m2 lik ev temizlerdi...
Insan aptal gibi hissedio kendini yaValla hamileyken çağırdım.sabah 8 akşam 6 annemde vardı.hamile halimle iş yaptım canım çıktı.kadının eli ağırdı.mutfağa ve kızımın odasına hiç girmedi.balkonun sadece birini yıkadı.ikisini biz yıkadık.perdeleri kendim yıkadım annem astı.mutfağı çocuk odasını ful annem yaptı.biraz eli hızlı biri olmalı.bende 100 l verdim.bence vermeyin daha fazla.
Benim zaten size soyledigim islerin saati dinlenmeden gecen sureAyrica evim bi senelik ve yemek yapilmadigi icib dolaplarda yag falan yok parnak izi vardi sadece
Daha once 1 gunde yaptirdimBenim zaten size soyledigim islerin saati dinlenmeden gecen sure
E bu insan yorulup dinlenecek tabi o sure de var
Benim de evim ve her esyam yeni cocugum yok vs.. Ama ev bu durdugu yerde tozlanir is ister.
Oylede olabilir evtBir daha parayı en son bütün işler bitince verin, maddi durumunuz iyi ise ihtiyacı varsa bir elli liradan birşey olmaz, ev işleri çok zordur, kendi evimizi temizliyoruzda kan ter içinde kalıyoruz, bu insanlarada yazık çok ucuza ekmek parası kazanıyorlar.
Ay bu kadar yavas oldugunu bilemedim millet bunu nasil cagiriyor onuda anlamadim
Bnm arkadasa gitti 1+1 evi uc aksam gidrrek temizlemis ben sonradan ogrendim
Evet bayan yavas yapmis olabilir. Ama soylediginiz isler bana cok geldi onu belirtmek istedim. Buz dolabinin mutfak dolaplarinin icine kadar silmis yerleri eliyle silmis. Genelde bu sekilde alan arkadaslarim bunlari yaptirmiyor cunku yetismez.Daha once 1 gunde yaptirdim
Zaten emegi oldugu icin kararsix kaldim
Bu arada toplam saat 24
Cok fazla
Aynen valla ve kadının evi bana çok yakın saat 6 dedi hemen bıraktı koridoru filan bile yalandan yaptı.bide zaten yerleri filan eliyle silmedi.Insan aptal gibi hissedio kendini ya
Dogru duzgun yapanini bulmak zor
Tabi cnm okadar olsa kimse evine trmizlikci cagiramaz yani
Cok para
Bnm gunlugum 200 lira degil be :)
Okadar okuduk ettik canimi cikio calisirken
kizlar merhaba
İsyerimde calisan hizmet gorevlisine evimin temizlenecegini soyledim, evime misafir olarak gelmisti biliyor evimi
Koltuk mutfak dolabi camlar ve supur sil var, halilar yok, evim 3+1, bir odasi bos, bi odada sadece koseli koltuk var baska esya yok bana 130 olur dedi
Cuma aksam dolaplari yapayim dedi tmm dedim aksam uc bucuk saatte sadece bi kismini yapti bitiremedi, acayip yavas yapiyor, ertesi gun kaldigi yerden sabah 9 da basladi aksam 10 a kadar bitiremedi,
Bende bitiremeyecegini anladigim icin, kucuk balkon camini sildim, bebegimin odamdaki besigini, yatak odasinin gardolap dahil tozunu aldim, salonun tozunu aldim kapilari falan sildim ustelik feci hastayim
Aksam ona 15o verdim yoruldu die
Kalani yarin iki saate bititirim dedi, sabah 9 dan beri yapio suan banyoda
Bu arada bende perdeleri yikayip astim kirlentleri falan yikadim onlari silmedi yani
Simdi bugunde neredeyse gun boyu calistigi icin para vermem gerekir mi?
Basta anlastigimiz ucretten az fazla verdigim 150 yeter mi?
Cok yavas degilmi ya?
sen çalıştığın yerdeki kadını niye aldın ki li yerinde ay ne pisti canını çıkardı bide 150 verdi diyebilir şimdikizlar merhaba
İsyerimde calisan hizmet gorevlisine evimin temizlenecegini soyledim, evime misafir olarak gelmisti biliyor evimi
Koltuk mutfak dolabi camlar ve supur sil var, halilar yok, evim 3+1, bir odasi bos, bi odada sadece koseli koltuk var baska esya yok bana 130 olur dedi
Cuma aksam dolaplari yapayim dedi tmm dedim aksam uc bucuk saatte sadece bi kismini yapti bitiremedi, acayip yavas yapiyor, ertesi gun kaldigi yerden sabah 9 da basladi aksam 10 a kadar bitiremedi,
Bende bitiremeyecegini anladigim icin, kucuk balkon camini sildim, bebegimin odamdaki besigini, yatak odasinin gardolap dahil tozunu aldim, salonun tozunu aldim kapilari falan sildim ustelik feci hastayim
Aksam ona 15o verdim yoruldu die
Kalani yarin iki saate bititirim dedi, sabah 9 dan beri yapio suan banyoda
Bu arada bende perdeleri yikayip astim kirlentleri falan yikadim onlari silmedi yani
Simdi bugunde neredeyse gun boyu calistigi icin para vermem gerekir mi?
Basta anlastigimiz ucretten az fazla verdigim 150 yeter mi?
Cok yavas degilmi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?