- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
siz wc terliksizmi girersiniz? bende terliksiz olanı ilk kez duyuyorum her wc de en az bi tane olur bizimkinde 2 çift vardır :) klozet seti var yerde halı gibi tertemiz ama ayaklarını yıkayan oluyo su sıcrıyo abdest alan vs grip doğrusu banyoda wc de mutlaka ayrı terlik olmalı benceeee
Ya bir şey söyleyeceğim yeri gelmişken..Ne düşünürsünüz kınarmısınız bilemem ama sırf bu yüzden el öpmeyi bıraktım benBir büyüğüm elini öpmem için uzatığında öpmüyor,çevirip tokalaşıyorum..Eğer mecburen öpmek zorunda kalmışsam fırsatını bulur bulmaz elimi yıkıyorum,dişlerimi fırçalıyorum...Ya elini yıkamamışsa endişesi oluyor içimde ( bunu düşünürken içim kalkıyor...
Babamın halasına gitmiştik, öğlen torunun bezlerini yıkadığı leğenimsi kapta akşama da bize çiğ köfte yapmaya kalkışınca, annem de uzaylı gibi bakınca "anam noliiy, su değen şey pis olmaz, ben bunu yıkadım, merak etmen" demişti
30 kişi de yemişti, gerçekten de bir şey olmadı hepsi hala hayattaAma biz o günden sonra babamın memleketine hiç gitmedik
Babamın halasına gitmiştik, öğlen torunun bezlerini yıkadığı leğenimsi kapta akşama da bize çiğ köfte yapmaya kalkışınca, annem de uzaylı gibi bakınca "anam noliiy, su değen şey pis olmaz, ben bunu yıkadım, merak etmen" demişti
30 kişi de yemişti, gerçekten de bir şey olmadı hepsi hala hayattaAma biz o günden sonra babamın memleketine hiç gitmedik
kaynanam kışın bende 1 ay kalır.bi gün tuvaletten çıktı (tuvaletten çıkınca falan elini yıkamaz.tuvaletin önünde bekleyip anne elini yıka dersen.kırmaz yıkar sağolsun)..geldi karşıma koltuğa oturdu.ayağında tuvaletin terliği var
kız bu da bişey mi..18 yıllık evliyim.kaynanam aynı havluyu kullanıyor.bordo...köşesi yanık..şunu değiştir artık dediğimde ise "amaaann yılda 1 sefer yıkanıyor.onu da sen yıkıyorsun.eskimedi ki.." dedi
Wc terliği diye bir kavramı ilk kez bu sitede duyuyorum.
Çevremde,akrabalarımda,arkadaşlarımda hiç böyle birşey görmedim-duymadım.
Tuhafıma gitti doğrusu...
Alaturka tuvaletlerin kullanıldığı dönemden kalma bir alışkanlık sanırım.
Aklıma gelen bir şey daha var...Kapalı arkadaşlar varsa lütffen alınmasınlar..
Bazan görüyorum,yerlere kadar uzun etekli şeyler giyenler eve geldiklerinde o sokaktaki yerlerde gezen etekleri yıkayıp temizliyorlar mı ?
Bir de bazan mesala uzun yolculuklarda mola verildiğinde wc molasında malum çok pis tuvaletlerle karşılaşıyoruz..Aman bir tarafa değmeyeyim diye uğraşıyorum..pantolon falan giymişsem (ki yolculuklarda genellikle pantolon,eşofman vs tercih ederim genellikle..) wc ye gireceğim zaman paçaları sıyırıp öyle giriyorum yerlere değmesin diye..O uzun yerleri süpüren paltoları giyen hanımları da görüyorum wc ye girerken..Ama kadın olduğu gibi girip çıkıyor..Etek toplamak falan yok...Wc de nasıl topluyor,zaten geniş olmuyor fazla umumi wc ler..pis te oluyor...Aklıma takılıyor benim de..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?