Temizlikten Bihaber Olan İnsanlar Beni Çıldırtıyor

bizde de eşimin ayrı benim ayrı wc terliğimiz :))

Canım aynen benim kayınvalidemin de pek temizlikten haberi yok
Haftada bir ev süpürülür,fakat ben silmesem kimse silmez :)
Mutfak pasak içinde her yer yağ pas içinde
Tuvaletten çıkar elini yıkamaz
Tırnaklarını kesmeye üşenir midir nedir uzun tırnakları ve içi pis girişir yemek yapmaya
Valla 4 sene oldu hala aynılar demekki temizlik anlayışları bu dedim artık takmıyorum
Kendimce hijyen önlemi almaya çalışarak ziyaretimi yapıyorum

bende kayınvalidemlerde kaldığımızda totomu değdirmeden klozete yapcem diye dizlerim acıyor iki büklüm oluyorum. peçete koymayıda istemiyorum çok zor geldiğinde peçete koyuyrum artık

Senin Ailen v.s Bizler Çok Titiz Aileler Değil Normal Aileleriz, Onlar Çok Pisler Bence..

Bunların Temizlikle Alakası Yok Demek ki, :26:
Anası Neyse Danası O'dur Diye Boşuna Dememişler..

Ya bir şey söyleyeceğim yeri gelmişken..Ne düşünürsünüz kınarmısınız bilemem ama sırf bu yüzden el öpmeyi bıraktım ben Bir büyüğüm elini öpmem için uzatığında öpmüyor,çevirip tokalaşıyorum..Eğer mecburen öpmek zorunda kalmışsam fırsatını bulur bulmaz elimi yıkıyorum,dişlerimi fırçalıyorum...Ya elini yıkamamışsa endişesi oluyor içimde ( bunu düşünürken içim kalkıyor...

Son düzenleme:
kızlaaaarrrr kızzlaaaarrrr kopardınız beni gülmekten
aslında titiz biri için normal şeyler hatta dikkat edilmesi gereken davranışlar bunlar ama uzaktan kendimize bakınca çoook komik durumlara diriyoruz yaaa, farkettiniz mi???

almira bende hiç sevmiyorum el öpmeyi yaa sen yine ii öpmeden çevirip tokalaşıyomuşssun ama be onu yapamam ayıp olur die,fakat çeneme değdi değmedi arası bi götürme teşebbüsünde bulunuyorum,Allah kabul etsin işte

Babamın halasına gitmiştik, öğlen torunun bezlerini yıkadığı leğenimsi kapta akşama da bize çiğ köfte yapmaya kalkışınca, annem de uzaylı gibi bakınca "anam noliiy, su değen şey pis olmaz, ben bunu yıkadım, merak etmen" demişti
30 kişi de yemişti, gerçekten de bir şey olmadı hepsi hala hayatta Ama biz o günden sonra babamın memleketine hiç gitmedik

zaten bizim toplumumuzun en sevmediğim huylarından biridir el öpmek. kendi annem babam eşim dışındaki insanların elini öpmekten hiç hoşlanmıyorum. (eşim de yanlış anlaşılmasın şakasına öperim, bazen benden büyük olduğundan evimin paşası derim pek bi gururlanır)

aslında çoğumuzun ailesi temizlikle titizlik arasıdaki farkı bilmiyor. herkes kendine göre temiz. benim kayınvalidemde görünüşte temiz ama evine baksan herzaman dağınık. mutfağına hiç girmiyorum. aynı şehirde olduğumuz için kalmak gibi bir problemim hiç olmadı. 3 yıldır evine gidiyorum tuvaletini hiç kullanmadım. bugün bulaşık yıkarken eşim geldi yıkadığım bulaşığı beğenmedi. annesi yıkanmış bulaşıkları leğene doldurup ondaki suyla duruluyormuş nasıl yani dedim akan suyun altında yapmıyormu yooo dedi. salona bir sürahi koyarlar kışın sular soğuk olur diye. herkes aynı bardağı kullanıyor bazen. benim evime geldiklerinde bakıyorum yine aynı hepsine aynı bardağı getirip götürüyorlar. bende onlara çaktırmadan gidip yıkıyorum bardağı. napalım değiştiremiyoruz ama önlem alabiliriz.

Aklıma gelen bir şey daha var...Kapalı arkadaşlar varsa lütffen alınmasınlar..
Bazan görüyorum,yerlere kadar uzun etekli şeyler giyenler eve geldiklerinde o sokaktaki yerlerde gezen etekleri yıkayıp temizliyorlar mı ?

Bir de bazan mesala uzun yolculuklarda mola verildiğinde wc molasında malum çok pis tuvaletlerle karşılaşıyoruz..Aman bir tarafa değmeyeyim diye uğraşıyorum..pantolon falan giymişsem (ki yolculuklarda genellikle pantolon,eşofman vs tercih ederim genellikle..) wc ye gireceğim zaman paçaları sıyırıp öyle giriyorum yerlere değmesin diye..O uzun yerleri süpüren paltoları giyen hanımları da görüyorum wc ye girerken..Ama kadın olduğu gibi girip çıkıyor..Etek toplamak falan yok...Wc de nasıl topluyor,zaten geniş olmuyor fazla umumi wc ler..pis te oluyor...Aklıma takılıyor benim de..:44:

Son düzenleme:

oh my god! demek istiyorum

Yuuuuuhhhh !!
Demekten Kendimi Alamadım...

almira bu işin acığı kapalılığı yok canım yaaaa, dikkat edilmesi gerekir kesinlikle özellikle kapalı olanlar. çünkü namaz kılıyolar, namazda da önce gelen şey temizlik ki farzlarından zaten, gerçekten temizlik imanın yarısı, ben her temizlik sonrası bunu idrak eder sölerim
neyse canlarımm sizlere doyum olmazzz gece gece çok güldürdünüz beni,ben yatıyorum, kalın sağlıcakla ve temizlikle :79::79::79:

kusura bakma ama oha demek istiyorum kendi evindede öylemi ya bu kendini bilmemezlikten değil karşı tarafı nasıl çileden çıkarırım gibi ay kafayı sığırırımbütün halıları onun yanında toplarım allah kolaylık versin size

Gece gece güldürdünüz beni çok yaşayın siz :)

ne yani millet ayaklarıyla mı girecek tuvalete tabi terlik kullanacak bizim alaturka tuvaletinde dönemimi var demekki biz taş devrinde yaşıyoruz

Siz yine kayınvalidelerinizin tuvalti pis mi temiz mi görebiliyorsunuz,ben onu da göremiyorum..

Eşimin ailesinin evinde tuvalet bahçede,penceresi yok,ışık yok,elektrik bağlantısı yok.

Kayınpeder müteahhit,binlerce apartman yaptı,kendi evine hayrı yok..

Nereye isabet ettirdiğinizi bilmeden atışı gerçekleştiriyorsunuz..

Bazen terlikler ıslak oluyor,hemen o çorapları çöpe atıyorum..

Ama ıslanan ayaklarımı bol bol yıkıyorum sabunla.

Ve ayaklarımızı ıslatan sıvının su olmasını ummaktan başka yapabileceğimiz bişey yok..

ben kendi adıma cevap vermek istiyorum soruna
o uzun etekler eve girer girmez değiştirilir doğru makineye girer heleki yere değdiyse veya tuvalete gittiysem bi daha asla giymem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…