Temizlikten Bihaber Olan İnsanlar Beni Çıldırtıyor

çok güldüm yaa

bende gördüğüm şeyi anlatayım bi tanıdığımıza gittik oraya ne zaman gitsek eve gelir gelmez tepeden tırnağa soyunur hemen duşa girerdik allahtan şimdi görüşmüyoruzda rahatız neyse kadın bağrınıp duruyo çay kaşıkları nerde çatallar nerde diye aman allahım çatallar ve kaşıklar bahçede çocuklar oyun oynamış çamur karmış tuvalette bahçede haliyle lavoboda var kaşıkların yarısıda o lavobonun içinde miydem altüst oldu sofra hazırladı oradan aldığı kaşıklarla allah yukarda yalan değil fırın dan alınan ekmeği bile midem almadı ben yedim de geldim rejimdeyim ayağı yaptım çok ısraredince ekmeğin kenarını koparıp içine salata koydum ama yok gitmiyo sanki ekmek bile yarabbim nimet pis gibime geldi bıraktım

ayy çok güldüm yaa ciddimisin

Hadi benden bir tane daha gelsin..:))

Okul zamanı bir arkadaşımız bizi evine çağırmıştı..Bir hafta sonuydu..Ocakta puding yapıyordu..Dalmış,puding taşıp ocağın yüzeyine inmişti..Bizim arkadaş ayyy akllıma geldikçe içim kalkar hala,kaşıkla ocağa dökülen pudingleri tencereye geri koymuştu..bir de o pudingi millete ikram etti..Pasta yapıyordu..Pastanın pandispanyasından ufak bir parça mutfak lavabosuna düşmüştü..Aldı o düşen paçayı çöpe atmadı,pandispanya ya ilave etti..üzerine de kremasını sürdü.. Yine ikram etti..O gün bu gündür o arkadaşımda su bile içmem...

bilmiyorum kızlar bendemi bi tek bu huy var ben kendi evim harici kimsenin tuvaletini kullanamam geçenlerde ablama gittim titizlik hastasıdır kız girsene diyo yok girmem diyom kız benim yanım da klozetin her yerini yıkadı hadi gir bak temizdi ama yine yıkadım için rahat etsin diye diyo yok eve geldim yok çıkamıyorum merdivenlerden bide çocuk var yanımda ay oğlum hadi çabuk diyorum yok çocuk sinir etti zaten idrar çıkmış nerdeyse boğazıma öyle bi attım kendimi içeri direk banyoya tuvaletle uğraşacak thalim kalmamış daha pantolonu çıkarır çıkarmaz ayaktan bi sıcaklık ay bidaha dedim ne dışarda çay ne su içerim buda sana ders olsun dalga geçerler benle tanıdıklarım aman ne kıymetli çişin varmış eve gtür sararsın diye yok çalışır kende öyleydi işyerinin tuvaletini kullanmazdım çatlardım bi gün doktora gitmek zorunda kaldım kızım çok tutma içinde idrarın krıstalleri var onlar taş olur dedi ama yok olmayınca olmuyo

Herşeyin fazlası zarar bana göre....
Aşırı titiz insanların evindede rahat edemem açıkçası:26:
Benim kayınvalidem evinde çekirdek yedirmez ortalık çekirdek olacak diye ne olacak ki süpürürsün geçer
Banyo hep edilemez fayansları altından herhalde
Evde fazla hiç birşey yoktur herşeyi atar evde 3 kişiler 3 tane tabak var o derece gerisi süs olarak durur inmez ordan
Üstelik banada karışır halılarım açık renk olduğu için halıların üstüne birşey yaysana halıların krilenmesin yada kayınvalidemin halılarından yayalım kadına dert oldu
Evime misafir gelir bir yer batacak diye ödü kopar
Banyo etmek istense yüzü düşerfalan
Yani bu gibi durumlarda bence sinir bozucu herşeyin ayarı olmalı böyle bir insanın evindede rahat etmek mümkün değil gibi en azından çaktırmamak gerek

çok pasaklı bi arkadaşım var..çocuğuda çok şımarık ve herşeyi döküyor...arkadaşımın annesi bana dert yanıyor çok pis bu fln diye o derece...
evine gidince yerde ne arasanız var (ekmek yoğurt peynir zeytin iğne vs.v.s) mutfak taşı berbat gidince ben yapıyorum bişileri daha çok bana çağırıyorum kırılmasın diye arada birde ona giderim...
en son geldiğinde su içmek için bardağı aldı ve muslukta iyice yıkadı ve ne dese beğenirsiniz...
yanlış anlama cnm titizlikten böyle alışmışım dedi bn güldüm şaka yapıyor diye neden gülüyorsun dedi meğerse ciddiymiş.....

Son düzenleme:

konu sahibinden çok size üzüldüm
ALLAH sabır versin.başıma gelsydi ne yapardım düşünmek bile istemiyorum

aklınıza takılmış fikrimi söyleyeyim
öncelikle kapalılıkla hiçbir alakası yok.
kapalı olmayıpta paçaları yerde sürünen birini hiç görmedinizmi
sadece temizlikle ilgili bir durum
pantalonda giyerim etekte
pantalonun paçalarını kıvırır
eteğimide yukarıya çekerim
yolda yürürken yeri süpüren bir pardesü çok nadir gördüm genelde bilek hizasında olurlar

valaha arkadaşım sana bişey yazcaktım ama bütün arkadaşlar yazmış zaten bak gör insanların ne dertleri var senin ki dert mi ya otur haline şükret

çişini çok tutma kana karşırmış

Eşimin halası var o da pis biridir biraz malesef..
Kedisi var kedi buzdolabının içine bile giriyor fayansların üstüne çıkıyor masaya çıkıyor o masada börek açıyor
nevresim değiştirme huyu yok başkasının kullandığı yastık kılıflarını bile koyuyor bir kere kalmaya gitmiştik kokudan uyuyamadım :26:Böylede hoş değil tabi ya:26:

benim dikkatimi ve merakımı çeken bu olduğu için sorum bu yöndeydi..evet bilek hizasında ama otobüse binerken,umumi wc ye girerken ister istemez yerlere değdiğini gördüğüm için..ya da yağmurlu çamurlu havalarda o eteklerin iyice kirlendiğine şahit olduğum için..değilse kapalılarla ilgili ters bir fikrim olduğundan değil...temizlik imandan gelir..o bakımdan..zaten arkadaşın biri de aydınlattı beni kendi adına cevap vererek :) siz de öyle..size de teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Herkesin temizlik anlayısı farklı iste bende asırı titizimdir.
En iyisi ortaca halli olmak herhalde. Fazlası da iyi degil, hic olmamasıda!
Kayınvalideniz böyle gelmis böyle gider, bu saatten sonra degistiremezsiniz ki? Bence kendinizi bosuna strese sokuyorsunuz.
Sonucta eviniz, kapınız ayrı aynı evde yasamak zorunda kalmayacaksınız.
O bu saatten sonra degismeyecegine göre, sen onu böyle kabul ediceksin.

ya kızlar bide insan nekadar tımsırık olursa ona denk gelir ya daha yeni lise ye gidiyorum oy kaç sene geçmiş 16 sene olmuş ama ben hala sanki büyümedim neyse dedemin akrabasına gittik kurban bayramıydı nrahmet istedi kadıncağız allah rahmet eğlesin kadın genç yaşta dul kalmış kendi başına bişeyler yapmaya çalışmış falan filan bizimkilerde çok severdi rahmetliyi pasaklıydı ama güler yüzünden kimse pasaklılığına takmazdı size kahve yapayım kızlar falda bakarım dedi netse kahveleri yaptı oğluda yeni askerden gelmiş anneme hala der hala şöyle oldu böyle oldu anlatıyo kahveler geldi odada ne kadar çok insan var annem annanem dayımın eşi biz kızkları 8-9 kişi herkes kahvesini aldı oh afiyetle içiyo ben 2ci yudumda ağzıma bişey geldi hemen geri yavaştan saldım bi baktım kurban yağı betaz midem alt ist fincan elimde titremeye başladı çocuk şaşırdı hala ne oldu baksana kardeşime diyo yok kusuyorum resmen öğrüntüden herkes panik koşarak lavobaya gittim ay otuturmadım hadi kalkın diye öğürürken içim dışıma çıktı dedemlere dönüyoruz yolda diyolar ne oldu dedim böyle böyle herkes tüh allah kahretmesin ay ondan öğürdün sen eve gider gitmez dayıma anlattılar dayım iyi olmuş size kaç kere dedim o kadının elinden kabuklu bakla yenmez diye hadşi bidaha gidersiniz işallah diye dalga geçti rahmetli benim düğünümede 6 tane küçük tabak getirmiş eşim çok sever o tabakları

dünyada ne insanlar varmış ..çok şükür çevremde bu tip insanlar yok Allahım sana minnettarım binlerce kez...size sabır diliyorum arkadaşlar üzüldüm adınıza

ben özel ders veriyorum, bu olayda başıma geçen kış geldi. daha önceki öğrencilerimden biri tavsiye etmiş , ilk aradıklarında memleketteydim beni 10 gün beklediler. telefondada nasıl sıcak konusuyor, beklediler diyede hoşuma gitti nasıl mutlu gidiyorum evlerine. apartmana girerken bir ev gördüm camları kararmış bildiğiniz bej olmuş.. hale bak dedim girdim içeri, içimde en ufak bir şüphe yok.. ama o da ne o ev benim gideceğim ev, kapıda arkadaki manzayarı görüp şok oldum aklımdan birsürü düşünce geçiyor " pazarlamacı taklidi mi yapsam, yanlıs zile mi bastım desem diye" halılar bile çarpılmış kat kat duruyor, heryerde bir çöp, boş paketler salonda tuvalet kagıtları ve cif, boş bardaklar.. kadın öpmeye kalkmıstı gripliyim bulaştırmayayım dedim engel oldum gözleme yaptım dedi, yemek yedim geldim saolun dedim, çay dedi birazdan dedim, su dedi kızın odasına bakmaya gittim ay ne bahane üreteceğimi şaşırmıştım. koltuklara oturmaya tiksindim, dönüşte otobüsler cok temizmiş gibi gelmişti arkama bile bakmadan kaçtım gittim o evden.. allahım titiz bi insan değilim, ne yapabiliyorsam o kdr yaparım ama pislikte de ölürüm ben yok öyle yaşanırmı yahu..

sen pasaklı olmuyorsun canım bebegı ıcın korkmus anne oluyorsun senın durumunda kım olsa oyle yapardı :))))

siz ailenizden farklı görmüşsünüz ister istemez yadırgayacaksınız herzaman.benim annem çok titiz çocukken temizlik yapmaktan bana pek vakit ayırmazdı.benim kaynanam offf ne desen nasıl anlatsam..çok gamsız..mutfakta bulaşıkları bırakır parka yürüyüşe çıkar...misafir gelcek olsun hiç derdi değildir..mtfak prizleri yağ içinde hatta fiş taktıgın zaman fiş prize yapışır!!! ocagın üstündeki beyaz fayans yağ sıçramasından olmuş beyaz üzeri kahverengi puantiyeli mutfak halısının üzerinde saç kılları...banyoda iki haftalık havlular...salonda koltuk arkalarında ne arasan bulursun...üstünü çıkardıgı yerde bırakır...bulaşık legeninde hamur yoğurur...makarnanın suyuyla bulaşık yıkar...tuvalet konusuna hiç girmeyecegim.ztn onun tuvaletinede hiç girmeyecegim yataklarda çarşaf her ay değişir...renkil beyaz iç çamaşırıyla havlular aynı anda berabeer yıkanır..kızıda aynı...evini bk götürür üstünden geçer kapıyı çeker komşu komşu gezer...diğer kızıda evli ama bi yumurta kırmaz bilmez..kocası yapar...onun evide aynı durumda..daha saymakla bitmez..bende hiç alışamadım..işin kötüsü hiç elini sürmez her bahar temizliginde ben gider koskoca evi dip köşe yapardım temizlik günlerce sürerdi.kızı elini sürmezdi...safmışım...ama anneme bakıyorum 39 yaşında nasıl yıpranmış kafasında saç kalmamış...kaynanama bakıyorum 59 yaşında suratında bir kırışık yok yanakları kıpkırmızı...gamsız!!! babam annemi taktir etmez övmez ama birgün üzerinde temiz ütülü gömlek ve pantolon görmedigim kayınpederim kaynanamın koluna bilezikler sıralar çok taktir eder öve öve bitiremez..hangisi doğru bilemedim:26:

Koptum bu yoruma öyle güzel anlatmışsın ki, k.pedere de pes demek istiyorum hem müteahhit hem o tuvaletler bundan 100 sene evvel elektriği olmayan köylerde olurdu...

Nereye isabet ettirdiğinizi bilmeden atışı gerçekleştirme, Ve ayaklarımızı ıslatan sıvının su olmasını ummaktan başka yapabileceğimiz bişey yok... ayy bayılazamm

Ya asıl kopulacak olay,tuvaletin ve evin bulunduğu ülke Avrupanın göbeği..

Ülkenin de en şık ve elit tatil kenti..

Bizim helada elektürünk yok..

Uğraşıyoruz işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…