Siz yine kayınvalidelerinizin tuvalti pis mi temiz mi görebiliyorsunuz,ben onu da göremiyorum..
Eşimin ailesinin evinde tuvalet bahçede,penceresi yok,ışık yok,elektrik bağlantısı yok.
Kayınpeder müteahhit,binlerce apartman yaptı,kendi evine hayrı yok..
Nereye isabet ettirdiğinizi bilmeden atışı gerçekleştiriyorsunuz..
Bazen terlikler ıslak oluyor,hemen o çorapları çöpe atıyorum..
Ama ıslanan ayaklarımı bol bol yıkıyorum sabunla.
Ve ayaklarımızı ıslatan sıvının su olmasını ummaktan başka yapabileceğimiz bişey yok..
konu sahibesi
benim kayınbabam mesela mutfagın lavobasına gidip balgamlı tükürük atar ....düşün orada birde bulaşık yıkanıyordu...
evlerinde kaldıgım her an bana zülüm gibi gelirdi..
kayınvalidem artık olan yemekleri tencereye koyup ısıtıp önümüze koyardı ....misal yogurd mu koyduk sofraya artan yogurdu yogurt kabına parmagıyla sıyırıp agzıyla da bir güzel yalar koyardı ....gel de yemek ye şimdi !!
valla ne yalan diyim midem bulanıyor..yaşlı insanlar tamam evin temizligine çok takmıyordum ama o ara evde bekar görümcem vardı !!!
bayram zamanı insanalr güzel güzel giyinirken misal görümcem yırtık pırtık kıyafetlerini giyer otururduya daha neler neler...temiz olmama söylenirlerdi , hergün ev mi temizlenir derlerdi, bize misafirlige geldiklerinde ola ki iş yapmaya kalksam evde ''evinin içine mi s....tık''' ikide bir temizliyorsun derdi...ooofff offf
anlıyorum canım ama kız napsın valla kayınvalidemler geldi bende 15 gün kaldılar delirdim resmen bunalıma girdim..
düşün kayınbabam mutfak labovasına balgamlı tükürük atıyor..n2apardın böyle bir durumda ? :)))
klozetten kaçkere büyük abdest kalıntıları temizledim..ya tamam belki yaşlı buna dikkat edememiş olabilir ama bu tükürüm olayı öldürüyordu beni..
ve kayınvalidemlere gittigimde mutfaga onu sokmuyorum misal midem bulanıyor çünkü ellerini parmaklarını yalyor birşey yaparken ve yemek yiyip kalktıgımızda sofrada kalan artık yogurd ya da başka birşey olsa parmagıyla onu tencereye boşaltıyor sonra o parmagı bir güzel yalıyıp kaldıgı yerden devam ediyor boşlatma işlemine:82: işte böyle
kaynanam kışın bende 1 ay kalır.bi gün tuvaletten çıktı (tuvaletten çıkınca falan elini yıkamaz.tuvaletin önünde bekleyip anne elini yıka dersen.kırmaz yıkar sağolsun)..geldi karşıma koltuğa oturdu.ayağında tuvaletin terliği var
Aklıma gelen bir şey daha var...Kapalı arkadaşlar varsa lütffen alınmasınlar..
Bazan görüyorum,yerlere kadar uzun etekli şeyler giyenler eve geldiklerinde o sokaktaki yerlerde gezen etekleri yıkayıp temizliyorlar mı ?
Bir de bazan mesala uzun yolculuklarda mola verildiğinde wc molasında malum çok pis tuvaletlerle karşılaşıyoruz..Aman bir tarafa değmeyeyim diye uğraşıyorum..pantolon falan giymişsem (ki yolculuklarda genellikle pantolon,eşofman vs tercih ederim genellikle..) wc ye gireceğim zaman paçaları sıyırıp öyle giriyorum yerlere değmesin diye..O uzun yerleri süpüren paltoları giyen hanımları da görüyorum wc ye girerken..Ama kadın olduğu gibi girip çıkıyor..Etek toplamak falan yok...Wc de nasıl topluyor,zaten geniş olmuyor fazla umumi wc ler..pis te oluyor...Aklıma takılıyor benim de..:44:
bilmiyorum kızlar bendemi bi tek bu huy var ben kendi evim harici kimsenin tuvaletini kullanamam geçenlerde ablama gittim titizlik hastasıdır kız girsene diyo yok girmem diyom kız benim yanım da klozetin her yerini yıkadı hadi gir bak temizdi ama yine yıkadım için rahat etsin diye diyo yok eve geldim yok çıkamıyorum merdivenlerden bide çocuk var yanımda ay oğlum hadi çabuk diyorum yok çocuk sinir etti zaten idrar çıkmış nerdeyse boğazıma öyle bi attım kendimi içeri direk banyoya tuvaletle uğraşacak thalim kalmamış daha pantolonu çıkarır çıkarmaz ayaktan bi sıcaklık ay bidaha dedim ne dışarda çay ne su içerim buda sana ders olsun dalga geçerler benle tanıdıklarım aman ne kıymetli çişin varmış eve gtür sararsın diye yok çalışır kende öyleydi işyerinin tuvaletini kullanmazdım çatlardım bi gün doktora gitmek zorunda kaldım kızım çok tutma içinde idrarın krıstalleri var onlar taş olur dedi ama yok olmayınca olmuyo
konu sahibinden çok size üzüldüm
ALLAH sabır versin.başıma gelsydi ne yapardım düşünmek bile istemiyorum
aklınıza takılmış fikrimi söyleyeyim
öncelikle kapalılıkla hiçbir alakası yok.
kapalı olmayıpta paçaları yerde sürünen birini hiç görmedinizmi
sadece temizlikle ilgili bir durum
pantalonda giyerim etekte
pantalonun paçalarını kıvırır
eteğimide yukarıya çekerim
yolda yürürken yeri süpüren bir pardesü çok nadir gördüm genelde bilek hizasında olurlar
Ya aklıma geldi de bir kez ben de wc terliği ile çıkmışım wc den...:)) Nedeni de şu..Kızımı yeni besleyip yatırmıştım..Gazını o kadar uğraşmama rağmen çıkaramamıştım..Yerine yatırmıştım..Ben wc de elimi yıkarken çocuğumun odasından rahatsız olduğuna dair sesler geliyordu...Korkudan ve endişeden elimi tam yeni yıkamışken acele ile wc terlikleri ile koşmuşum..Kızım kusuyordu..Boğulacak diye aklım çıkmıştı...wc terliği ile çıktığımı sonradan fark ettim...
Ben ne çeşit pis pasaklı oluyorum acep :))
Siz yine kayınvalidelerinizin tuvalti pis mi temiz mi görebiliyorsunuz,ben onu da göremiyorum..
Eşimin ailesinin evinde tuvalet bahçede,penceresi yok,ışık yok,elektrik bağlantısı yok.
Kayınpeder müteahhit,binlerce apartman yaptı,kendi evine hayrı yok..
Nereye isabet ettirdiğinizi bilmeden atışı gerçekleştiriyorsunuz..
Bazen terlikler ıslak oluyor,hemen o çorapları çöpe atıyorum..
Ama ıslanan ayaklarımı bol bol yıkıyorum sabunla.
Ve ayaklarımızı ıslatan sıvının su olmasını ummaktan başka yapabileceğimiz bişey yok..
Koptum bu yoruma öyle güzel anlatmışsın ki, k.pedere de pes demek istiyorum hem müteahhit hem o tuvaletler bundan 100 sene evvel elektriği olmayan köylerde olurdu...
Nereye isabet ettirdiğinizi bilmeden atışı gerçekleştirme, Ve ayaklarımızı ıslatan sıvının su olmasını ummaktan başka yapabileceğimiz bişey yok... ayy bayılazamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?