Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Temmuz 2008 Bebek albümü

suan 33 resim oldu kızlar yaa pek artmadı oysa 100 vardık dimi nerdeyse biz neyse napalım pazara falan yaparım yenisini yarın zeytin toplamaya gidicez de.. :)

Onlar koyde oturuyolar portakal bahcesii zeytin bahcesii e bizimkiler de 5 kardes coluk cocuk takılacaz muhtemelen ben agac tepesinde geyik yaparım her zamanki gibi :)

Onlar koyde oturuyolar portakal bahcesii zeytin bahcesii e bizimkiler de 5 kardes coluk cocuk takılacaz muhtemelen ben agac tepesinde geyik yaparım her zamanki gibi :)

kolay gelsin size, hoş muhabbetler :) ama bence sen Emir'den ötürü muaf olursun işlerden. nasıl bırakacaksın çocuğu, dimi ya!a.s

maşallah kreftcim çok tatlu yusufun allah bağışlasın cnm ayaklarını ne güzel basmış öle yere maşallah bizimki daha pek basamıyor
kızlar siiznkiler basabiliyormu....??

canım benim oğlan baya basabiliyo hatta yatmaktansa sürekli oturmayı ve dikilmeyi tercih ediyo tabi her çocuk bir olmaz 1 2 haftaya kalmaz basar annesi

benim boncugumda pek basmıyor oglum 4 aylıkken çivi gibiydi erken yürüdü herkez 8 ayda yürür dediler gene yürümesi tamamen kendi başına 10 ayı buldu 10 aylıkken bagımsız yürüyordu ama elayı zannetmiyorum daha tembelkaydirigubbakcemile3

maşallah kreftcim çok tatlu yusufun allah bağışlasın cnm ayaklarını ne güzel basmış öle yere maşallah bizimki daha pek basamıyor
kızlar siiznkiler basabiliyormu....??

sagol canim,bende masallah diyim...bizim ki fena ,hamileyken :CüvCüv: bile icimi disimi bir birine katiyodu Çok üzgünüm çoook ayaklariyla....o zamndan belliydi....innsallah erken yurur....

gamze canım benim resmi albümden çıkarabilirmisin eşim azcık mırıldandıda benim kendi resmimde varya ondan gaaliba

bizimkide 2 aylıkken çok güzel basıyordu hatta dım bile tıyodu:)şimdi tembeleşşti kereta arada canı isterse basıo

çok güz<el olmuş gamzecim ellerine sağlık cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…