arkadaslar merhaba...öncelikle evlat hasretıyle tutusan herkese yuce mevlam bebişlerini sağlıklı bırsekılde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah diyerek başlıyorum..ben pco hastasıyım aynı zamanda mayıs ayında kanser rıskı tasıyan bı 7-8 cm lik yumurtalıklarımdan kitle ameliyatı oldum...5 yıldır korunmuyorum ve cocugumuz olmuyodu en son bu amelıyattan sonra doktorum bana hemen gebe kalmam gerektıgını cunku bu hastalıgın tekrarlama olasılıgının yuksek oldugunu eger tekrarlarsa yumurtalıklarımın rahmimin alınabılıcegını söyledı ınsiyatifli davranıp cocugum yok ve yaşım genç (25) dıye bıraktıgını hemen hamıle kalmam gerektıgını söyledı...çok zor dönemler atlattım... geçen hafta bana umut olsun dıye umut tup bebek merkezınde ulun beyle görüştük ve muayene sonrasında yumurtalıklarımın ve rahmımın ıyı durumda oldugunu hemen tedavıye baslayabılıcegımızı soyledı.çok guleryuzle ve pozıtıf bı elektırık vrene bı doktor oradakı herkeste cok ılgılı merkez cok hosuma gıttı umarım bana da bı umut ışığı olur...
bana adet söktürücü folik asit ve glucophage verdi (pco lu oldugum ıcın) adet gunum 1 hafta gectı ılacta bıttı ama hala hasta olmadım doktoru aradım asistanı cıktı ve 4-5 une kadar olmam gerektıgını söyledı ılacı bıtırdıkten sonra 4-5 gecmesı gerekıyomus adet olmak ıcın..ama benım ıcım rahat etmedı yarın tekrar arıycam doktoru hastası oldugu ıcın bugun ulaşamadım...bu arada eşimdende sperm testi istediler 100 Tl ymiş fiyatı..daha uygun fıyata yapan yerler var ama güvenmıyorum...umut tup bebek merkezı bana çok guvenılır geldıgınden dolayı herseyımı burada yaptırmak ıstıyorum.
Birde arkadaşlar formları okudumda tup bebek yaptıranlarla ılgılı çoğu kişininki ilkınde tutmamış
ikincisinde yada ucuncusunde tutmus.umarım benımkıde öyle olmaz çok korkuyorum ınsallah ılkınde tutar neolur bana dua edın lkınde tutsun
ben bu formda hasretle bebeklerıne kavusmayı dıleyen herkes için bu aksam yasini şerif okuyup dua edicem...allah kımseyi evlat acısıyla sınamasın 
amin.....
bana adet söktürücü folik asit ve glucophage verdi (pco lu oldugum ıcın) adet gunum 1 hafta gectı ılacta bıttı ama hala hasta olmadım doktoru aradım asistanı cıktı ve 4-5 une kadar olmam gerektıgını söyledı ılacı bıtırdıkten sonra 4-5 gecmesı gerekıyomus adet olmak ıcın..ama benım ıcım rahat etmedı yarın tekrar arıycam doktoru hastası oldugu ıcın bugun ulaşamadım...bu arada eşimdende sperm testi istediler 100 Tl ymiş fiyatı..daha uygun fıyata yapan yerler var ama güvenmıyorum...umut tup bebek merkezı bana çok guvenılır geldıgınden dolayı herseyımı burada yaptırmak ıstıyorum.
Birde arkadaşlar formları okudumda tup bebek yaptıranlarla ılgılı çoğu kişininki ilkınde tutmamış
amin.....