listeyi sonuç sırasına göre yapsak daha iyi olur diye düşündüm.. tarihi yaklaşan arkadaşlar,kalbim ve dualarım sizlerle olucak ogün..
AŞILAMA TARİHİ TEST TARİHİ SONUÇ
SEHAK 5 temmuz 20 temmuz 1. aşılama
aayy 6 temmuz 21 temmuz 3. aşılama
madeleines 8 temmuz 22 temmuz 1. aşılama
btosuner 13 temmuz 27 temmuz 1. aşılama
PKO22 16 temmuz 30 temmuz 1.aşılama
erya 10 temmuz 24 temmuz 2.aşılama
sabırsızlanıyorum geçmiyo zaman
ovıtrelle yı bulunca :) bulamıom aradım kac tane eczanede yok..
ovıtrelle yı bulunca :) bulamıom aradım kac tane eczanede yok..
sehak sende ne gibi belirtiler var
canım bazılarına göre kabızlık hamilelik belirtisiymiş başka ne gibi belirtiler varslm arkadaşlar aşılamamın 9.günü kabız oldum korkuyorum bişeyler tersmi gidiyor acaba OFFFFFF
benin baştada olmadı şimdide
canım herkeste aynı belirti olacak diye bişey yok bu bakalım belirti mi
benim aşılamdan heen sonra başlayan baş dönmesş sorunum var bunu kimse yazmamış mesela içini ferah tut olacak inşallah
canım bazılarına göre kabızlık hamilelik belirtisiymiş başka ne gibi belirtiler var
canım ovıtrelle yi napcan
8.gun koldan vurulmam ıcın verdıler cocuk tutunsun dıyeymıs..buldum ılacı ben gıdıom kendınıze ıı bakın umarım guzel haberlerınızı okurum haftaya eve geldıımde...
8.gun koldan vurulmam ıcın verdıler cocuk tutunsun dıyeymıs..buldum ılacı ben gıdıom kendınıze ıı bakın umarım guzel haberlerınızı okurum haftaya eve geldıımde...
aayy iyi akşamlar dr sana iğne verdimi 7.gününde yasana mjgan
bana progestan hap verdi.aşılamanın dördüncü gününden beri kullanıyorum.günde 400mg.bebeğin tutunması içinmiş öyle söylemişlerdi.
progestan kullanıyorsan o yapıyor.
Allah ailelerine sabır versin,allah rahmet eylesin...
Arkadaşlar aşılamam bugün yapıldı 1,5 saat oldu,Allah ım hakkımızda hayırlısını versin,geri sayım başladı,
Bu arada hiç canı yanmıo insanın duygucum korma hiiçç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?