Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sehak sende ne gibi belirtiler var

ya tam kestiremedim ama gögüm acıyo herkeste olan bişeymiş ara ara karnım ağrıyo şimdide takıntım akıntı baktım belirtilerde hep akıntı var ama ben kupkuruyum hatta sayfa bile açtım ama kimseden cevap yok sende ne var

canım benim aşılamadan hemen sonra yoğun akıntım oldu ama şu an öyle değil ve hiç bi belirti yok göğüs ağrıs falan da yok

Son düzenleme:
benin baştada olmadı şimdide

canım herkeste aynı belirti olacak diye bişey yok bu bakalım belirti mi
benim aşılamdan heen sonra başlayan baş dönmesş sorunum var bunu kimse yazmamış mesela içini ferah tut olacak inşallah

Son düzenleme:
canım bazılarına göre kabızlık hamilelik belirtisiymiş başka ne gibi belirtiler var

canım çok fazla belirtim yok aşılamadan önce aldığım ilaçlardan dolayı çok birden ter döküyorum birde sağ kasığımda ağrılarım devam ediyor bacağıma vuruyor ağrı

bana progestan hap verdi.aşılamanın dördüncü gününden beri kullanıyorum.günde 400mg.bebeğin tutunması içinmiş öyle söylemişlerdi.

bana crionne diye bi jel verdi başkada bişey yok burda bi arkadaşa orivetti iğnesini vermiş kolundan vurul diyede merak ettim

progestan kullanıyorsan o yapıyor.

tam da dediğin gibi arkadaşım dün birden bi baş dönmesi hop yatağa attım kendimi ki ne atma 3 saate yakın yarı uyanık halde yattım,kendi kendime nazar ettim valla,bişeyim yok çok iim diyea diye pat diyea düştüm yatağa,sol kasığımda ve göğsümde ağrı var,sütyen çıktımı gece yerçekimine dayanamıyo ikiz tepeler :) acayip bi ağrı dokunamıyom bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…