Allah ailelerine sabır versin,allah rahmet eylesin...
Arkadaşlar aşılamam bugün yapıldı 1,5 saat oldu,Allah ım hakkımızda hayırlısını versin,geri sayım başladı,
Bu arada hiç canı yanmıo insanın duygucum korma hiiçç.
çok mu zor oluyor gerçekten beklemek..çalışsak daha çabuk geçerdi belki zaman,film izleyip kitap okurum artıko konuda teselli veremeyeceğim sana üzgnünüm canım adeta günler yıl oluyor leptobun başında zaman geçiriyonnim dinleniyormusun şimdi.benim son 4 gün bide bana sor:18:
evet canım yaa,bu yıl tatil olmıycak bize..bende denize girmeyi düşünmüyorum..bu yaz tatilide böyle gececek desenize....nedir bizim bu cektiğimiz ya...
canım ben sordum doktordayken,girebilirsin dedi ama bende kararsızım ayaklarmı sokucam sadece,ama yarın için sordum ben daha ilk günüm ya normal hayatını dvam edebilirsin dedi,bide bu akşam için ilişkiye girin dedi
hayırdır ekipler kim
eşim kardeşim kaynım ve amcaoğlu,4 erkek evde görünüşte bi işe el sürdürmüyolar ama ben yinede kendi çapımda koşturuyorum,kahvaltı hazırlamak öyle zorlarına gidiyorki :)
sana kolay gelsin canım .zor erkekle iş yapmak ay ben bazen eşimle anlaşamıyom sende 4 tane...........
Canim yumurtalar istenilen buyukluge geldigi zaman yapiyorlar. Kimisinin 16-21 mm arasinda yumurtaya ulaşması 12. gunde oluyor, kimisinin 15. Doktor sana verdigi iğne ya da ,laçlar bittikten sonra seni her gun ya da gun asırı cagirip yumurtaların buyuklugunu ölçecek.
Teşekkür ederim arkadaşım :) Doktor beni kontrole iğnelere başladığımın 6. günü çağırdı. 3 tane iyi gelişmiş yumurtan var dedi. Pazar günü çatlatma iğnesini yapacaklarmış. Salı günü de aşılamam olacak.
Benim 1. aşılamam çok heyecanlıyım arkadaşlar. İşte, evde, dışarda her dakika olacak mı diye düşünüyorum(
Sizler kendinizi oyalamak için napıyorsunuz?
Teşekkür ederim arkadaşım :) Doktor beni kontrole iğnelere başladığımın 6. günü çağırdı. 3 tane iyi gelişmiş yumurtan var dedi. Pazar günü çatlatma iğnesini yapacaklarmış. Salı günü de aşılamam olacak.
Benim 1. aşılamam çok heyecanlıyım arkadaşlar. İşte, evde, dışarda her dakika olacak mı diye düşünüyorum(
aayyy senin aşılama nasıl gidiyor akıntın varmı senle aynıyız sende ne gibi dğşiklik var
aayyy senin aşılama nasıl gidiyor akıntın varmı senle aynıyız sende ne gibi dğşiklik var
bu arada soylemeyı unttum 2 gunden berı cok sık idrara cıkıyoırum..gunde 10dan fazla her seferındede cıkacak bırseyler oluyoo:)
bu arada soylemeyı unttum 2 gunden berı cok sık idrara cıkıyoırum..gunde 10dan fazla her seferındede cıkacak bırseyler oluyoo:)
yolculuk ne zaman bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?