Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlısı olsun tatlım,çok sevindim iyi geçtiğine..darısı başıma ptesi
evet,herkes acımıyor diyor..

o konuda teselli veremeyeceğim sana üzgnünüm canım adeta günler yıl oluyor leptobun başında zaman geçiriyonnim dinleniyormusun şimdi.benim son 4 gün bide bana sor:18:
çok mu zor oluyor gerçekten beklemek..çalışsak daha çabuk geçerdi belki zaman,film izleyip kitap okurum artık

bu yaz tatilide böyle gececek desenize....nedir bizim bu cektiğimiz ya...
evet canım yaa,bu yıl tatil olmıycak bize..bende denize girmeyi düşünmüyorum..

sanadamı ilişkiye girin dedi bende yasak diye düşünürdüm hep..benim doktor ne diycek bakalım
canım sana tekrar çatlatma iğnesi verdimi peki???

eşim kardeşim kaynım ve amcaoğlu,4 erkek evde görünüşte bi işe el sürdürmüyolar ama ben yinede kendi çapımda koşturuyorum,kahvaltı hazırlamak öyle zorlarına gidiyorki :)

sana kolay gelsin canım .zor erkekle iş yapmak ay ben bazen eşimle anlaşamıyom sende 4 tane...........

merhaba kızlar , son kontrolüme de gittim geldim ,drum şimdilik çok güzel korktuğum gibi yumurtalıklarda aşırı büyüme yok dedi,ilk defa
karından ultrasonla baktı,decaprptly iğnesinin işe yaradığını söyledi,bu ilavc yeni mi piyasayas çıktı diğer tedavilerimde kullanılmadı dedim,drumda tüp bebek prosedüründe olduğunu,ancak normal tedavide benim gibi pkolu hastalarda uygulanabildiğini söyledi,test tarihi sordum progestanı bitir 1 hafat içinde adet olmazsan gel dedi,ama nette okuyorum 14-15 gün sonra test yapılıyormuş dedim, güldü evhamlı meraklı hastalar genelde için o dedi istersen 2 hafta sonra salı gel bakalım dedi,zaten hap bitimi negatif bişey varsa 3-4 güne adet olurmuşum,eğer negatif olursa tekrar tedaviye başlamada bi sorun yok dedi ,aslında 10 gün ilaç en geç 1 haftada bekleme hemen hemen test tarihine geliyor,12sinde aşılama oldu yani 26-27 si gibi sonuç alabilirim...

sana kolay gelsin canım .zor erkekle iş yapmak ay ben bazen eşimle anlaşamıyom sende 4 tane...........

hiç sorma bide vede tadilat var,yerdeki marleyler değiştiriliyor oda oda,şöyle bsi tadını çıkara çıkara yataemadım,gerçei böylede zaman çabuk geçiyor,şuan bi heyecan falan yok,sakinim sağrım falanda az,drum bile bugün ne rahat bi hastasın rahatsızlığın şikayetin falan yok dedi,herşey çok ii gidiyor inşallah emeklerimizin sonucunu görürüz dedi

kolay gelsin inşallah syfamız hamilerle dolar hamileliklerimizi konuşuruz .ben akıntıya takıldım şimdi hiç akıntım yok benim 4 günüm kaldı canım sıkıldı bilgisi olan varmı yoksa akıntıyla ilgili sayfa açmayı düşünüyom

sehak daha önce yazdıgım hamıle kalanların belırtılerını oku canım onlardada olmamıs bırının dısında...bende de yok ayrıca...

Teşekkür ederim arkadaşım :) Doktor beni kontrole iğnelere başladığımın 6. günü çağırdı. 3 tane iyi gelişmiş yumurtan var dedi. Pazar günü çatlatma iğnesini yapacaklarmış. Salı günü de aşılamam olacak.

Benim 1. aşılamam çok heyecanlıyım arkadaşlar. İşte, evde, dışarda her dakika olacak mı diye düşünüyorum (

Sizler kendinizi oyalamak için napıyorsunuz?

benim de 2. aşılamam olacak.....6. gün ben de dr a gidicem ...bakalım ne olcakkk

çatlatma iğnen adetinden kaç gün sonraa yapılacak yanii

çoğumuzun ilk aşılaması..
benimde hiç aklımdan çıkmıyor..Allah yardımcımız olsun

arkadaşım ben daha dr aşılama der demez neler neler düşündüm,odası,yatağı,kılığı kıyafeti aklına gelecek gelmicek bütün ayrıntıları düşündüm o kadar kafa yormuşum ki şimdi aklıma bişey gelmiyo,nette bebekle ilgili bişey araştırmaya kalksam çoğunluğunu görmüş incelemiş buluyorum kendimi,nötrüm şuan allah hayırlısıysa nasip etsin daha denilecek başka bişey kalmadı bende ...

aayyy senin aşılama nasıl gidiyor akıntın varmı senle aynıyız sende ne gibi dğşiklik var

arkadaşım akıntım öyle çok falan olmuyor,arada kasıklarımda ağrı oluyor ama geceleri yatmaya yakın acayip bi şişlik sanki 9 aylık hamileyim habire tartılıyorum kilom aynı ama acayip bi şişlik oluyor bide lavabo sorunu yaşıyorum,o kdar su içiyorum nereye gidiyor anlamıyorum,göğüslerim de ağrı var ki bu hormonların neden olduğu bişeys,biraz daha dikkat edeyim bakalım şu akıntı olayına,ha bide eski drum akıntının endometriyumun kalınlaşmasıyla alakalı olduğunu söylemişti,ki bu kalınlaşma bbeğin tutunması için gerekli ha böyle olması gebelik var demek değil sadece bedenimiz önlemini alıyor

aayyy senin aşılama nasıl gidiyor akıntın varmı senle aynıyız sende ne gibi dğşiklik var

SEHAK canım heyecanını burdan hissediyorumakıntı meselesine çok takılma .her hamilelik birbirinden çok farklıdır.benim ilk aşılamanın belirtilerine göre %100 hamileydim güya ama olmadı.bu aşılamada doktor progestan verdi.onu kullanıyorum.akıntı,göğüs hassasiyeti falan hiçbişey yok.sadece bugün sabahtan beri adet sancısı gibi bir sancı var.

bu arada soylemeyı unttum 2 gunden berı cok sık idrara cıkıyoırum..gunde 10dan fazla her seferındede cıkacak bırseyler oluyoo:)

bu arada soylemeyı unttum 2 gunden berı cok sık idrara cıkıyoırum..gunde 10dan fazla her seferındede cıkacak bırseyler oluyoo:)

listeyi sonuç sırasına göre yapsak daha iyi olur diye düşündüm.. tarihi yaklaşan arkadaşlar,kalbim ve dualarım sizlerle olucak ogün..

AŞILAMA TARİHİ TEST TARİHİ SONUÇ

SEHAK 5 temmuz 20 temmuz 1. aşılama
aayy 6 temmuz 21 temmuz 3. aşılama
madeleines 8 temmuz 22 temmuz 1. aşılama
btosuner 13 temmuz 27 temmuz 1. aşılama
PKO22 16 temmuz 30 temmuz 1.aşılama

diğer arkadaşlar sizlerde ekleyebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…