evet merak olursa ne olcak ....... salı günü gidiyom başta aglayıp sonra gülsem keşke....
neden boyle soyluyorum biliyormusun, insan doktorun su tarihte kanda baktir dedigi bir testi biz sabırsızlıgımızdan o gunden once idrarda baktirdigimizda aldigimiz sonuca da inanmiyoruz ki.. seni cok iyi anliyorum ama idrar testin pozitif de ciksaydı acaba diyip salıyı bekleyecektin, yani her 3 farklı durumda da salıyı bekleyeceksin arkadasım:)))
çok mu zor oluyor gerçekten beklemek..çalışsak daha çabuk geçerdi belki zaman,film izleyip kitap okurum artık
evet canım yaa,bu yıl tatil olmıycak bize..bende denize girmeyi düşünmüyorum..
sanadamı ilişkiye girin dedibende yasak diye düşünürdüm hep..benim doktor ne diycek bakalım
canım sana tekrar çatlatma iğnesi verdimi peki???
progestan kullanıyorsan o yapıyor.
bende de oluyo baş dönemsi bu progestanı ne kadar kullanıcaz bana bişi demediler bu konuda
saat 11:30 da aşılamam oldu arkadaşlar sıra geldi 14 gün şafak saymaya :)
bu arada yaptıracak olan arkadaşlar hiiiiiçççç sıkıntı yapmayın ağrı, acı vb. hiç birşey olmuyor rahat olun yeter...
madeilenes orda mısın arkadaşım sende ne gibi belirtiler var göğüslerin acıyo mu mesela benim yeni yeni acımaya başladı
saat 11:30 da aşılamam oldu arkadaşlar sıra geldi 14 gün şafak saymaya :)
bu arada yaptıracak olan arkadaşlar hiiiiiçççç sıkıntı yapmayın ağrı, acı vb. hiç birşey olmuyor rahat olun yeter...
hayirli olsun canim test gunu ne zaman seni de listeye ekleyelim;?
canım hayırlı uğurlu olur inşallah güzel haberler alırsın .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?