Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet merak olursa ne olcak ....... salı günü gidiyom başta aglayıp sonra gülsem keşke....

neden boyle soyluyorum biliyormusun, insan doktorun su tarihte kanda baktir dedigi bir testi biz sabırsızlıgımızdan o gunden once idrarda baktirdigimizda aldigimiz sonuca da inanmiyoruz ki.. seni cok iyi anliyorum ama idrar testin pozitif de ciksaydı acaba diyip salıyı bekleyecektin, yani her 3 farklı durumda da salıyı bekleyeceksin arkadasım:)))

evet canım sabırsızlanıyoruz vede yapıyoruz sonra hüsran ......

Yook canım vermedi tekrar iğne,çokhelecanlıyımmmm

bende de oluyo baş dönemsi bu progestanı ne kadar kullanıcaz bana bişi demediler bu konuda

Son düzenleme:
madeilenes orda mısın arkadaşım sende ne gibi belirtiler var göğüslerin acıyo mu mesela benim yeni yeni acımaya başladı

bende de oluyo baş dönemsi bu progestanı ne kadar kullanıcaz bana bişi demediler bu konuda

Canım bana iki hafta kullan dedi,sonra gidicem zaten hastaneye gebelik testi yapılcak hamişsen devam dedi hoca değilsen bi daha bakıcaz dedi

saat 11:30 da aşılamam oldu arkadaşlar sıra geldi 14 gün şafak saymaya :)
bu arada yaptıracak olan arkadaşlar hiiiiiçççç sıkıntı yapmayın ağrı, acı vb. hiç birşey olmuyor rahat olun yeter...

canım hayırlı uğurlu olur inşallah güzel haberler alırsın .........

hayırlısı olsun.ben bugün iğnelere başladım.aşılama günü bile gelmiyecek gibi geliyor.sonrasında hiç geçmez heralde

madeilenes orda mısın arkadaşım sende ne gibi belirtiler var göğüslerin acıyo mu mesela benim yeni yeni acımaya başladı

canim benim bütun belirtilerim birbirine karisti cunku dun rahatsizlandim ben dondurma yedim sonra cok sicak diye klimayı calistirip altında uyumusum. midem ve bagirsaklarım bozuldu bu yuzden midem bulaniyor ve karnım agriyor ama usuttugum icin...
fakat goguslerim 7. gunden bu yana çook çok aciyor

slm kızlar nasılsınız bende aşılama yaptıracagım siz nerde yaptırdınız brüksel tüp bebek merkezine iyi diyorlar ama bide sizlerden cvp alayım dedimm bu arada ben aranıza yeni katıldım

dün geceden beri bana bi haller oluyor.aşırı derecede başım ağrıyor ve midem bulanıyor.sabah gögüslerde hafif acı hissi ve az miktarda şeffaf akıntı.bu sefer tutmuş olabilir mirabbim hayırlısıyla güldür yüzlerimizi

benimde aşılamam bugün 12.30 da yapıldı arkadaşlar..çok şükür güzel geçti,ağrı,sızı kanama hiçbirşeyim yok
birkaç saat orda yatarak dinlendim,eve geldim..

AŞILAMA TARİHİ TEST TARİHİ SONUÇ

SEHAK 5 temmuz 20 temmuz 1. aşılama
aayy 6 temmuz 21 temmuz 3. aşılama
madeleines 8 temmuz 22 temmuz 1. aşılama
btosuner 13 temmuz 27 temmuz 1. aşılama
PKO22 16 temmuz 30 temmuz 1.aşılama
tk38tk 18 temmuz 1 ağustos ?.aşılama
duygu7979 18 temmuz 1ağustos 1.aşılama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…