Kızlaar denize girmem sorun teskıl eder mııı:)
kızlar 10 temmuzda aşılama oldum 7.günüm hiç belirti yok normal mi sizce
listeyi sonuç sırasına göre yapsak daha iyi olur diye düşündüm.. tarihi yaklaşan arkadaşlar,kalbim ve dualarım sizlerle olucak ogün..
AŞILAMA TARİHİ TEST TARİHİ SONUÇ
SEHAK 5 temmuz 20 temmuz 1. aşılama
aayy 6 temmuz 21 temmuz 3. aşılama
madeleines 8 temmuz 22 temmuz 1. aşılama
btosuner 13 temmuz 27 temmuz 1. aşılama
PKO22 16 temmuz 30 temmuz 1.aşılama
erya 10 temmuz 24 temmuz 2.aşılama
sabırsızlanıyorum geçmiyo zaman
3 gun sonra ilk sonucumuzu aliyoruz yani haydiiii hayirli olsun butun temmuz annelerine:)))
ya tam kestiremedim ama gögüm acıyo herkeste olan bişeymiş ara ara karnım ağrıyo şimdide takıntım akıntı baktım belirtilerde hep akıntı var ama ben kupkuruyum hatta sayfa bile açtım ama kimseden cevap yok sende ne var
yarın aşılamam olacak hadi hayırlısı :)
hadi hayırlı olsun canım bende yarın sonuç alcam
dayanamadım idrar testi yaptırdı malesef negatif çıktı hayırlısı inşallah
billmem dayanamadım test aldım çıkmadı moralmen sıfırım günlerin gelmesini bekliyordum ama hiç hazır değilmişim sonuca yarın bakalım kanda ne çıkacak .inşallah erken yapmışımdıridrar testi iin erken değil mi moralini kanda çıkar inş.
billmem dayanamadım test aldım çıkmadı moralmen sıfırım günlerin gelmesini bekliyordum ama hiç hazır değilmişim sonuca yarın bakalım kanda ne çıkacak .inşallah erken yapmışımdır
bende bugün yaptım negatif.ama moralimi bozmuyorum.çünkü kanda bile çok düşükken idrar testinde çıkması zor.çoğu kişide adet bir hafta geçince çıkıyor.üzülme
inşallah öyledir. zaman geçmiyo diyoz ama sonucada katlanamıyoz
hayırlısı olsun arkadaşım,allah emeklerimizi boş çıkarmaz inşallahyarın aşılamam olacak hadi hayırlısı :)
dayanamadım idrar testi yaptırdı malesef negatif çıktı hayırlısı inşallah
hayırlısı olsun arkadaşım,allah emeklerimizi boş çıkarmaz inşallah
sıkma canı nı arfkadaşım herşeyin hayırlısı diye yola çıkmadık mı,hayırlısı neyse onunla karşılaşalım,hem erken zaten bekle inşallah güzel haberler alırsın bunlar tatlı birer anı olarak kalır,ben hiç test yapmayı düşünmüyorum zaten ilacım 10 gün sürecek drum bitiminden 3-4 gün sonra adet olmazsan 1 haftayı tamamla gel dedi,şuan sadece negatif bi sonuçta hemen mi yoksa ramazandan sonra mı tedaviye başlasam onu düşünüyorum
evet canım çok haklısın hayırlısı dedik ama sonuç negatif olunca bozulduk neyse toplandım .bakalım olmazsa ben hemen geri aşılamayı düşünüyorum ......
sehak bozma moralini, ben o idrar testlerinin hicbirine inanmiyorum kac kez bana pozitif sonuc verdi havalara uctum kanda negatif cikti. hem test gunun 20 si hem idrar testi yapiyorsun olmaz ama. sen doktorun dedigi gibi 20 sinde kan testi yaptir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?