Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlaar denize girmem sorun teskıl eder mııı:)

Arkadasım ben aşılama oldugum gun doktora sordum, ilk 3 gun kendine dikkat et sonra normal hayatina donebilirsin denize de girebilirsin dedi. Ben 3. gunden beri denize giriyorum. Sadece denizin sogukluguna dikkat ediyorum, eger soguksa girmiyorum ki karnım falan agrimasin diye.

kızlar benim akıntım da karın agrilarim da bitti, cok siddetli bir gogus agrisi basladi ama oyle boyle degil. goguslerim 2 beden falan buyuduler, gerildiler ve her daim zonkluyorlar

idrar testi iin erken değil mi moralini kanda çıkar inş.
billmem dayanamadım test aldım çıkmadı moralmen sıfırım günlerin gelmesini bekliyordum ama hiç hazır değilmişim sonuca yarın bakalım kanda ne çıkacak .inşallah erken yapmışımdır

billmem dayanamadım test aldım çıkmadı moralmen sıfırım günlerin gelmesini bekliyordum ama hiç hazır değilmişim sonuca yarın bakalım kanda ne çıkacak .inşallah erken yapmışımdır

bende bugün yaptım negatif.ama moralimi bozmuyorum.çünkü kanda bile çok düşükken idrar testinde çıkması zor.çoğu kişide adet bir hafta geçince çıkıyor.üzülme

bende bugün yaptım negatif.ama moralimi bozmuyorum.çünkü kanda bile çok düşükken idrar testinde çıkması zor.çoğu kişide adet bir hafta geçince çıkıyor.üzülme

aayy sendemi dayanamadım ben salı günü gitcem dr.ollmazsa bu benim 1.aşılamamdı direk tüp bebege geçmeyi düşünüyoz bakalım kendimi yeni topluyom

kızlaR idrar için çok erken niye moralinizi bozuyosunuz idrarda ancak 5haftalıkken çıkıyo diye biliyorum

yarın aşılamam olacak hadi hayırlısı :)
hayırlısı olsun arkadaşım,allah emeklerimizi boş çıkarmaz inşallah

dayanamadım idrar testi yaptırdı malesef negatif çıktı hayırlısı inşallah

sıkma canı nı arfkadaşım herşeyin hayırlısı diye yola çıkmadık mı,hayırlısı neyse onunla karşılaşalım,hem erken zaten bekle inşallah güzel haberler alırsın bunlar tatlı birer anı olarak kalır,ben hiç test yapmayı düşünmüyorum zaten ilacım 10 gün sürecek drum bitiminden 3-4 gün sonra adet olmazsan 1 haftayı tamamla gel dedi,şuan sadece negatif bi sonuçta hemen mi yoksa ramazandan sonra mı tedaviye başlasam onu düşünüyorum

evet canım çok haklısın hayırlısı dedik ama sonuç negatif olunca bozulduk neyse toplandım .bakalım olmazsa ben hemen geri aşılamayı düşünüyorum ......

evet canım çok haklısın hayırlısı dedik ama sonuç negatif olunca bozulduk neyse toplandım .bakalım olmazsa ben hemen geri aşılamayı düşünüyorum ......

sehak bozma moralini, ben o idrar testlerinin hicbirine inanmiyorum kac kez bana pozitif sonuc verdi havalara uctum kanda negatif cikti. hem test gunun 20 si hem idrar testi yapiyorsun olmaz ama. sen doktorun dedigi gibi 20 sinde kan testi yaptir bence

evet merak olursa ne olcak ....... salı günü gidiyom başta aglayıp sonra gülsem keşke....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…