hadi tatlım hayırlı uğurlu olsunn....
klomenin 3. günündeyim...perşembe dr kontrolüm varrr...
ne güzel anlatmışsın sağol cnm ..Rabbim yardımcın olsun...
yukarda yazdım..
çok sağol tatlım..masaya oturur oturmaz mızlamaya başladım üstümü örtün,açmayın bakmayın diye..bayılttılar hemenAyy canım benim geçmiş olsun hayırlısı inşallah,bayılttnmı annem kendini
benimde eşim ve annem evde..yatmak istemiyorum ısrar ediyolarsürekli yatmıyorum ama fazla ayakta durmuyorum eşim evde izinli bugün sağolsun yardımcı oluyor bana :)
tamam canım,ekleyelim hemenarkadaşlar benide alın listeye bende varım 1.aşılamam 07.07.2011de yapıldı bugün11. günüm
Allah'a şükür,ağrım sızım yok canım,kanama falanda olmadı bende..sadece karnım şiş birazduygu seninki nasıl geçiyor ağrın falan var mı?
çok teşekkürler..inşallah hepimiz güzel haberler alalım bu ayduygu7979 hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın...........
evet canım,bugün oldu...gün saymaya başlıcaz artıkAmin canım :)) Senin de bu gün aşılaman olmuş, Hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel haberi verirsin bizlere :))
aayy iyi akşamlar dr sana iğne verdimi 7.gününde yasana mjgan
bende bugün yaptım negatif.ama moralimi bozmuyorum.çünkü kanda bile çok düşükken idrar testinde çıkması zor.çoğu kişide adet bir hafta geçince çıkıyor.üzülme
bende dayanamadım yaptım kızlar idrar testi negatif çıktı morelimizi bozmayalım zaten adet olcam gibi ağrılarım var allahım yardım et bizeeeeeee
AŞILAMA TARİHİ TEST TARİHİ SONUÇ
SEHAK 5 temmuz 20 temmuz 1. aşılama
aayy 6 temmuz 21 temmuz 3. aşılama
madeleines 8 temmuz 22 temmuz 1. aşılama
btosuner 13 temmuz 27 temmuz 1. aşılama
PKO22 16 temmuz 30 temmuz 1.aşılama
tk38tk 18 temmuz 1 ağustos 1.aşılama
duygu7979 18 temmuz 1ağustos 1.aşılama
kızlar yarın sabah gidiyorum kan vermeye ay çok heycanlıyım......::18: vede dua bekliyorummmmmm
kızlar yarın sabah gidiyorum kan vermeye ay çok heycanlıyım......::18: vede dua bekliyorummmmmm
canım dua ettim senin için hayırlısı yavrucum inşallah,güzel haberlerini alırız.
ayy arkadaşlar dün akşam tanıdığım bi hemşireyle konuştum,çook moralim bozuldu,aşılamadan sonra 15 gün kalkmadan yatman gerekirdi,zor böle hayatta olmaz falan dedi çok üzüldüm
ayy arkadaşlar dün akşam tanıdığım bi hemşireyle konuştum,çook moralim bozuldu,aşılamadan sonra 15 gün kalkmadan yatman gerekirdi,zor böle hayatta olmaz falan dedi çok üzüldüm
pkko22 dün ben progestanı içmeyi untmuşum ne yapsam bi bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?