Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi tatlım hayırlı uğurlu olsunn....

klomenin 3. günündeyim...perşembe dr kontrolüm varrr...

ne güzel anlatmışsın sağol cnm ..Rabbim yardımcın olsun...

yukarda yazdım..

Aminn canım. Allah hepimize yardımcı olsun

Senin az kalmış dr gitmene :) İnşallah iyi haberler verirsin

Ayy canım benim geçmiş olsun hayırlısı inşallah,bayılttnmı annem kendini
çok sağol tatlım..masaya oturur oturmaz mızlamaya başladım üstümü örtün,açmayın bakmayın diye..bayılttılar hemen
sürekli yatmıyorum ama fazla ayakta durmuyorum eşim evde izinli bugün sağolsun yardımcı oluyor bana :)
benimde eşim ve annem evde..yatmak istemiyorum ısrar ediyolar
arkadaşlar benide alın listeye bende varım 1.aşılamam 07.07.2011de yapıldı bugün11. günüm
tamam canım,ekleyelim hemen
duygu seninki nasıl geçiyor ağrın falan var mı?
Allah'a şükür,ağrım sızım yok canım,kanama falanda olmadı bende..sadece karnım şiş biraz
duygu7979 hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın...........
çok teşekkürler..inşallah hepimiz güzel haberler alalım bu ay
Amin canım :)) Senin de bu gün aşılaman olmuş, Hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel haberi verirsin bizlere :))
evet canım,bugün oldu...gün saymaya başlıcaz artık

AŞILAMA TARİHİ TEST TARİHİ SONUÇ

SEHAK 5 temmuz 20 temmuz 1. aşılama
aayy 6 temmuz 21 temmuz 3. aşılama
mjgan 7 temmuz 22 temmuz 1.aşılama
madeleines 8 temmuz 22 temmuz 1. aşılama
erya 10 temmuz 24 temmuz 2.aşılama
btosuner 13 temmuz 27 temmuz 1. aşılama
PKO22 16 temmuz 30 temmuz 1.aşılama
tk38tk 18 temmuz 1 ağustos 1.aşılama
duygu7979 18 temmuz 1ağustos 1.aşılama

bende bugün yaptım negatif.ama moralimi bozmuyorum.çünkü kanda bile çok düşükken idrar testinde çıkması zor.çoğu kişide adet bir hafta geçince çıkıyor.üzülme

bende dayanamadım yaptım kızlar idrar testi negatif çıktı morelimizi bozmayalım zaten adet olcam gibi ağrılarım var allahım yardım et bizeeeeeee

bende dayanamadım yaptım kızlar idrar testi negatif çıktı morelimizi bozmayalım zaten adet olcam gibi ağrılarım var allahım yardım et bizeeeeeee

demek ki sahek ve benden aceleci olanlarda varmış:))ama ne diyoruz sabırr.inşallah müjdeli haberleri yazacağız burdan

kızlar yarın sabah gidiyorum kan vermeye ay çok heycanlıyım......::18: vede dua bekliyorummmmmm

Son düzenleme:

listemize gore ilk sonucumuzu yarin alacagiz Sehakcigim dualarimiz seninle, yarin hayirli haberlerle donersin insallah

canım dua ettim senin için hayırlısı yavrucum inşallah,güzel haberlerini alırız.

ayy arkadaşlar dün akşam tanıdığım bi hemşireyle konuştum,çook moralim bozuldu,aşılamadan sonra 15 gün kalkmadan yatman gerekirdi,zor böle hayatta olmaz falan dedi çok üzüldüm

ayy arkadaşlar dün akşam tanıdığım bi hemşireyle konuştum,çook moralim bozuldu,aşılamadan sonra 15 gün kalkmadan yatman gerekirdi,zor böle hayatta olmaz falan dedi çok üzüldüm

arkadaşım bana da fazla yatmak iyi birşey değil dedi herkes birşeyler söylüyor aldırma moralini bozma üzme kendini hayırlısı olsun

biraz abartmış gibi geldi bana....Rabbim ol dedikten sonra uzayada gitsen gene olur....üzülme moralini bozma...

Canım hiç moralini bozma,hiç ilgisi yok.

Bazen insanları anlamak zor.Neye dayanarak böyle yorumlar yaparlar ki sanki...:95:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…