pko22 orda mısın:92:
bize güzel haberler ver canım..dua ediyorum senin içinkızlar yarın sabah gidiyorum kan vermeye ay çok heycanlıyım......::18: vede dua bekliyorummmmmm
:18: of of doğrumu acaba gerçekten... ben ilk gün bile fazla yatamadım,dolaştım evde..çok sıkılıyorumayy arkadaşlar dün akşam tanıdığım bi hemşireyle konuştum,çook moralim bozuldu,aşılamadan sonra 15 gün kalkmadan yatman gerekirdi,zor böle hayatta olmaz falan dedi çok üzüldüm
sakın bir gün önce unuttum diye,2doz içme canım,tehlikeliymiş.. yapcak bişey yok artıkpkko22 dün ben progestanı içmeyi untmuşum ne yapsam bi bilgin var mı
canım benim,keşke bir hafta izin alsaydın işten..memursun nasılsa.çok stres yapma bari işler yüzünden,dikkat et kendineheh canım youn oluo arada çalışıyorum yaa her zaman bakamıyorum.
bize güzel haberler ver canım..dua ediyorum senin için
canım benim,keşke bir hafta izin alsaydın işten..memursun nasılsa.çok stres yapma bari işler yüzünden,dikkat et kendine
:18: of of doğrumu acaba gerçekten... ben ilk gün bile fazla yatamadım,dolaştım evde..çok sıkılıyorum
ama yinede hayatta olmaz falan demeseydi keşke,moral bozar gibi.. neyse negatif çıkarsa(Allah korusun) bahanemiz hazır
aynen bende ilk gün duramadım yerimde
ama doktor 2 saat dinlen sonra normal hayatına devam et dedi bilemedim walla ben hayırlısı bakalım
kızlar yarın sabah gidiyorum kan vermeye ay çok heycanlıyım......::18: vede dua bekliyorummmmmm
:18: of of doğrumu acaba gerçekten... ben ilk gün bile fazla yatamadım,dolaştım evde..çok sıkılıyorum
ama yinede hayatta olmaz falan demeseydi keşke,moral bozar gibi.. neyse negatif çıkarsa(Allah korusun) bahanemiz hazır
aynen bende ilk gün duramadım yerimde
ama doktor 2 saat dinlen sonra normal hayatına devam et dedi bilemedim walla ben hayırlısı bakalım
Benim aşılamam yarın olacak. Yarım saat yatacaksınız. Daha sonra günlük yaşantınıza dönebilirsiniz dediler. Ben de yarın eve dönüp yatacağım. Ertesi günde işe döneceğim. Bence sürekli yatmanın bir faydası yok diye düşünüyorum.
evet,bütün doktorlar öyle söylüyor aslında..benimkide birkaç saat yakın yeter demişti.tatildeyim diye iş sorunum yok ama evde sürekli yatılmıyor.kitap okuyorum artıkBenim aşılamam yarın olacak. Yarım saat yatacaksınız. Daha sonra günlük yaşantınıza dönebilirsiniz dediler. Ben de yarın eve dönüp yatacağım. Ertesi günde işe döneceğim. Bence sürekli yatmanın bir faydası yok diye düşünüyorum.
çok üzüldüm canım yaaakızlar merhaba hastanaeden yeni geldim ve sonuç negatifdoktorumu aradım ve tüp bebeğe geçmek istediğimi söyledim,tamam dedi ama kafama takılan çarşamba gel dedi haftaya e ben ozamana kadar adet olup bitmiş olyom fikri olan varmı......
hayırlısı olsun,tüp bebekte ihtimal çok daha yüksek tabi
kızlar merhaba hastanaeden yeni geldim ve sonuç negatifdoktorumu aradım ve tüp bebeğe geçmek istediğimi söyledim,tamam dedi ama kafama takılan çarşamba gel dedi haftaya e ben ozamana kadar adet olup bitmiş olyom fikri olan varmı......
Benim aşılamam yarın olacak. Yarım saat yatacaksınız. Daha sonra günlük yaşantınıza dönebilirsiniz dediler. Ben de yarın eve dönüp yatacağım. Ertesi günde işe döneceğim. Bence sürekli yatmanın bir faydası yok diye düşünüyorum.
HEH işte canım banada aynısını dediler sadece 2 saat daha evdede dinlen dediler o kadar
kızlar merhaba hastanaeden yeni geldim ve sonuç negatifdoktorumu aradım ve tüp bebeğe geçmek istediğimi söyledim,tamam dedi ama kafama takılan çarşamba gel dedi haftaya e ben ozamana kadar adet olup bitmiş olyom fikri olan varmı......
ayy arkadaşlar dün akşam tanıdığım bi hemşireyle konuştum,çook moralim bozuldu,aşılamadan sonra 15 gün kalkmadan yatman gerekirdi,zor böle hayatta olmaz falan dedi çok üzüldüm
(( çok üzüldüm arkadaşım ( Hayırlısı olsun sizin için. İnşallah en yakın zamanda dileğinize kavuşursunuz...
Senin kaçıncı aşılamaydı?
çok sağol canım inşallah sen pozitif bi sonuç alırsın .bende sanırım hazırlamışım 1saat üzüldüm şimdi kendime geldim hakkımda hayırlısı buymuş.ara vermeden tüpe geçiş istedim dr. tamam dedi bakalım haftaya çrşmb bakalım neler olacak.....hayirlisi olsun canim, ben de kendimi cuma gunu negatif sonuc alacakmisim gibi hissediyorum, hatta hazirim.. bu yuzden sonucu bile merak etmiyorum...
sen de uzulme, daha cok yollar var onumuzde, bu olmazsa tup deneyecegiz birgun elbet olacak.
rabbim en kısa zamanda meleğini gönderir inşallah.moral bu tedavide çok önemli bu sonuca takılıp kalma.her tedavi yeni başlangıç,yeni umut.
canım çok sağol inşallah sen hayırlı haberler alırsın ben 5 yıllık evliyim 1.aşılamamdı zaten ara vermeden kısmetse tüp bebeğe geçcem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?