Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar yarın sabah gidiyorum kan vermeye ay çok heycanlıyım......::18: vede dua bekliyorummmmmm
bize güzel haberler ver canım..dua ediyorum senin için
ayy arkadaşlar dün akşam tanıdığım bi hemşireyle konuştum,çook moralim bozuldu,aşılamadan sonra 15 gün kalkmadan yatman gerekirdi,zor böle hayatta olmaz falan dedi çok üzüldüm
:18: of of doğrumu acaba gerçekten... ben ilk gün bile fazla yatamadım,dolaştım evde..çok sıkılıyorum
ama yinede hayatta olmaz falan demeseydi keşke,moral bozar gibi.. neyse negatif çıkarsa(Allah korusun) bahanemiz hazır

pkko22 dün ben progestanı içmeyi untmuşum ne yapsam bi bilgin var mı
sakın bir gün önce unuttum diye,2doz içme canım,tehlikeliymiş.. yapcak bişey yok artık
heh canım youn oluo arada çalışıyorum yaa her zaman bakamıyorum.
canım benim,keşke bir hafta izin alsaydın işten..memursun nasılsa.çok stres yapma bari işler yüzünden,dikkat et kendine

kızlar merhaba hastanaeden yeni geldim ve sonuç negatif doktorumu aradım ve tüp bebeğe geçmek istediğimi söyledim,tamam dedi ama kafama takılan çarşamba gel dedi haftaya e ben ozamana kadar adet olup bitmiş olyom fikri olan varmı......

(( çok üzüldüm arkadaşım ( Hayırlısı olsun sizin için. İnşallah en yakın zamanda dileğinize kavuşursunuz...

Senin kaçıncı aşılamaydı?

canım benim üzülme yaa,daha çok şansımız var du bakalım,üzme öyle kendini bakiim :79:

rabbim en kısa zamanda meleğini gönderir inşallah.moral bu tedavide çok önemli bu sonuca takılıp kalma.her tedavi yeni başlangıç,yeni umut.

ayy arkadaşlar dün akşam tanıdığım bi hemşireyle konuştum,çook moralim bozuldu,aşılamadan sonra 15 gün kalkmadan yatman gerekirdi,zor böle hayatta olmaz falan dedi çok üzüldüm

doktorlar normal hayatina donebilirsin diyor hemsire neye dayanarak bunu syluyor anlamadim. asilamada sperm rahim icine birakilip yumurtayı dollemesi icin zemin hazirlaniyor, normal bir dollenme dusun, iliskiden sonra 15 gun yatiyor mu herkes? ne sacma...

hayirlisi olsun canim, ben de kendimi cuma gunu negatif sonuc alacakmisim gibi hissediyorum, hatta hazirim.. bu yuzden sonucu bile merak etmiyorum...

sen de uzulme, daha cok yollar var onumuzde, bu olmazsa tup deneyecegiz birgun elbet olacak.

(( çok üzüldüm arkadaşım ( Hayırlısı olsun sizin için. İnşallah en yakın zamanda dileğinize kavuşursunuz...

Senin kaçıncı aşılamaydı?

canım çok sağol inşallah sen hayırlı haberler alırsın ben 5 yıllık evliyim 1.aşılamamdı zaten ara vermeden kısmetse tüp bebeğe geçcem....

hayirlisi olsun canim, ben de kendimi cuma gunu negatif sonuc alacakmisim gibi hissediyorum, hatta hazirim.. bu yuzden sonucu bile merak etmiyorum...

sen de uzulme, daha cok yollar var onumuzde, bu olmazsa tup deneyecegiz birgun elbet olacak.
çok sağol canım inşallah sen pozitif bi sonuç alırsın .bende sanırım hazırlamışım 1saat üzüldüm şimdi kendime geldim hakkımda hayırlısı buymuş.ara vermeden tüpe geçiş istedim dr. tamam dedi bakalım haftaya çrşmb bakalım neler olacak.....

rabbim en kısa zamanda meleğini gönderir inşallah.moral bu tedavide çok önemli bu sonuca takılıp kalma.her tedavi yeni başlangıç,yeni umut.

Allah razı olsun canım inşallah sizler pozitif sonuç alırsınz moralim düzeldi sanki tabi bırakmak yok yola devam

canım çok sağol inşallah sen hayırlı haberler alırsın ben 5 yıllık evliyim 1.aşılamamdı zaten ara vermeden kısmetse tüp bebeğe geçcem....

canım,neden 2.aşılamayı düşünmüyorsun?? evet tüp bebekte ihtimal daha yüksek ama maliyeti ve zahmeti daha fazla..belki 2.aşılama hemen tutardı
yaşında gençse tüp bebek için acele etme derim ben

arkadaşlar merhaba,
bende bu ay 2.bebeğim için aşılama tedavisine başlıycam,topikte
her sayfayı okuyamasamda şöyle bir göz gezdirdim ve deneyimlerimi sizle paylaşmanın yararlı olacağını düşündüm
kızım 2 yaşında ve ilk aşılamamda hamile kaldım yavruma,tek yumurtam vardı yumurtlamam için 17 gün karnımdan iğne vuruldum düşünün çok geç oldu,eşimin spermleri 28 milyondu,%50 si ileri hareketli 14 milyon sperm gönderildi,monitörden falanda görmedim bişey,doktorumun baktığı bir monitörde yoktu,ince uzun bir plastik boruyu enjektör ucuna takmışlar,o enjektörede spermleri çekip,rahmine gönderiyorlar olay bu,bırak 15 gün yatmayı,ertesi gün 29 ekimdi ben okulla yürüyüş yaptım,onca saat ayakta kaldım,doktorum hayatına devam et dedi sanki hiçbirşey olmamış gibi demişti bende öyle yaptım,ilişkiyi sordum,hayatına devam et dedi,sakınmana gerek yok,aşılamamın yapıldığı ertesi ve onunda ertesi gün yani iki gün ilişki oldu,15 gün sonra hamileydim,mucize ama gerçek.biliyorum insan rahat olamıyor ama inanın rabbim yazmışsa oluyor arkadaşlar,aşılama oldum diye hayatınızı felç etmeyin,Allah hepinize anneliği nasip etsin.

bide arkadaşlar ben 2 yıl önce aşılamayı 220 liraydı galiba o kadara yaptırdım artı ilaç yüzdesinin parası,üniversite hastanesinde yaptırdım bide,özel değil,eğer bulunduğunuz şehirde böyle bir hastane varsa güvenin ve özele para yedirmeyin yazık valla,izmirde olup soru sormak isteyen varsa mesaj atabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…