merhaba demresu moral oldun valla bana.benımde buyuk ıhtımal cumartesı olucak ınş.ilk aşılamam..sizde sorun neydı
ilk aşılamada tutması buyk sans canım bısey sorucam benım bgn kontrolum vardı..2 tane yumurtam olusmuş 10 ve 13 mm boyutlarında doktor gayet ıyı dedı persembeye tekrardan cgrdı 2 gnde farkadermı onun boyutları bana bırz az gıbı geldı
ben bi cuma gitmiştim o gün yumurtam sanırım 13 mm idi ,bu duruma gelmesi için 14 gün iğne yedim,araya haftasonu girdi,pztesi kontrolde yumurtam 23 mm idi,gözlerime inanamadım,doktor yumurtanın büyümesi için vücudun gösterdiği direnci haftasonu yenmişiz dedi:)
hemde nasıl sinir bozucu,tavuklara özenir olmuştum ya çatır çatır yumurtluyolar diye:))))))))işte allah nasip edince oluyor.. sinir bozucu bı durum olsa gerk senınkı o kadar ıgne ye 1 tane oluşsun..benımkıde o kadar artıs olmas herhalde ya..inş.2 asılamanda tutar ne zaman yaptırmayı dusunuyorsun
ben bi cuma gitmiştim o gün yumurtam sanırım 13 mm idi ,bu duruma gelmesi için 14 gün iğne yedim,araya haftasonu girdi,pztesi kontrolde yumurtam 23 mm idi,gözlerime inanamadım,doktor yumurtanın büyümesi için vücudun gösterdiği direnci haftasonu yenmişiz dedi:)
kızlar merhaba hastanaeden yeni geldim ve sonuç negatifdoktorumu aradım ve tüp bebeğe geçmek istediğimi söyledim,tamam dedi ama kafama takılan çarşamba gel dedi haftaya e ben ozamana kadar adet olup bitmiş olyom fikri olan varmı......
arkadaşlar merhaba,
bende bu ay 2.bebeğim için aşılama tedavisine başlıycam,topikte
her sayfayı okuyamasamda şöyle bir göz gezdirdim ve deneyimlerimi sizle paylaşmanın yararlı olacağını düşündüm
kızım 2 yaşında ve ilk aşılamamda hamile kaldım yavruma,tek yumurtam vardı yumurtlamam için 17 gün karnımdan iğne vuruldum düşünün çok geç oldu,eşimin spermleri 28 milyondu,%50 si ileri hareketli 14 milyon sperm gönderildi,monitörden falanda görmedim bişey,doktorumun baktığı bir monitörde yoktu,ince uzun bir plastik boruyu enjektör ucuna takmışlar,o enjektörede spermleri çekip,rahmine gönderiyorlar olay bu,bırak 15 gün yatmayı,ertesi gün 29 ekimdi ben okulla yürüyüş yaptım,onca saat ayakta kaldım,doktorum hayatına devam et dedi sanki hiçbirşey olmamış gibi demişti bende öyle yaptım,ilişkiyi sordum,hayatına devam et dedi,sakınmana gerek yok,aşılamamın yapıldığı ertesi ve onunda ertesi gün yani iki gün ilişki oldu,15 gün sonra hamileydim,mucize ama gerçek.biliyorum insan rahat olamıyor ama inanın rabbim yazmışsa oluyor arkadaşlar,aşılama oldum diye hayatınızı felç etmeyin,Allah hepinize anneliği nasip etsin.
yeni gördüm bu topiği daha niye çağırmadınız kızlar :)herkesin aşılaması hayırlı olsun ben dün 2. aşılamamı oldum dinleniyorum.
arkadaşlar merhaba,
bende bu ay 2.bebeğim için aşılama tedavisine başlıycam,topikte
her sayfayı okuyamasamda şöyle bir göz gezdirdim ve deneyimlerimi sizle paylaşmanın yararlı olacağını düşündüm
kızım 2 yaşında ve ilk aşılamamda hamile kaldım yavruma,tek yumurtam vardı yumurtlamam için 17 gün karnımdan iğne vuruldum düşünün çok geç oldu,eşimin spermleri 28 milyondu,%50 si ileri hareketli 14 milyon sperm gönderildi,monitörden falanda görmedim bişey,doktorumun baktığı bir monitörde yoktu,ince uzun bir plastik boruyu enjektör ucuna takmışlar,o enjektörede spermleri çekip,rahmine gönderiyorlar olay bu,bırak 15 gün yatmayı,ertesi gün 29 ekimdi ben okulla yürüyüş yaptım,onca saat ayakta kaldım,doktorum hayatına devam et dedi sanki hiçbirşey olmamış gibi demişti bende öyle yaptım,ilişkiyi sordum,hayatına devam et dedi,sakınmana gerek yok,aşılamamın yapıldığı ertesi ve onunda ertesi gün yani iki gün ilişki oldu,15 gün sonra hamileydim,mucize ama gerçek.biliyorum insan rahat olamıyor ama inanın rabbim yazmışsa oluyor arkadaşlar,aşılama oldum diye hayatınızı felç etmeyin,Allah hepinize anneliği nasip etsin.
tatlım şöyle diyim 20 mm civarı çatlatma iğnesi vurulur diye biliyorum,benim 23 mm yi görünce doktor iğneyi vurdurmak için nefes aldırmadı geç kalcakmışız diye,yani o kadar beklemekte normal değil aslında.Ne güzel anlatmışsın arkadaşım :)) İnşallah 2. bebeğinde böyle sizi bekletmeden gelir :)
Benimde yarın 1. aşılamam olacak. Doktorum 18 mm olunca çatlatma iğnesi yaptırdı. Sende dahil bir çok kişi 21 mm bahsediyor. Niye
bana öyle uyguladılar? Çok kafama takıldı? Sizlerin yumurtaları hangi büyüklüğe gelince çatlatma iğnesini yaptınız?
ay nasıl moral oldun bana anlatamam.....
...
maşallah canım yaa,iyiki anlattın moral verdin bize..
canım hayırlısı olsun takdir Allah'ın sonuç 0 mı çıktı peki bi bekle adeini belki daha geç olursun adet olunca doktorunu o zaman ara bence bide sende kist falan var mıydıkızlar merhaba hastanaeden yeni geldim ve sonuç negatifdoktorumu aradım ve tüp bebeğe geçmek istediğimi söyledim,tamam dedi ama kafama takılan çarşamba gel dedi haftaya e ben ozamana kadar adet olup bitmiş olyom fikri olan varmı......
Ne güzel anlatmışsın arkadaşım :)) İnşallah 2. bebeğinde böyle sizi bekletmeden gelir :)
Benimde yarın 1. aşılamam olacak. Doktorum 18 mm olunca çatlatma iğnesi yaptırdı. Sende dahil bir çok kişi 21 mm bahsediyor. Niye
bana öyle uyguladılar? Çok kafama takıldı? Sizlerin yumurtaları hangi büyüklüğe gelince çatlatma iğnesini yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?