Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba demresu moral oldun valla bana.benımde buyuk ıhtımal cumartesı olucak ınş.ilk aşılamam..sizde sorun neydı

Son düzenleme:
merhaba demresu moral oldun valla bana.benımde buyuk ıhtımal cumartesı olucak ınş.ilk aşılamam..sizde sorun neydı

ben pcoyum yani yumurtlama problemim var eşimin spermleride kötü değil ama sınırın biraz üstü 28 milyondu en son,öyle yani,inşallah hayırlı sonuç alırsın canım

ilk aşılamada tutması buyk sans canım bısey sorucam benım bgn kontrolum vardı..2 tane yumurtam olusmuş 10 ve 13 mm boyutlarında doktor gayet ıyı dedı persembeye tekrardan cgrdı 2 gnde farkadermı onun boyutları bana bırz az gıbı geldı

Son düzenleme:

ben bi cuma gitmiştim o gün yumurtam sanırım 13 mm idi ,bu duruma gelmesi için 14 gün iğne yedim,araya haftasonu girdi,pztesi kontrolde yumurtam 23 mm idi,gözlerime inanamadım,doktor yumurtanın büyümesi için vücudun gösterdiği direnci haftasonu yenmişiz dedi:)

yeni gördüm bu topiği daha niye çağırmadınız kızlar :)herkesin aşılaması hayırlı olsun ben dün 2. aşılamamı oldum dinleniyorum.

hatta sana o cuma günü ile ilgili birşey anlatıyım,o gün doktora gittiğimde(bu konu ile ilgili çok araştırma yapınca birden çok yumurtanın üretilebildiğini biliyorum ya),ultrasondan kalktık,doktor iyi durum dedi,yumurta büyüyo,ben heyecanla doktoruma sordum doktor bey kaç yumurtam var diye,doktorum 1 dedi ne dedim,14 gündür iğne vuruluyorum sadece 1 tanemi?eve gidip nasıl ağladım anlatamam düşünsene ne kadar yumurtan varsa o kadar şansın var,anacığıma ağlarken dediki bana,yavrum 1 yumurtadan oluyor bebek,sen neden üzülüyorsun,o bir yumurta şu an karşımda kayu bebeği elinde göbek atıyo:))))

işte allah nasip edince oluyor.. sinir bozucu bı durum olsa gerk senınkı o kadar ıgne ye 1 tane oluşsun..benımkıde o kadar artıs olmas herhalde ya..inş.2 asılamanda tutar ne zaman yaptırmayı dusunuyorsun

işte allah nasip edince oluyor.. sinir bozucu bı durum olsa gerk senınkı o kadar ıgne ye 1 tane oluşsun..benımkıde o kadar artıs olmas herhalde ya..inş.2 asılamanda tutar ne zaman yaptırmayı dusunuyorsun
hemde nasıl sinir bozucu,tavuklara özenir olmuştum ya çatır çatır yumurtluyolar diye:))))))))
bugün adet oldum yarın gitcem doktora bakalım

tahmin edebılıyorum bende her ay yumurtlama donemımı hesaplaya hesaplaya bır hal olmustum yumurtladımmı acaba dıye kafayı yıcektımmmhadı hayırlsı bakalım guzel haberlerını beklıyorus

Ne güzel anlatmışsın arkadaşım :)) İnşallah 2. bebeğinde böyle sizi bekletmeden gelir :)

Benimde yarın 1. aşılamam olacak. Doktorum 18 mm olunca çatlatma iğnesi yaptırdı. Sende dahil bir çok kişi 21 mm bahsediyor. Niye
bana öyle uyguladılar? Çok kafama takıldı? Sizlerin yumurtaları hangi büyüklüğe gelince çatlatma iğnesini yaptınız?

tatlım çok üzüldüm..nolur fazla üzülme...

ay nasıl moral oldun bana anlatamam.....

yeni gördüm bu topiği daha niye çağırmadınız kızlar :)herkesin aşılaması hayırlı olsun ben dün 2. aşılamamı oldum dinleniyorum.

cnm inşallah pozitifi görürsün...........

maşallah canım yaa,iyiki anlattın moral verdin bize..

kızlar "aşılama oldum sonuç bekliyorum topiğine" baktınızmı?? geçen ay okadar çok ilk aşılaması tutan varkiii
bizde öyle oluruz inşallah süper

ninihan merhaba,aynı gün olmuştuk aşılamalarımızı değilmi..
inşallah aynı gün hayırlı sonuçlarımızı da alırız

tatlım şöyle diyim 20 mm civarı çatlatma iğnesi vurulur diye biliyorum,benim 23 mm yi görünce doktor iğneyi vurdurmak için nefes aldırmadı geç kalcakmışız diye,yani o kadar beklemekte normal değil aslında.

ay nasıl moral oldun bana anlatamam.....

...

maşallah canım yaa,iyiki anlattın moral verdin bize..

insan aynı duruma düşmeden başkasının kalp çarpıntısını,hüznünü,merakını anlayamaz
ben sizle aynı yoldan geçtim,az gezmedim bu sitede bir umut bulabilmek için
sizlere moral vermek,bildiklerimi paylaşmak beni mutlu ediyor arkadaşlarım

canım hayırlısı olsun takdir Allah'ın sonuç 0 mı çıktı peki bi bekle adeini belki daha geç olursun adet olunca doktorunu o zaman ara bence bide sende kist falan var mıydı

canım 18 normalmiş benimde 18 de iğnem oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…