tatlım şöyle diyim 20 mm civarı çatlatma iğnesi vurulur diye biliyorum,benim 23 mm yi görünce doktor iğneyi vurdurmak için nefes aldırmadı geç kalcakmışız diye,yani o kadar beklemekte normal değil aslında.
insan aynı duruma düşmeden başkasının kalp çarpıntısını,hüznünü,merakını anlayamaz
ben sizle aynı yoldan geçtim,az gezmedim bu sitede bir umut bulabilmek için
sizlere moral vermek,bildiklerimi paylaşmak beni mutlu ediyor arkadaşlarım
canım 18 normalmiş benimde 18 de iğnem oldu
ninihan merhaba,aynı gün olmuştuk aşılamalarımızı değilmi..
inşallah aynı gün hayırlı sonuçlarımızı da alırız
ne güzel yazmışsın..gözlerim doldu okurken.Merabalar ben de sizin gibi topiğin yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 sayfasında yazmıştım bende aşılama olacağım diye beni çabuk unuttunuz arkadaşlar ben hepinizden çok daha üzgünüm sizinle aynı zamanlar da olacaktı aşılamam ama hala olamadı ne yazık ki ben sizi sürekli takip ediyorum Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun ben ne yazık ki regli günü mü bekliyorum ofis histeroskopiden sonra regli olamadım söktürücü içtim hala bir hareketlilik yok bende ,inşallah beraber ağlar beraber güleriz tek tek bebek haberleri duyarız buradan, bakın ilk aşılamada bebek sahibi olan arkadaşlarımız küçümsen meyecek kadar fazla umutlarınızı yitirmeyim Hz.Eyüp ün sabrını aklınıza getirin Hz.Zekeriyanın yaşlı olmasına karşın etti bir duadan dolayı evlat sahibi oluşu buna ben de dahil hep tevekkul edilelim hiççç isyan etmeyelim bunda da bir hayır vardır diyelim en önemli hayata gülelim siz biliyor musunuz? Hz. Muhammed in evladı olmayanlara müjdesini ,evladı olmayanlar bu dünya da sabır edip tevekkül ederlerse cennetin kapısında altından kundaklarla (inanın ağlıyarak yazıyorum )bebek ihsan edileceğini bekli bu sabrımız hürmetine cennetine gireceğimizi ve Allah ın sadece sevdiği kullarıne dert verdiğini onlar dan daha çok dua istediğini o yüzden diyorum ki her şer de bir hayır her hayırda da bir şer vardır umarım sizlere bi nebze de olsun moral olabilmişimdir rabbim anneliği en kısa zaman da bizlere de tatırsın ve hiççç üzülmeyin oldu mu dediklerimi aklınıza getirin şu mubarek aylarda sürekli dua edin tesbih çekin kelime-i tevhit( La İlahe İlallah) ve ihlas süresi ve salavat(Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin )çekin ve dualarınız da beni unutmayın benden hepinize kucak dolusu sevgiler-------- ---------- -------- --------
inşallah canım.böle beraber beklemek güzel oluyor.geçen aşılamamda da birsürü arkadaşım vardı ben de şu beliri sen de şu belirti derken zaman geçiveriyor.seninki de hayırlı olsun inşallah allahım yüzümüzü güldürsün:)
AŞILAMA TARİHİ TEST TARİHİ SONUÇ
SEHAK 5 temmuz 20 temmuz 1. aşılama
aayy 6 temmuz 21 temmuz 3. aşılama
mjgan 7 temmuz 22 temmuz 1.aşılama
madeleines 8 temmuz 22 temmuz 1. aşılama
erya 10 temmuz 24 temmuz 2.aşılama
btosuner 13 temmuz 27 temmuz 1. aşılama
PKO22 16 temmuz 30 temmuz 1.aşılama
tk38tk 18 temmuz 1 ağustos 1.aşılama
duygu7979 18 temmuz 1ağustos 1.aşılama
merhaba kızlar,
yarin aayy arkadasimizin sonuc gunu, dualarimiz seninle, insallah hayirli haberlerle gelirsin bize,
slm pzt aşılama oldum bugün kontrele cağırdı niye ki ?bir fikriniz var mı?
merhaba kızlar,
yarin aayy arkadasimizin sonuc gunu, dualarimiz seninle, insallah hayirli haberlerle gelirsin bize,
kızlar merhaba acılınden bı soru soruyorum sıze benım cumartesı buyuk ıhtımalle asılamam yapılcak salı kontrole gttgmde doktor ılıskı serbest demıstı en son pazartesı bırlıktelık olmustu cumartesı 5.gun olmus oluyor eger bugun olursamda 3.gun olmus oluoyrr 3 gnde az dıılmıı napcmm yaaa cvp verınnn
kızlar merhaba acılınden bı soru soruyorum sıze benım cumartesı buyuk ıhtımalle asılamam yapılcak salı kontrole gttgmde doktor ılıskı serbest demıstı en son pazartesı bırlıktelık olmustu cumartesı 5.gun olmus oluyor eger bugun olursamda 3.gun olmus oluoyrr 3 gnde az dıılmıı napcmm yaaa cvp verınnn
merhaba kızlar bugün adet oldum yarın dr.gidiyorum bakalım neler olcak 2.aşılamamı yoksa tüp bebekmi bikmiyorum hayırlısı
bildiğim 2-3 günlük cinsel perhiz isteniyor,5 günde fazla bence,gün sayısı çoğaldıkça sperm sayısı fazla olsada hareketlilik azalıyor,önemli olanda hareketlilik.benim tutan aşılamamda cinsel perhiz süresi1,5-2 gündü.
ninihan aşılama çıkışında doktorun bilgi verdimi sana?? aşılama nasıl geçti,başarılımıydı falan diye??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?