Merhaba arkadaşlar bende foruma yeni katıldım ilk defa aşılama yaptıracağım bu ay gonal-f 450 günlük 75 ml kullanıyorum.Bugün 8. dozu vurdum perşembe kontrolüm var hsg mde hiç bir problem yok denildi,klomen ovitrelli ile 3 deneme yaptım,her birinde 2 yumurta gelişti ama gebelik olmadı,benim gibi iğneleri kullananlara bir şey sormak istiyorum bacağımda kasılmalar ve karnımda çok fazla şişlik oluyor,sizlerde nasıl etkisi oldu?Birde iğneyi hangi dozlarda kullandınız?
Arkadaşlar Cumartesi aşılamam yapılacak sanırım,çok heyecanlıyım,doktorum çok fazla yumurtan var 3 üz ihtimalimiz var dedi hem seviniyorum hemde korkuyorum,bir kaç kişiden aşılama sonrasında işte 3 gün yatman lazım yolculuk yapmaman lazım diye bişiler duydum doğrumuduriBilginiz varmı?
slm bende bu ay aşılama yaptıracam .adetimim 1.günü stresliğim çünkü 1.aşılamam olacak ve eşimin abisi kadın doğumcu o yapacak.İnsanda biraz stres oluyor.[/QUOTE
başka bir doktor şansın yokmu canım?? sürekli yüz yüze bakacağın biri.stresli olmakla çok haklısın.benim eşiminde ablası doktor,huyumu bildikleri için böyle konularda öneride bile buunmazlar.
ne kadar güzel..hiç korkma bence.keşke benimde yumurta sayım fazla olsaydı,hep ikiz hayalleri kurmuştum.olsunda 1 taneyede razıyım tabi:)) benim aşılama tarihim belli değil,haftasonu olabilir dedi doktor..sen ne zaman başlamıştın iğnelerine??
merhaba arkadslar..bendımde tedavı surecım basladı ama doktor bana ıgne vermedı sadce klomenle catlatma ıgnesını verdı bugun 2.gunum ilaç kullanıyrm..salı kontrolum var ışte..bakalım hayırlsıı bıde bısye sorcam tahmınen asılamam haftaya olucak galıba çatlatma ignesınden 36 saat sonramı asılama yapılıyor? fikri olan varmı
Ben ayın 4 ünde başadım cuma 12. gün olacak,doktorum yumurta çok iğne dozajını arttıramıyorum diyo,tedavimiz iptal olmasın diye,ama eğer fazla yumurta gelişirse hemen tüp bebeğe gidicez dedi,3 e kadar devam ederiz diyo,benim yumurta sayım çok ama bu aslında bi dezavantajda.Çünkü vücut sayı fazla olduğu için baskın olarak bir tane ya da fazlasını büyütemiyor.Hafta sonu o zaman hepimiz birden aşılanıcaz:)))Hayırlısı olsun inşallah,Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin:))
Duygu7979 sen ne zaman başlamıştın iğnelere?
canım ben şimdi anlayamadım,3e kadar devam ederiz derken en fazla 3 yumurtaya kadarmı aşılama yaparım diyor?? 3den fazla olursa tüp bebekmi yapacakmış?? ama burdaki forumlarda bir arkadaşımın çok yumurtası olduğu halde aşılama yapıldı,3üz bekliyor şimdi..tüp bebeğe hiç geçme bence şansını dene..ben iğnelere ayın 9unda başladım bu hafta sonu çok erken oluyor o zaman..
amin canımm,inşallah topiğimizdeki herkes hayırlısıyla hamile kalsın bu ay
ayy evet aynı anda çalışıp hemde yazınca :)) baya karışık yazmışım normal canım anlamaman:))3 yumurtaya kadar aşılama yaparım,çok fazla yumurtan olursa tüp bebeğe yollarım dedi bende şokk böle kaldım,aşılamada 5-6 yumurtada bildiğim kadarıyla yapılmıyo,tedaviyi boşa harcamamak içinde tüp bebek dedi,ama hep varsayım tabi bunlar,seninde ilk aşılamanmıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?