Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar selam bende 2,5 yildir evliyim cocuk olmuyor. Tuplre kapali dediler lap oldum 2 hafta once, tupler acildi fakat adetim gelmedi henuz. yalniz hergun damla damla kan geliyo?? bu durum normalmi? dr adet olunca ara randevu al gel dedi. 1,2 aya kadar kendiliginden olmazsa asialama yapacak (( cuma gecesi ruya gordum herkesler hamile birtek bende yoktu ne agladim varya curmatesi (((

merhaba kızlar bugün öğlen kontrolüm vardı,sağda 2,solda 3 işe yara yumurta oluşmuş dedi,tedaviyi çöpe atmak istemiyorum çatlatma iğneni yapalım aşılamaya geçelim dedi,bu benim için bi ilk hep aşırı yumurtlamadan dolayı tedavim yarım kalırdı,yalnız 24 saat sonra aşılama yapılacak yarın yani öğlen olacak,36 saat sonra değil mi dedim önemli değil zaten 2-3 saat süremiz var dedi,şaşkınlıktan ne soracağımı bilemedim,çatlatma iğnesinin yan etkilerinden bahsetti,herşeyin hayırlısı olsun diyorum arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar bende foruma yeni katıldım ilk defa aşılama yaptıracağım bu ay gonal-f 450 günlük 75 ml kullanıyorum.Bugün 8. dozu vurdum perşembe kontrolüm var hsg mde hiç bir problem yok denildi,klomen ovitrelli ile 3 deneme yaptım,her birinde 2 yumurta gelişti ama gebelik olmadı,benim gibi iğneleri kullananlara bir şey sormak istiyorum bacağımda kasılmalar ve karnımda çok fazla şişlik oluyor,sizlerde nasıl etkisi oldu?Birde iğneyi hangi dozlarda kullandınız?

pkko22 bende gonal fkullanıyorum bu bahsettiğin belirtiler olmadı seni rahatsız edecek boyutta ise dr na danış derim bu arada ben 50 vurunuyordum pazar günü aşılamam oldu duan edin kızlarrrr lütfen

Son düzenleme:
Arkadaşlar dün aşılamamı yaptırdım sonrasında nelere dikkat etmek gerekiyo siz sonucu alıncya kadar yatıyo musunuz bide aşılamadan sonra bi akıntı oldu mu sizde bekliyorum cevaplarınızı

benim iğnelerim 150ml lik.. bugün 4.iğnem yapıldı,şimdiye kadar hiçbir şikayetim olmadı,bünyeye göre değişiyor olabilir,yada daha 4. iğne olduğu için şikayetler başlamamıştır.
bugün doktor kontrolümde 3 yumurta folikülü gördü,sayı az gibi geldi üzüldüm..daha oluşurmu acaba?

Arkadaşlar Cumartesi aşılamam yapılacak sanırım,çok heyecanlıyım,doktorum çok fazla yumurtan var 3 üz ihtimalimiz var dedi hem seviniyorum hemde korkuyorum,bir kaç kişiden aşılama sonrasında işte 3 gün yatman lazım yolculuk yapmaman lazım diye bişiler duydum doğrumuduriBilginiz varmı?

slm bende bu ay aşılama yaptıracam .adetimim 1.günü stresliğim çünkü 1.aşılamam olacak ve eşimin abisi kadın doğumcu o yapacak.İnsanda biraz stres oluyor.

ne kadar güzel..hiç korkma bence.keşke benimde yumurta sayım fazla olsaydı,hep ikiz hayalleri kurmuştum.olsunda 1 taneyede razıyım tabi:)) benim aşılama tarihim belli değil,haftasonu olabilir dedi doktor..sen ne zaman başlamıştın iğnelerine??

merhaba arkadslar..bendımde tedavı surecım basladı ama doktor bana ıgne vermedı sadce klomenle catlatma ıgnesını verdı bugun 2.gunum ilaç kullanıyrm..salı kontrolum var ışte..bakalım hayırlsıı bıde bısye sorcam tahmınen asılamam haftaya olucak galıba çatlatma ignesınden 36 saat sonramı asılama yapılıyor? fikri olan varmı

Ben ayın 4 ünde başadım cuma 12. gün olacak,doktorum yumurta çok iğne dozajını arttıramıyorum diyo,tedavimiz iptal olmasın diye,ama eğer fazla yumurta gelişirse hemen tüp bebeğe gidicez dedi,3 e kadar devam ederiz diyo,benim yumurta sayım çok ama bu aslında bi dezavantajda.Çünkü vücut sayı fazla olduğu için baskın olarak bir tane ya da fazlasını büyütemiyor.Hafta sonu o zaman hepimiz birden aşılanıcaz:)))Hayırlısı olsun inşallah,Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin:))

merhaba;

bende gonal-f den önce 2 kez klomen+ovitrelli(çatlatma iğn) ile dene yaptım.Ama bize sonunda aşılama denemedi doktorum,normal yöntemlerle devam ettik.Bildiğim kadarıyla 12-24 saat içinde,,klomenden sonra aşılama yapılıomuş.Bende forumlardan okudum.

hımmm saol cevabın ıcın doktorADA sormadım salı gunu ztn gtcem dıyede.. alllah hepımısın yardımcı olsun..umarım hepımız guzel haberler alırız

canım ben şimdi anlayamadım,3e kadar devam ederiz derken en fazla 3 yumurtaya kadarmı aşılama yaparım diyor?? 3den fazla olursa tüp bebekmi yapacakmış?? ama burdaki forumlarda bir arkadaşımın çok yumurtası olduğu halde aşılama yapıldı,3üz bekliyor şimdi..tüp bebeğe hiç geçme bence şansını dene..ben iğnelere ayın 9unda başladım bu hafta sonu çok erken oluyor o zaman..
amin canımm,inşallah topiğimizdeki herkes hayırlısıyla hamile kalsın bu ay

ayy evet aynı anda çalışıp hemde yazınca :)) baya karışık yazmışım normal canım anlamaman:))3 yumurtaya kadar aşılama yaparım,çok fazla yumurtan olursa tüp bebeğe yollarım dedi bende şokk böle kaldım,aşılamada 5-6 yumurtada bildiğim kadarıyla yapılmıyo,tedaviyi boşa harcamamak içinde tüp bebek dedi,ama hep varsayım tabi bunlar,seninde ilk aşılamanmıydı.

benimde ilk aşılamam..hep ilk aşılama tutmaz diyorlardı ama buara çok duyuyorum tutanları.ondanmıdır içimde bir umut var inşallah hepimizin güzel haberlerini duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…