Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim eşim sigara kullanmıyor.keçiboynuzu ne kadar işe yarar bilmiyorum ama doktor değerlerinin artmıycanı söyledi oyüzden eşime ilaç bile vermedi.aslında eşimde sedef rahatsızlığı vardı.çocukken kortizonlu ilaçlar kullandığı için sanırım yapısını bozmuş spermlerin..spermleri etkilemiş yani.neyse canım ya hayırlısı haktan...

ninihan nasılsın???
gördünüzmü bebişin kesesini??

canım teşekkürler sorduğun için ben de hemen unutuldum sanmıştım:) daha göremedik malesef hamile olduğumu öğrenince aradım dr umu 11 ağustosta gel görürüz keseyi dedi meraktan çatlıyorum allahım hayırlısıyla görmeyi nasip etsin hepimize.
erteleyeceğini öğrendim okurken aslında bir sorun da yokmuş keşke yaptırsaydınız hemen.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım.

canım,seni unuturmuyuz hiç..topiğimizin ilk hamilesisin sen..
az kalmış,inşallah hem görürür hemde minik kalbinin seslerinide duyarsınız
ben eylüle erteledim canım,inşallah buay kendiliğinden gelir dicem ama zor tabiii....

inşallah canım hiç belli olmaz umudunu kaybetme sakın.hakkında hayırlısı olsun :)

hayırlısı olsun canım inş bebişin tutunmuştur sana.gündaşızz benimde 25 temmuzda yapıldı.sana dr un ne zaman test yapmanı söyledi?

benimde aşılamam 25 temmuzda yapıldı, bugün kan tahlili yaptırmam gerekiyor ama regl olacakmışım gibi hissediyorum, aynı gün aşılama yaptırmışız siz ne durumdasınız merak ettim

benimde aşılamam 25 temmuzda yapıldı, bugün kan tahlili yaptırmam gerekiyor ama regl olacakmışım gibi hissediyorum, aynı gün aşılama yaptırmışız siz ne durumdasınız merak ettim

canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun inşallah tutunmuştur bebişin sana.benim malesef teste bile gerek kalmadı.aşılamadan sonra 10.cu gün lekelenme oldu 11.ci günde lekelenme. 12.13.14 günler adetim sökülmüş olarak geldi yani.bugun 15.ci günüm zaten.yarında olmazsan kan testi hatta idrar bile sonuç verebilir.sakın olumsuz düşünme adetle hamilelik belirtileri aynı herkeste.hakkında hayırlısı olsun inşallah.gelişmelerden haberdar edersen sevinirim canım.hoşçakall:80:

dün akşam kan tahlilinde kan verirken regl oldum desem... kısmetten ötesi yok.bu sabahta tahlil sonucunu bildirmek için aradılar negatif. ben bikaç ay ara vermek istiyorum 2. aşılama için. seninki 1. aşılamamıydı, hemen yaptırmayı düşünüyor musun? üff ya evlendiğimde istediğim zaman bi bebeğim olur zannediyordum meğer o kadar kolay değilmiş bu bir mucizeymiş. Belki de bunu idrak etmemiz için bunları yaşıyorum diye düşünüyorum.

ilk aşılamamı 25 temmuzda yaptım olmadı.dün 14.gündü kandan test yaptık sonuç olumsuz.

2.aşılama ya hemen yapacagım. zaten bugün adet oldum.doktorumu araddım 2.aşılamayı hemen yapalım dedi.

canm geçmiş olsun öncelikle nasip hayırlısı bu zaman değilimş demek ki bende senin gibi düşünüyodum evlendiğimde sanki hemen olacakmıi gibi her sorana düşünmüyoruz diyordum şimdi yine soruyorlar nasip diyorum bakalım bebişlerimiz ne zaman yazıldı kaderimize bekleyelim isyan etmeden

kızlar 15 gun oldu ılk asılamamın sonucunun negatıf oldugunu ogreneli benim cok fazla mıdem bulanıyor hatta gece kalkıp dogrulduumda kusasım gelıyor,hıc boyle bır sorunla karsılasan oldu mu?acaba alınan ılacların yan etkısımı bu?????????????

sizin de mi aşılama vardı bu ay?

eşim bi yerlerde saklanıyor sırası gelince, Allah isteyince ortaya çıkacak diyor :)
ben birilerine cvb vermeye yoruluyorum. İstiyoruz desen bi türlü düşünmüyoruz desen bi türlü.
neyse geçecek bunlar bizim keratalarda gelecek inş.

hayırlısı olsun canım.üzülme desemde biliyorum insan üzülüyor.benim ilk aşılamamdı canım.10.cu gün leke gelince çok ümitlenmiştim.çünkü o kadar erken adetin başlangıcının olamıcana emindim nerdeyse.ama 12.ci gün yoğunlaştı moralim bozuldu zaten.Allahım yardımcımız olsun inş.bende evlendiğimde korundum önce evliliğe alışmayı sonra bebek olmasını istiyordum.bende senin gibi hemen 1 sefer korunmasız ilişkide hamile kalacağımı sanıyordum.o kadar kolay değilmiş.insanın yaratılışı gerçekten bir mucize.Allahım bu mucizeyi hepimizin göbeğine kondursun inşallah.2.ci aşılama konusunda biraz zamana bırakmayı düşünüyorum.Allahım ol demedikten sonra ben ne yapsam boş gibi geliyor bana.bu yüzden kolum kanadım kırık kaderimde ne varsa sırasıyla yaşamayı bekliyorum.her an her dakika dua ediyorum hem kendim hemde bebek hasretiyle yanıp tutuşan herkes içinn.Allahım bir gün kabul eder inş inanıyorum.

arkadaşlar ikinci aşılamam pazar günü yapılacak dua edin bana

Allah hepimizin yardımısı olsun

tk38tk şuan belki aşılaman yapılıyor belki de yapıldı.Allahım yardımcın olsun.bu mübarek cuma gününde dileğin kabul olsun inş.güzel haberlerini görmek ümidiyle inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…