canım benim eşim sigara kullanmıyor.keçiboynuzu ne kadar işe yarar bilmiyorum ama doktor değerlerinin artmıycanı söyledi oyüzden eşime ilaç bile vermedi.aslında eşimde sedef rahatsızlığı vardı.çocukken kortizonlu ilaçlar kullandığı için sanırım yapısını bozmuş spermlerin..spermleri etkilemiş yani.neyse canım ya hayırlısı haktan...canım benim eşiminde 3 ay önce morfoloji%7 idi.3ay sigarayı azalttı tam bırakamadı ama.biliyosun morfolojiyi sigara çok etkiliyor.ve ben keçiboynuzu kaynattım içti.3 ay sonra değer %15 oldu ve hemen aşılama yapıldı.bence sende dene keçiboynuzunu ve sigara içiyorsa mutlaka azaltsın.haberini bekliyorum aklım sende olacak
ninihan nasılsın???
gördünüzmü bebişin kesesini??
canım teşekkürler sorduğun için ben de hemen unutuldum sanmıştım:) daha göremedik malesef hamile olduğumu öğrenince aradım dr umu 11 ağustosta gel görürüz keseyi dedi meraktan çatlıyorum allahım hayırlısıyla görmeyi nasip etsin hepimize.
erteleyeceğini öğrendim okurken aslında bir sorun da yokmuş keşke yaptırsaydınız hemen.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım.
canım,seni unuturmuyuz hiç..topiğimizin ilk hamilesisin sen..
az kalmış,inşallah hem görürür hemde minik kalbinin seslerinide duyarsınız
ben eylüle erteledim canım,inşallah buay kendiliğinden gelir dicem ama zor tabiii....
hayırlısı olsun canım inş bebişin tutunmuştur sana.gündaşızz benimde 25 temmuzda yapıldı.sana dr un ne zaman test yapmanı söyledi?
benimde aşılamam 25 temmuzda yapıldı, bugün kan tahlili yaptırmam gerekiyor ama regl olacakmışım gibi hissediyorum, aynı gün aşılama yaptırmışız siz ne durumdasınız merak ettim
canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun inşallah tutunmuştur bebişin sana.benim malesef teste bile gerek kalmadı.aşılamadan sonra 10.cu gün lekelenme oldu 11.ci günde lekelenme. 12.13.14 günler adetim sökülmüş olarak geldi yani.bugun 15.ci günüm zaten.yarında olmazsan kan testi hatta idrar bile sonuç verebilir.sakın olumsuz düşünme adetle hamilelik belirtileri aynı herkeste.hakkında hayırlısı olsun inşallah.gelişmelerden haberdar edersen sevinirim canım.hoşçakall:80:
bu ayda olmadı.ilk aşılamamdı ama olmadı tutmadı
dün akşam kan tahlilinde kan verirken regl oldum desem... kısmetten ötesi yok.bu sabahta tahlil sonucunu bildirmek için aradılar negatif. ben bikaç ay ara vermek istiyorum 2. aşılama için. seninki 1. aşılamamıydı, hemen yaptırmayı düşünüyor musun? üff ya evlendiğimde istediğim zaman bi bebeğim olur zannediyordum meğer o kadar kolay değilmiş bu bir mucizeymiş. Belki de bunu idrak etmemiz için bunları yaşıyorum diye düşünüyorum.
canm geçmiş olsun öncelikle nasip hayırlısı bu zaman değilimş demek ki bende senin gibi düşünüyodum evlendiğimde sanki hemen olacakmıi gibi her sorana düşünmüyoruz diyordum şimdi yine soruyorlar nasip diyorum bakalım bebişlerimiz ne zaman yazıldı kaderimize bekleyelim isyan etmeden
dün akşam kan tahlilinde kan verirken regl oldum desem... kısmetten ötesi yok.bu sabahta tahlil sonucunu bildirmek için aradılar negatif. ben bikaç ay ara vermek istiyorum 2. aşılama için. seninki 1. aşılamamıydı, hemen yaptırmayı düşünüyor musun? üff ya evlendiğimde istediğim zaman bi bebeğim olur zannediyordum meğer o kadar kolay değilmiş bu bir mucizeymiş. Belki de bunu idrak etmemiz için bunları yaşıyorum diye düşünüyorum.
arkadaşlar ikinci aşılamam pazar günü yapılacak dua edin bana
Allah hepimizin yardımısı olsun
Allah yardımcın olsun arkadaşım benim de aşılamam yarın yapılacak hayırlısıyla
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?