Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

günaayyddıınnn baahhaarrccıımmm nasılsın tatlımm
canım senin kırmızılar gelmiş miydi dün geçmişe bakamadım hiç direkt olaya dalmıstımmm

günaydın bitanemmmmm iyiyim canım sadece canım sıkkın işte...
yok be tatlım gelemedi hainler
bekle bekle sıkıldım valla :84:
hadi lekelenme olsa gene sabredicem gelicek devamı diye
ama o da yok...
acaba mı deyip test yaptım ama oda yok bekliyorum işte
dua etde gelsin şu kırmızılar bende aranıza katılayım

Son düzenleme:
sağolasın canım darısı sizlere inşallah..benim ilk denememdi canım hiç dondurulmusum da yoktu maalesef...çok şükür tutundu bebişim yada bebişlerim..

deryacım gerçekten çok sevindim....gözün aydın sizler bizlere umut oluyorsunuz..darısı başımıza.benim transfeden sonra 3. Günüm kasıklarım batıyor ama acelemi ediyorum belirti aramak için?

deryacım gerçekten çok sevindim....gözün aydın sizler bizlere umut oluyorsunuz..darısı başımıza.benim transfeden sonra 3. Günüm kasıklarım batıyor ama acelemi ediyorum belirti aramak için?

canım bence de erken daha zamanı var...
allahın izniyle sende hamişlerimizin arasına katılacaksın bi koşu

çok sağol canım darısı basına iinnnşşşaalllaahhh ilk günler zaten kasık batmaları ile geçiyor.bende ilk 6 gün bıçak saplanır gibi ağrılar oluyordu.sonra geçti.pazar günü de lekelenmeyle birlikte resmen adet oluyormusum gibi kasıklarım ağrıdı öncekilerden tek farkı belime vuruyordu ağrı.benim adette hiiçç belim ağrımaz.hele dün sabah adet oluyorum sandım tedbirli gittim hastaneye ağrı kesicimi bile yanıma almıstım..
canım ilerleyen günlerde ister istemez stresin artacak ağlamamak için kendini tutma sakın ben kendimi sıktım ağlamamak için ama sonra müthiş ağlama krizi yasadım yazmıstım burda da...
sürekli yatma da sakın evin içinde yavas yavas gez...
günler su gibi akıp geçsin ve sizlerde bebişlerinizin haberleriyle havalara uçun bu haberi de tabiki bizlerle paylasın dostlarımmm(amiinnn...)

canım bence de erken daha zamanı var...
allahın izniyle sende hamişlerimizin arasına katılacaksın bi koşu

bahar ya senin bu kırmızılar kaç gün gecikti canım...topiğin başından beri varız bekliyoz yoklar...hamile olmayasın gerçekten...yani olasında tabi cümle öle kurulur yaaa..bi kan testimi yaptırsan acaba...ne bomba olur haaa...

bu kırmızılar da çok nazlandı yaa inşallah en kısa zaman da gelir de sende tedavine hayırlısıyla baslarsın tatlımm

günaydın kızlarrrr keyifler nasıl bakalımmm
bahar canım gelmedi hala demek kırmızılar 9 ay gelmemesini temenni ediyorummm
hıl-bur canım nasılsın nasıl geçti yolculukkkk inşallah sen ve bebeklerinde iyidir şimdiden kendini dinleme benceee

kızlar ya birşey sorucam ben şimdi pregestoran iğneleye başladım transferden sonrada devam edicem tabiyki ama şu merdiven olayını bi takıyorum kafama bi takmıyor gibiyim 6.katta oturuyorum ben ve hergün inip çıkmak zorundayım birşey olmaz diyorumm ama yinede kafamı kurcalıyo işteeee:44::44:

canım bugün 34. gün...
benim adet döngüm biraz uzun 35 günde falan oluyordum pkolu olduğum için...
ama son ay 32. günde olmuştum...
bi ay erken gelip bi ay geç gelmezdi aynı zamanlarda gelirdi...
bende budefada öyle olur sandım ama bişey yok işte...
cumartesi idrar testi dünde kan testi yaptırdım ikisinde de çıkmadı...
keşke öyle bişey olsaydı ama yok işte tatlım...
ben bu pazartesi başlarım diyordum ama bakalım daha kaç gün bekliycem

bu kırmızılar da çok nazlandı yaa inşallah en kısa zaman da gelir de sende tedavine hayırlısıyla baslarsın tatlımm

saol canım benim aminnnnnnnnnnn
evettt yaa bukadarda bekletilir mi
kendimi odakladım bu haftasonu adet olacağıma ve pazartesi tedaviye başlayacağıma günler geçtikçe sinir bozucu oluyor...
hayırlısı olsun artık ne diyim...

günaydın canım keyifler iyi güzel haberler aldıkça daha da keyifleniyoruz...
gelmedi tatlım yok oyun yapıyor bana kırmızılar bi bakmışım çıkagelmişler
canım merdiven inip çıkmaya kimileri sorrun olur diyor kimileri olmaz diyor...
orasını bilemiycem ama olumsuz sonuçlanan arkadaşlar bidahakine eve çağırcaz iğne vuracak kişiyi diyorlardı...
daha önceden deneyimi olan arkadaşlar sana daha iyi yardımcı olacaklardır...
ama bende düşünüyorum eve birini mi çağırsam diye...

yaaaaa demek böyle diyenler varrr benim hepten kafam karıştıııı
ama eve hemşire gelmez ki birde gelince herkes anlamış olacak kimse bilmiyo benim tüp bebiş yaptığımı :44::44:

yaaaaa demek böyle diyenler varrr benim hepten kafam karıştıııı
ama eve hemşire gelmez ki birde gelince herkes anlamış olacak kimse bilmiyo benim tüp bebiş yaptığımı :44::44:

zaten en önemli sorun o yaa bilemiyorum valla...
bahsettiğim arkadaşlarda senin gibi ikilemde kalanlar ama gidip iğnesini yaptıranlar...
olumsuz olunca bidahakine eve çağırıcaz demişlerdi...
yani bi etkisi var yok onun için değil de kendilerini rahatlatmak için...

anladım canımm herçekten çok zor bir durum hemşire sorun olmaz dedi:44: hatta iğneden sonra biraz yürümek daha iyi dedi:44::44:birde dr ma sorayım bakalım o ne diyecek
olmazsa kayınvalidemde kalırım artık bir hafta:44::44:
ondan sonra da evime çıkarımm o birinci katta oturuyo en azından bir kat çıkmış olurummm

Gunaydin dostlaaaar,nasilsiniz?baharcim tedaviye baslamani
merakla bekliyorum stres yapma belku bebisin mauis ayinda dogmak istiyordur,
transferi olan arkadaslar nasil geciyor vakit?neler hisseditosunuz?hilburcum benim de
Kasiklarimda batmalar oluyor oksurup hapsirirken daha cok aciyor.kasiklarimda agri da
oluyor ayakta ve otururken ben de yatiyorum o zaman geciyor.sadece igne icin disari cikiyorum
dun hemsire kalcaniza ne oldu dedi bende ignelerden dedim.mosmor yani yan yatamiyorum.
kaldi 6 guuuuun,umutlu bekleyislerimizde rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

canım hemşireninde dediği mantıklı geldi açıkcası...
ki drlar demiyorlar mı transferden sona normal hayatınıza dönün hareketleriniz ağır olsun ama diye...
sen yinede druna danış canım...
dediğim gibi benim bi bilgim yok...
bana söyleyen arkadaşlarda negatif olduğu için bu defa da böyle yapalım diyenler içlerini rahatlatmak için işte...
valla ne insanlar var gün boyu çalışmak zorunda kalıyolar...
rabbim nasip ettikten sonra olumlu sonuçlanıyor...
inş seninde herşey yolunda gider

Son düzenleme:

günaydın canım ben daha dün başladım iğneye ama şimdiden hareketlerimi yavaşlattı ve çok canımı yanıyo
14 tane yiyince nasıl olucaz bilmiyorum inşallah bebeklerimiz bizimle olurda bu acılar yerini mutluluğa bırakır
ben merdiven olayını takmaya başladım senin kaçıncı katta oturuyorsun canım:44:

günaydın canım hoşgeldin
saol bitanem istemesende bi beklenti içerisinde oluyorsun işte...
elinde olmuyor yani...
hayırlısı olsun beklemeye devam...
canım seninde az kalmış inş sonu güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…