Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canim benimde bugunu saymassak kaldi 4 gunum. artik cok sabirsizlaniyorum...orenmek istiyorum artik sonucu ama esim cumadan once bana izin vermiyor test yapmama

canim sana kacinci gun embriyosu transfer edildi? benim 5. gundu basta bende senin gibi agrilar hissettim hatta yattihim yerden saga sola donerken bile karnima agri giriyordu. gulerken hapsururken.... iki gundur o agrilar yok bende doktorum bunun yumurta toplama isleminden kaynaklandigini soyledi.
benim 4 gun basim cok agridi bunun iki gunu cok kotuydu ilacda kullanamadim bugun daha iyiyim. adat sancisi gibi sancim oluyor ara sira sanki heran kanamam olacakmis gibi hissediyorum. goguslerim cok agriyor yatarken saga sola donerken cok zorlaniyorum.
bunlarin disinda iyiyim bazen umutlu bazen umutsuz ama cok cok sabirsiz bir sekilde test tarihimin gelmesini bekliyorum.

Sorma canim yaa korkutmak istemem ama beni igne ani degil sonrasi mahvediyor
adim atarken bile sagli sollu feci agriyorlar.insallah sende oyle olmaz.merdivenleri yavas yavas inip
cikarsan bisey olnaz insallah.benim onuncu kat.ama asansor var saglik merkezi de asansorrlu insallah asansorlere
bisey olmaz,
günaydın canım hoşgeldin
saol bitanem istemesende bi beklenti içerisinde oluyorsun işte...
elinde olmuyor yani...
hayırlısı olsun beklemeye devam...
canım seninde az kalmış inş sonu güzel olucak

tabiki beklentide olursun canim gec olsun guc olmasin tedavin ve sonrasi
cok guzel gecsin ve bebislerine kavus insallah,insallah hepimizin yuzu gulsun
guzel yurekli arkadasim

Bence merdiven çıkmayınn çünkü hemşire söylemişti ben azda yürüsem karnım ağrıyo şuan bile 10 dakka ayakta duruyım kasıklarım ağrıyo transferden sonra iğne vermedi 3 gün yat dedi sonrada iş yapma dedi eğer iğne kullanıyosanız eve gelsin hemşire canım emekleriniz boşa çıkmasın dikkat edin eğer ayakta 10 dakkadan fazla durunca kasıklarınız ağrıyosa risk etmeyin yatınnn sonra keşke demeyin ben 20 gündür yatıyorum...

tabiki beklentide olursun canim gec olsun guc olmasin tedavin ve sonrasi
cok guzel gecsin ve bebislerine kavus insallah,insallah hepimizin yuzu gulsun
guzel yurekli arkadasim

saol canım allah razı olsunnnnnn
bu heyecanım strese dönüşmeden bi an evvel başlarım inş...
ilk tedavim olacak çok çokkkkkk umutluyum hamiş olacağıma inancım tam
ben umutla başlıycam inş rabbimde nasip eder mucizeme kavuşurum

Cok az kalmis canim yaa,ama sakin gununden once yapma
zamaninda yap testini sonra gereksiz uzulme esini dinlee,benim bugun basim
agridi normalde agrimazdi,bana 4.gun embriyolari verildi,yavrularimi surekli
oksayip seviyorum hayaller kuruyorum biz de hamile sayiliriz degilmi?sen de icini ferah tut
son gunler ben de oyle oluyorum ama pozitif olmaya calis hep onlari dusun canim

canım hala gelmedi demi 2-3 gün daha bekle de birlikte başlayalım şaka şaka en kısa zamanda gelsinler artık yavv ağustos oldu benim de 3 gün sonra başlayacak adetim zamanında olursa

Canim yaa merdiven cikmiyorum igneye de 5 dakikalik mesafe arabayla gidiyorum
ama ayakta ve otururken benim de karnim agriyor yatinca geciyor korkuyorum yaa.

canım hala gelmedi demi 2-3 gün daha bekle de birlikte başlayalım şaka şaka en kısa zamanda gelsinler artık yavv ağustos oldu benim de 3 gün sonra başlayacak adetim zamanında olursa

yok canım gelmedi bu gidişle ben senden sonra başlıycam galiba
inş senin kırmızılarda bi yamuk yapmaz

yok canım gelmedi bu gidişle ben senden sonra başlıycam galiba
inş senin kırmızılarda bi yamuk yapmaz

normal şartlar altında yamuk olmaz da iğnelere başladım ya belki iğnelerden dolayı bende beklerim cumaya bekliyorum artık dört gözle bekleyeceğim aklıma gelmezdi

normal şartlar altında yamuk olmaz da iğnelere başladım ya belki iğnelerden dolayı bende beklerim cumaya bekliyorum artık dört gözle bekleyeceğim aklıma gelmezdi

bende ilk defa böyle bekliyorum ne hallere geldik

tatlı muhabbetinizin arasına girmek gibi olmasın bir kaç sorum var.teke indireyim..

ben şu an 35 yaşındayım. nikah tarihimiz 21/3/2011 yani 34 yaşında nikah.

tüp raporu için...

"Bayansanız ve 35 yaş ve sonrasında evlenmiş iseniz; evlilik süreniz 3 yıl yerine 1 (bir) yıl olması yeterli bulunmaktadır"

diye bir satır var. şimdi ben bu hakka sahip miyim değil miyim? yardımcı olurmusunuz? 35 yaşında evlilik şartı mı,, yoksa 35 de olan 1 yıllık evli içinde rapor olur anlamı mı çıkıyor kafam almadı bir türlü...

benim fikrim yok tatlım ya ben sadece evliliğin 3 senelik olması gerektiğini biliyorum ama dediğin gibi senin durum farklı

yaz tatilim çok güzeldi hep gezdik en sonunda evimize geldik ohhh mis gibi püfür püfür esiyor sıcaktan bunalanları beklerim

negüzel canım benim şanslısın işte...
burası çok sıcak kırmızıları beklemiyor olsaydım gelirdim yanına

negüzel canım benim şanslısın işte...
burası çok sıcak kırmızıları beklemiyor olsaydım gelirdim yanına

gelin be ya çıkın çıkın gelin transfer olsun yatmaya gelin abanta 20 dk bolu mudurnu kime sorsan gösterir beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…