- 15 Ocak 2012
- 507
- 421
- 123
bak misafirin çok olur dinlenemezsin sonra
ben ağırlamamki eşim düşünsün temizlik yemeği ona devretcem
eşlerimizin vay haline zaten hepimiz aynı moda giricez
oo günler bi gelsinde benim kocişim dünden razı
aynen benimki de dünden razı zaten normalde de yarı yardımcımhem etsinler kadın olduğumuz için her olay bize patlıyor iğneler ilaçlar ultrason vs. onların işi kolay
kızlar nasılsınız havalar nasıl oralarda konya yanıyor çokk aşırı sıcak varr...beni ateş basıyor iğnelerden olsa gerek sizdede oluyormu kan sulandırıcı iğne yapıyor heralde...sürekli uykum geliyor yatmak da istemiyorum sıcak olduğu için
kızlar nasılsınız havalar nasıl oralarda konya yanıyor çokk aşırı sıcak varr...beni ateş basıyor iğnelerden olsa gerek sizdede oluyormu kan sulandırıcı iğne yapıyor heralde...sürekli uykum geliyor yatmak da istemiyorum sıcak olduğu için
ben aranıza yeni katıldım biz de temmuzda tüp bebeğe başladık çok zor bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun..
ben aranıza yeni katıldım biz de temmuzda tüp bebeğe başladık çok zor bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun..
benim kocişte çok yardımcıdır saolsun
ama bundan sonra daha da farklı olacak tabi
evet yaaa diğer arkadaşlarımlada konuşuyoruz tüp bebek tedavisinin yükünü kadınlar çekiyor...
bebişimiz için herşeye değer tabi
ama babalarınında bize iyi bakmaları gerekiyor dimi
kızlar ben sonucumu aldım test tekrarı istedi doktorum 3 gün sonra testi tekrar yapacağım ne olur dua edin bebişim beni bırakmasın daha çok yeniymiş erken yaptım bide testi sakın sakın siz 12 gününüz dolmadan test yapmayın sonra benim gibi helak olursunuz olmadı diye üzülmekten ağlamaktan bana göre gebelik yok ama hem benim doktorumun hemde hastanedeki doktorun sölediğine göre var hayırlısı inşallah ilaçlarıma devam ediyorum 3 gün sonra tekrar test yapacağım
10 mm ve üstü olmalı canım neden sordun ki kalınlaşması için nar suyu iç canım %100 olanlarından günde 2 bardak iç eğer öle bi sorunun varsa
Burası püfür püfür hava atmak gibi olmasın
aklıma gelmişken unutmadan yazayım tedavi öncesinde bağışıklık sistemini kuvvetlendirici şeyler kullanmamalıymışız.çünkü bağışıklık sistemimiz kuvvetlenince emriyo transfer edildiğ andan itibaren vücut onu yabancı ve zararlı bir madde olarak algılayıp yok etmeye çalışıyormuş,dolayısıyla düşük yaşanıyormuş.
hem mantıklı hem mantıksız gibi geldi bana bağışıklık sistemimimiz kuvvetli olsun ki embriyo da vücudumuzda iyi beslensin ama bir de şuradan bakıyorum bağışıklık sistemi kuvvetli olan insanlar kolay kolay hasta olmuyor çünkü vücut ,yabancı madde olarak gördüğü mikropları hemen yok etme savaşına giriyor.
amaaann bilmiyorum kesinnet bir kanı değil arkadaşlar,nette dolanırken rastlamıştım,okumuştum ama nerde okuduğumu hatırlamıyorum yine denk gelirsem kopylerim buraya.
hoşgeldin canım allah yardımcın olsun bebişin senle olsun
burası püfür püfür hava atmak gibi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?