benim transferim yapıldı test günümü bekliyorum ama günler geçmek bilmiyo
günaydınn canlarrrr nasılsınızz ben geçmişi okuyup geliyorumm..
baharımm adet oldunmu bende hala tık yokkk
h.geldin canım hayırlısı olsun inşallah
nezman test günün
ewett bakalım biz nezman gün saymaya başlıycaz
umarım hersey gonlumuzce olur ınsan böyle zamanlarda destege çok ihtiyac duyuyor siz de izmir de siniz galiba
ben aranıza yeni katıldım biz de temmuzda tüp bebeğe başladık çok zor bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun..
benim transferim yapıldı test günümü bekliyorum ama günler geçmek bilmiyo
bitanemmmm nasılsınnnnnnnnnn
Nasıl geçiyor günler ??
Yarın kontrrolün var değil mi ??
Bizim planlar yalan oldu galiba bende bi değişiklik yok hala
tünaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın ??
ne olacak bizim halimiz böyle yaaa bende de tık yok
aminn inşallah canım evet izmirdeyim sendemi yoksa =))
Gozun aydin canim bebegin seninle sen hic merak etme, yeterki moralini yuksek tut ve oniu hayal etmeye devam et, mutluluk hormonu salgilamalisinki tum hucrelerin bebegin icin calissin. 1,20 kotu bir deger degil yeterki artsin. Seninle beraber dortde dort hamisimiz oldu simdi hep bole gider insallah, bende yoldayim corludan istanbula girmeye calisiyorum. Trafik cok sikisik bende bakiyim bizim kizlar napiyo dedim. Yarin sabah teslim edicem bakalim yumislerimi, sonrada bebegimi alip donucem evime insallah
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.biliyorum nekadar içten dileklerde bulunduğunuzu çünkü ben hamile haberlerine kendi haberim gibi seviniorum.burdaki bağ hiç biyerde yok.damdan düşeni damdan düşen anlarmış misali.kader arkadaşlarım hepimizin çektiği özlemleri doya doya yaşayacağımız günlere adım adım yaklaşıoz hepimiz.inşallahhh hep böle güzel hberleri paylaşırız canlarımmm..
Ben sabah 10.30 da bebişlerimi almaya gidecem.bi koşu gidimm alimde gelimmmm
arkadaşlar geriye dogru biraz bakabildim hamile olan arkadaşlar gözünüz aydın allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin bekleyen arkadaşlar inşallah güzel olumlu sonuçlar alırsınız bana gelince pazar adet oldum dün drdaydım ilaçları aldım igneleri oldum menegon ve puregon yanlız ben igneyi yapmaya korkuyorum dün hemşireye yaptırdım çalışıyorum ama bu gün nasıl yapacam bilmiyorum birde benim adetim çok azaldı normal mii
günaydın bitanemmmmm iyiyim canım sadece canım sıkkın işte...
yok be tatlım gelemedi hainler
bekle bekle sıkıldım valla :84:
hadi lekelenme olsa gene sabredicem gelicek devamı diye
ama o da yok...
acaba mı deyip test yaptım ama oda yok bekliyorum işte
dua etde gelsin şu kırmızılar bende aranıza katılayım
yaaaaa demek böyle diyenler varrr benim hepten kafam karıştıııı
ama eve hemşire gelmez ki birde gelince herkes anlamış olacak kimse bilmiyo benim tüp bebiş yaptığımı :44::44:
KızlarHatırlıyosanız yarın kont. Vardı adet olmadan görmek istiyodu doktorum 17 olucamı söledim ama salak sekreterii 18 verdii ısrarla olmazsınız dedi ve şimdi adet oldum sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ya görmedim diye bir ay daha atarsa benii off yaa aradım adet oldugumu söledim aptal sekretere şaşırdı nesi tuhafsa ben sölediğim halde yarım saat sonra dönicek bana umarım olumsuz dönmez ya
bu arada artvinden ses varmı ben biraz yogunum geriye dönüp okuyamadım
aramıza hoşgeldin arkadaşım...
transferin gerçekleşmiş gözün aydın...
inş hamiş haberinide alırız buradan
kaç gün geçikti canım ?
bende iyiym canımm benim bugün 33. gün gelemsi lazımm en geç 33 günde olurdumm bakalımm ne kadar beklicez dahaa:18:
gelirler canım, izde çok sorduk, stres yaptık seni. ama normal gününe göre daha 1 günün varmış. gecikti sayılmaz. o hatayı bende yaptım. son iki ay 25 günde oldum. yine öyle olur diye bekledim. 28 günde geldi. aslında gecikem sayılmaz ama benim aceleciliğim oldu.
sanırım sende aynı şeyi yaptın:)
neyse bu küçük hesap hatası enişteye yaradı :))
bitanemmmm nasılsınnnnnnnnnn
nasıl geçiyor günler ??
yarın kontrrolün var değil mi ??
bizim planlar yalan oldu galiba bende bi değişiklik yok hala
hoşgeldin canım allah yardımcın olsun bebişin senle olsun
canım benim adet döngüm uzun zaten ben 32. gün bekliyordum bugün 34. gün...
zaten 1 aydır bekliyorum bide üstüne 2-3 gün gecikince sıkılmaya baladım...
her işim tamam bitek o kaldı bakalım bikaç güne kadar gelir mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?