Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ben aranıza yeni katıldım biz de temmuzda tüp bebeğe başladık çok zor bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun..

benim transferim yapıldı test günümü bekliyorum ama günler geçmek bilmiyo

aramıza hoşgeldin arkadaşım...
transferin gerçekleşmiş gözün aydın...
inş hamiş haberinide alırız buradan

bitanemmmm nasılsınnnnnnnnnn
nasıl geçiyor günler ??
yarın kontrrolün var değil mi ??
bizim planlar yalan oldu galiba bende bi değişiklik yok hala

muhtemelen şimdi transferin olmuştur. bebişleirn sıkı sıkı tutnsun sana. hamiş haberlerinide yazarsın inşallah böyle

hadi annesi, mercimek kadar bebişlerini bırakma öyle dışarılarda. göbüşüne al, büyüsünler orada...

canım hiç korkma, gözünde büyütme. ucu çok ince zaten nasıl girdiğini anlamıyorsun bile. sonra bu bebişim için diyip yapıyorsun iğneyi.

gelirler canım, izde çok sorduk, stres yaptık seni. ama normal gününe göre daha 1 günün varmış. gecikti sayılmaz. o hatayı bende yaptım. son iki ay 25 günde oldum. yine öyle olur diye bekledim. 28 günde geldi. aslında gecikem sayılmaz ama benim aceleciliğim oldu.

sanırım sende aynı şeyi yaptın:)
neyse bu küçük hesap hatası enişteye yaradı :))

yaaaaa demek böyle diyenler varrr benim hepten kafam karıştıııı
ama eve hemşire gelmez ki birde gelince herkes anlamış olacak kimse bilmiyo benim tüp bebiş yaptığımı :44::44:

canım kayınvalidende kal yada eve yakın bir eczane vardır mutlaka. konuş anlaş her gün oradan biri gelsin yapsın.

inşallah bir aksilik çıkmaz. bakarsın yarın tedavin başlar :)

kaç gün geçikti canım ?

canım benim adet döngüm uzun zaten ben 32. gün bekliyordum bugün 34. gün...
zaten 1 aydır bekliyorum bide üstüne 2-3 gün gecikince sıkılmaya baladım...
her işim tamam bitek o kaldı bakalım bikaç güne kadar gelir mi ??

bende iyiym canımm benim bugün 33. gün gelemsi lazımm en geç 33 günde olurdumm bakalımm ne kadar beklicez dahaa:18:

inş bugün gelir senin canım normalde olsa umrumuzda olmazda işte böyle olunca telaş yapıyoruz...

canım ben hep pazartesiye başlaım diye kendimden emin yazınca sizde soruyorsunuz tabi
sorun sizde değil bende
canım kesinlikle tezinde doğrusun bende senin düştüğün hataya düştüm...
bi öncekinde 32. günde geldi diye şimdide öyle olacak sandım...
bende sen gibi aceleciyim baksana
ama düşün tatlım zaten 32 gün beklemişim bide üstüne gecikince böyle oldu...
neyse bundan sonra daha sakin davranayım çok haklısın boşa panik yapıyorum...

bitanemmmm nasılsınnnnnnnnnn
nasıl geçiyor günler ??
yarın kontrrolün var değil mi ??
bizim planlar yalan oldu galiba bende bi değişiklik yok hala

şimdilik güzel, öyle ağrım şikayetim yok.
inşallah yarın doktordanda güzel haberler alırım.

sağlık olsun, geç olsun güç olmasın. daha yarın ikinci perşembe-cuma denk geliriz belki

hımm anladım canımm bi arkdaşım vardı dileğim anne olmak topinginde tüp bebek için rand. almıştı ve o ay kendiligine gebe kaldı hayat süprizlerle doluu işte

arkadaşlar herkez için inşallah hayırlısı olur. bende araştırma yapıyorum tüp bebek için sizce nereler iyi bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum...bide raporu nasıl çıkarmam gerekiyor..

kızlar merdiven olayını çok takmamaya karar verdimm çünkü bi arkadaş 17 kat inip çıkmış iğneye giderkennnaynı zamanda da ohss olmuştu ama bebeğin onunla şuanda allah ol desin yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…