tedavını nerde yaptırıyosun ben irenbe deyim
inşallah bir aksilik çıkmaz. bakarsın yarın tedavin başlar :)
hımm anladım canımm bi arkdaşım vardı dileğim anne olmak topinginde tüp bebek için rand. almıştı ve o ay kendiligine gebe kaldı hayat süprizlerle doluu işte
keşke öyle bişey olsa canım idrar testide kan testide yaptım çıkmadı...
yine önceki gibi 35 günde gelecek heralde boşuna telaş ettim...
canım duymuşsundur belki KAHRAMAN KOLDAY özel doktor aşılamamı smrna art yapmıştı sanırım bu opr. orda yapar senin doktorun kim ?
orası neresi bacım söyle bizde gelelimm
sizde durumlar nası ne zaman başlıyosunuz
bakk sen hamarataa
aferim acelen ne kızz hepsini yapmışsınn böyle sitres yaptıkca gelmezz rahat ol düşünme sürekli
benım dr um aral ozbal rahım fılmı çektırdığımde tanışmıştık çok guleryuzlu ve elı cabuk bı doktor tum işlemleri layıkıyla yaptı tabı bundan sonrası rabbıme kalmış ol derse olacak.gerçi bizim durum bıraz karışık sebepsiz infertilite nden olmadıgını da bılmıyoruz nasıl olacaını da
ben adet olmayı bekliyorum cuma c.tesi artık ne zaman teşrif ederlerse
hayırlısı bakalım bir tek sabırla beklemek kaldı canım nerde ouryosun ?
canım benim gelirr sıkılma adet söktürücü için erken daha baktın 35 günden sonrada gelmiyoocanım bitkisel bişeyler içecektim kociş idrar testi yapmadan izin vermedi...
yaptın tek çizgiyi gördüm tabi...
diğer topikteki arkadaşlar belli olmaz falan dedi belki erkendir diye...
bende dün drumu arayıp adet söktürücü isteyecektim...
öncesinde emin olalım dedik ilk defa kan testi yaptırdım gebelik için!!!
negatif çıktı dr arayacaktım ama sonra vazgeçtim bikaç gün daha bekleyeyim diye...
orası neresi bacım söyle bizde gelelimm
bucadayım canım bekleme kızmı da inan çok zor insan kendinde sürekli bi belirti arıyo kendimi dinlemekten bi hal oldum:)
arkadaşlar herkez için inşallah hayırlısı olur. bende araştırma yapıyorum tüp bebek için sizce nereler iyi bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum...bide raporu nasıl çıkarmam gerekiyor..
bolu canım çok serin ohhh iki dk kalktım başından sayfa almış başını gitmişsular kesilecek diye ilan verdiler bende sulu işleri yapıverdim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?