Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

hımm anladım canımm bi arkdaşım vardı dileğim anne olmak topinginde tüp bebek için rand. almıştı ve o ay kendiligine gebe kaldı hayat süprizlerle doluu işte

keşke öyle bişey olsa canım idrar testide kan testide yaptım çıkmadı...
yine önceki gibi 35 günde gelecek heralde boşuna telaş ettim...

keşke öyle bişey olsa canım idrar testide kan testide yaptım çıkmadı...
yine önceki gibi 35 günde gelecek heralde boşuna telaş ettim...

bakk sen hamarataa

aferim acelen ne kızz hepsini yapmışsınn böyle sitres yaptıkca gelmezz rahat ol düşünme sürekli

canım duymuşsundur belki KAHRAMAN KOLDAY özel doktor aşılamamı smrna art yapmıştı sanırım bu opr. orda yapar senin doktorun kim ?

benım dr um aral ozbal rahım fılmı çektırdığımde tanışmıştık çok guleryuzlu ve elı cabuk bı doktor tum işlemleri layıkıyla yaptı tabı bundan sonrası rabbıme kalmış ol derse olacak.gerçi bizim durum bıraz karışık sebepsiz infertilite nden olmadıgını da bılmıyoruz nasıl olacaını da

selamm guzeller...
tatilde oldugumdan cumadan gununden beri giremiyorum, simdide telefondan girdim ama boyle okumasida yazmasida zor hofff... kac gunlerdir neler oldu¿ yeni hamislerimiz var mi¿ ay catlicam... cok sayfa biriktirmeyin hee donuce okicam hepsini. ben donene kadar iyi olun mutlu olun ve hamile kalin...

selamm guzeller...
tatilde oldugumdan cumadan gununden beri giremiyorum, simdide telefondan girdim ama boyle okumasida yazmasida zor hofff... kac gunlerdir neler oldu¿ yeni hamislerimiz var mi¿ ay catlicam... cok sayfa biriktirmeyin hee donuce okicam hepsini. ben donene kadar iyi olun mutlu olun ve hamile kalin...

selamm guzeller...

bakk sen hamarataa

aferim acelen ne kızz hepsini yapmışsınn böyle sitres yaptıkca gelmezz rahat ol düşünme sürekli

canım bitkisel bişeyler içecektim kociş idrar testi yapmadan izin vermedi...
yaptın tek çizgiyi gördüm tabi...
diğer topikteki arkadaşlar belli olmaz falan dedi belki erkendir diye...
bende dün drumu arayıp adet söktürücü isteyecektim...
öncesinde emin olalım dedik ilk defa kan testi yaptırdım gebelik için!!!
negatif çıktı dr arayacaktım ama sonra vazgeçtim bikaç gün daha bekleyeyim diye...

Son düzenleme:

hayırlısı bakalım bir tek sabırla beklemek kaldı canım nerde ouryosun ?

canım benim gelirr sıkılma adet söktürücü için erken daha baktın 35 günden sonrada gelmiyoo tutarız kulagından biz getiririz

bucadayım canım bekleme kızmı da inan çok zor insan kendinde sürekli bi belirti arıyo kendimi dinlemekten bi hal oldum:)

bende yeşilyurtta buca da tahir beyi duymuşsundur ozman tahir özgüder ilk onun hastasıydım ben canım doktorum benimm

ewett haklısınn ama sabırr az kaldı tam bir hafta sonra listeye baharım bir gebe daha ekliycek

arkadaşlar herkez için inşallah hayırlısı olur. bende araştırma yapıyorum tüp bebek için sizce nereler iyi bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum...bide raporu nasıl çıkarmam gerekiyor..

canım bende çok araştırdım. istanbulda bahçeci umut tüp bebek merkezine karar verdim. şuan etdavideyim. doktorum süleyman tosun.
rapor geçiyor. rapor için adetin 2. günü vukaatlı nüfus cüzdan örneği ile bilikte tüp bebek merkezi olan bir ssk hastanesine başvuruyorsun. seni aynı gün muayane edecekler ve kan tahlili yapacaklar. sonrada eşinin testi için gün verecekler.
bu arda senden rahim filmi isteyecekler. ben bir buçuk ayda aldım raporu.

inşallah seninde işlerin yolunda gider

bolu canım çok serin ohhh iki dk kalktım başından sayfa almış başını gitmiş sular kesilecek diye ilan verdiler bende sulu işleri yapıverdim de

ohh bisss vallaa gece uyuyamıyoruz biz yaa

doldursaydın heryeriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…