Sorma ya canim duzeltmeye ugrasiyoruuuum.
canim olmus ama senin 3 uzler bu takvime gore dogdu dogacaklar.....:) :)
amin canım teşekkür ederim inşaallah bayram hediyemiz olsun bebişlerimiz mutlu bir şekilde bayram geçirelim....inş hamiş oluruzda şu bayram gezmelerinde üstüne vazife olmayan insanların daha yokmu bebek demelerinden kurtarsın rabbim bizi
günaydın kızlar yumoşların durumunu öğrenmek için merkezi arıyorum amam meşkullll:18::18:heycandan kalbim sanki yerinden çıkacak gibi atıyorrrr:18:
canim benim ankarada gorusmeye gittigim merkezlerden bir taneside ankara tup bebekdi. gercekden sakin temiz bir yer. doktorla gorustugumuzde kendinden emin cok bilgili bir izlenim birakdi bizde. ama doktor kendisine soru sorulmasina pek tahammul etmiyor soyle bir yentem varmis siz uyguluyormusunuz dedim nerdeyse beni dovecekdi...baska konulardada sadece bilgi amacli bir seyler sordum beni azarladi gerek gorseydim ben sana anlatirdim dedi.
bence doktorun bilgili olmasi cok onemli ama ben sormadan birsey anlamadan gidip gidip eve merak icinde donemem dedim esime ve sirf bu yuzden baska bir merkezde yaptirma karari aldik. ama gorustugum merkezler arasinda bana isinin ahli oldugu izlenimini birakan doktorlardan biriydi hatta tekdi diye bilirim. o yuzden icini ferah tut doktora guven ama yinede o ne derse desin sen merak ettigin herseyi sor. insallah en kisa zamanda rabbim senide bizleride saglikli imanli evlatlar sahibi eder....
İnsallah super haberler alirsin canim
cizelgeyi duzelttim olmusmu insallah gercek olurrr
canim benim ankarada gorusmeye gittigim merkezlerden bir taneside ankara tup bebekdi. gercekden sakin temiz bir yer. doktorla gorustugumuzde kendinden emin cok bilgili bir izlenim birakdi bizde. ama doktor kendisine soru sorulmasina pek tahammul etmiyor soyle bir yentem varmis siz uyguluyormusunuz dedim nerdeyse beni dovecekdi...baska konulardada sadece bilgi amacli bir seyler sordum beni azarladi gerek gorseydim ben sana anlatirdim dedi.
bence doktorun bilgili olmasi cok onemli ama ben sormadan birsey anlamadan gidip gidip eve merak icinde donemem dedim esime ve sirf bu yuzden baska bir merkezde yaptirma karari aldik. ama gorustugum merkezler arasinda bana isinin ahli oldugu izlenimini birakan doktorlardan biriydi hatta tekdi diye bilirim. o yuzden icini ferah tut doktora guven ama yinede o ne derse desin sen merak ettigin herseyi sor. insallah en kisa zamanda rabbim senide bizleride saglikli imanli evlatlar sahibi eder....
olmuş canım hemde çokkk güzel olmuşşş
haber aldım kızlar yumoşlarımdan ve çok mutluyum 4 dü çok iyiymişşşş yarın belli olacak tıransferin ne zaman olacağı
biri çok daha iyiymiş diğer üçüde onu takip ediyomuşş ama onların içinde iyi dedi embriyolag
günaydın canım arkadaşlarım.
Dün doktorla randevum vardı bildiğiniz üzere transferim gerçekleşmeden tedavim sonlandırılmıştı.embriyoloğumuzla görüştük ve yumurtaların kalitesi de spermler de gayet iyi durumdaymış ama döllenme olmasına rağmen bölünme gerçekleşmemiş işte.embriyolog aslında ben kaliteyi görünce çok umutluydum dedi ama herşey nasip kısmet demek ki rabbim henüz zamanı değil kulum dedi.hatta bizde sperm problemi vardı dün çok güzel bir haber aldık sperm sayısında ve hareketlilikte her şeyin normal hatta iyi durumda olduğu söylendi ve eşimle ben şoklardayız dünden beri.aslında bizim normal yoldan da hamilelik şansımız varmış benim az yumurta oluşması da dönemsel olabilirmiş.çünkü tedaviye yakın çok büyük sıkıntı ve stres içindeydim bu yaşadığım sıkıntı da yumurtalıkları etkilenmesinde büyük rol oynamış.siz siz olun bana da ders oldu bu çünkü; sakın büyük bir sıkıntınız varken tedaviye başlamayın canlarım.ben de etkileyeceğini hep biliyordum ama başka boş zamanım olmadığından mecbur başlamıştım neyse şimdi eylül adeti ile tekrar başlayabiliriz en azından seminer dönemini kullanmaya çalışacağım.okul açılınca da raporla falan halledeceğim ve 2 ay gecikmeli olarak size yetişmeye çalışacağım canlarım.
Hepinizi kocaman kocaman öpüyoruuuuummmm.
3. günü gidersin canimkızlar selam, ben birşey sorcam. reglinizin ikinci günü pazar gününe gelirse ne oluyor? doktora ilk olarak ikinci günü gitmek gerekiyor ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?