Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başladım. pzrtesi en geç çarşamba yumurta toplama işlemim olacak.
sanırım genelde transverleriniz olmuş..benden daha çok yol almışsınız:) bana tavsiyeleriniz var mı?

kesinlikle katılıyorum, artık bende bıktım o sorulardan hele yaşı benden k.çüklerin 2. ye gebe kalıp annelik çok güzel bi duygu sizde acele edin demesi yok mu((
çoook can sıkıcı. ben ne yaşıyorum o duygu için bilmeden söylüyo gerçi ama yine de siniri bozuluyo insanın ortamdan uzaklaşası geliyo, sonrada toplayamıyorum kendimi gözlerim doluyo(((

günaydın kızlar yumoşların durumunu öğrenmek için merkezi arıyorum amam meşkullll:18::18:heycandan kalbim sanki yerinden çıkacak gibi atıyorrrr:18:

selam kızlarrr inşallah herşey güzel olacakkk :)cuma ya bişey kalmadı heycan dorukta valla ..of of şu günler geçsede bebeğimi kucağıma aldığım günleri de görsemm güzel rabbim nasip etmiş olsun hepimize inşallah...

günaydın kızlar yumoşların durumunu öğrenmek için merkezi arıyorum amam meşkullll:18::18:heycandan kalbim sanki yerinden çıkacak gibi atıyorrrr:18:

İnsallah super haberler alirsin canim
cizelgeyi duzelttim olmusmu insallah gercek olurrr

Bu merkezi bulmak zor oldu. Ben genart ya da baskent hastanesine gidecektim. Esimin mufettis arkadaşı burayı önerdi.

İnsallah super haberler alirsin canim
cizelgeyi duzelttim olmusmu insallah gercek olurrr

olmuş canım hemde çokkk güzel olmuşşş

haber aldım kızlar yumoşlarımdan ve çok mutluyum 4 dü çok iyiymişşşş yarın belli olacak tıransferin ne zaman olacağı
biri çok daha iyiymiş diğer üçüde onu takip ediyomuşş ama onların içinde iyi dedi embriyolag

merhaba anne adayları .Allah kolaylıklar versin sonunda yavrularınıza bende dahil yavrularımıza kavuşalım.

Bu merkezi bulmak zor oldu. Ben genart ya da baskent hastanesine gidecektim. Esimin mufettis arkadaşı burayı önerdi.

günaydın canım arkadaşlarım.
dün doktorla randevum vardı bildiğiniz üzere transferim gerçekleşmeden tedavim sonlandırılmıştı.embriyoloğumuzla görüştük ve yumurtaların kalitesi de spermler de gayet iyi durumdaymış ama döllenme olmasına rağmen bölünme gerçekleşmemiş işte.embriyolog aslında ben kaliteyi görünce çok umutluydum dedi ama herşey nasip kısmet demek ki rabbim henüz zamanı değil kulum dedi.hatta bizde sperm problemi vardı dün çok güzel bir haber aldık sperm sayısında ve hareketlilikte her şeyin normal hatta iyi durumda olduğu söylendi ve eşimle ben şoklardayız dünden beri.aslında bizim normal yoldan da hamilelik şansımız varmış benim az yumurta oluşması da dönemsel olabilirmiş.çünkü tedaviye yakın çok büyük sıkıntı ve stres içindeydim bu yaşadığım sıkıntı da yumurtalıkları etkilenmesinde büyük rol oynamış.siz siz olun bana da ders oldu bu çünkü; sakın büyük bir sıkıntınız varken tedaviye başlamayın canlarım.ben de etkileyeceğini hep biliyordum ama başka boş zamanım olmadığından mecbur başlamıştım neyse şimdi eylül adeti ile tekrar başlayabiliriz en azından seminer dönemini kullanmaya çalışacağım.okul açılınca da raporla falan halledeceğim ve 2 ay gecikmeli olarak size yetişmeye çalışacağım canlarım.
hepinizi kocaman kocaman öpüyoruuuuummmm.

canım çok sevindim darısı bizlere bende yarın kontrol gidecem kaç tane folikül olmuş ona bakacaklar sanırım transferinde başarılı olur kucağın bebeklerle dolar inşallah

arkadaşlar birşey sorucam, benim haftaya adetim gelicek tedaviye Allah izin verirse başlıycam.tedavi öncesi ne yediniz ne içtiniz hiç kür falan birşey yaptınızmı bildiklerinizi söylerseniz sevinirim .hiç ballı karışım bile denedinizmi........:26:

canım her şeyde bir hayır vardır senin için eylül ay demekki hayırlı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar versin kendine dikkat ett

kızlar selam, ben birşey sorcam. reglinizin ikinci günü pazar gününe gelirse ne oluyor? doktora ilk olarak ikinci günü gitmek gerekiyor ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…