kızlar selam, ben birşey sorcam. reglinizin ikinci günü pazar gününe gelirse ne oluyor? doktora ilk olarak ikinci günü gitmek gerekiyor ya...
çok güzel haberler bunlar canım inşallah bebeğin kendiliğinden gelir diye dua ediyorum allah gönlüne göre versin inşallahhhhgünaydın canım arkadaşlarım.
dün doktorla randevum vardı bildiğiniz üzere transferim gerçekleşmeden tedavim sonlandırılmıştı.embriyoloğumuzla görüştük ve yumurtaların kalitesi de spermler de gayet iyi durumdaymış ama döllenme olmasına rağmen bölünme gerçekleşmemiş işte.embriyolog aslında ben kaliteyi görünce çok umutluydum dedi ama herşey nasip kısmet demek ki rabbim henüz zamanı değil kulum dedi.hatta bizde sperm problemi vardı dün çok güzel bir haber aldık sperm sayısında ve hareketlilikte her şeyin normal hatta iyi durumda olduğu söylendi ve eşimle ben şoklardayız dünden beri.aslında bizim normal yoldan da hamilelik şansımız varmış benim az yumurta oluşması da dönemsel olabilirmiş.çünkü tedaviye yakın çok büyük sıkıntı ve stres içindeydim bu yaşadığım sıkıntı da yumurtalıkları etkilenmesinde büyük rol oynamış.siz siz olun bana da ders oldu bu çünkü; sakın büyük bir sıkıntınız varken tedaviye başlamayın canlarım.ben de etkileyeceğini hep biliyordum ama başka boş zamanım olmadığından mecbur başlamıştım neyse şimdi eylül adeti ile tekrar başlayabiliriz en azından seminer dönemini kullanmaya çalışacağım.okul açılınca da raporla falan halledeceğim ve 2 ay gecikmeli olarak size yetişmeye çalışacağım canlarım.
hepinizi kocaman kocaman öpüyoruuuuummmm.
canım çok sevindim darısı bizlere bende yarın kontrol gidecem kaç tane folikül olmuş ona bakacaklar sanırım transferinde başarılı olur kucağın bebeklerle dolar inşallah
arkadaşlar birşey sorucam, benim haftaya adetim gelicek tedaviye Allah izin verirse başlıycam.tedavi öncesi ne yediniz ne içtiniz hiç kür falan birşey yaptınızmı bildiklerinizi söylerseniz sevinirim .hiç ballı karışım bile denedinizmi........:26:
Bizim sebebsiz infertilite canım soruna göre kür uygulayanlar olmustur ama ben bol protein, arı sütü polen bal, b12 vit, E vit, kombine vit, yumurta, süt, yedim canım özellikle arı sütünün yumurta kalitesini artırdığı söyleniyo, eşim de keçi boynuzu yedi hergün, birde eczaacıbaşını sperm kalitesi için bir ilacı var onu kullandı ama biz şubattan beri uyguluyoruz canım. Son denememizden beri yani
haber aldım kızlar yumoşlarımdan ve çok mutluyum 4 dü çok iyiymişşşş yarın belli olacak tıransferin ne zaman olacağı
biri çok daha iyiymiş diğer üçüde onu takip ediyomuşş ama onların içinde iyi dedi embriyolag
günaydın canım arkadaşlarım.
dün doktorla randevum vardı bildiğiniz üzere transferim gerçekleşmeden tedavim sonlandırılmıştı.embriyoloğumuzla görüştük ve yumurtaların kalitesi de spermler de gayet iyi durumdaymış ama döllenme olmasına rağmen bölünme gerçekleşmemiş işte.embriyolog aslında ben kaliteyi görünce çok umutluydum dedi ama herşey nasip kısmet demek ki rabbim henüz zamanı değil kulum dedi.hatta bizde sperm problemi vardı dün çok güzel bir haber aldık sperm sayısında ve hareketlilikte her şeyin normal hatta iyi durumda olduğu söylendi ve eşimle ben şoklardayız dünden beri.aslında bizim normal yoldan da hamilelik şansımız varmış benim az yumurta oluşması da dönemsel olabilirmiş.çünkü tedaviye yakın çok büyük sıkıntı ve stres içindeydim bu yaşadığım sıkıntı da yumurtalıkları etkilenmesinde büyük rol oynamış.siz siz olun bana da ders oldu bu çünkü; sakın büyük bir sıkıntınız varken tedaviye başlamayın canlarım.ben de etkileyeceğini hep biliyordum ama başka boş zamanım olmadığından mecbur başlamıştım neyse şimdi eylül adeti ile tekrar başlayabiliriz en azından seminer dönemini kullanmaya çalışacağım.okul açılınca da raporla falan halledeceğim ve 2 ay gecikmeli olarak size yetişmeye çalışacağım canlarım.
hepinizi kocaman kocaman öpüyoruuuuummmm.
Arkadaslar,
Bu gun bhcg kan testi için hastaneye gittigimde, benden 1 önceki kişi kanser tedavisi goruyordu, kemoterapisinin devamı için karar vermek üzere doktor kan tahlili istemiş....
benden kan alınırken , ben ona dua ettim. Allah en kısa zamanda şifalar versin. Diyeceğim o ki; sonucunuz pozitif de cıksa negatif de.... şu an başka biryerlerde başka birileri canının derdine düşmüş hayat mücadelesi veriyor. Üzülmeyin... Herşeyin zamanı var. Sabırla bekleyeceğiz....
hamileyim demek değişik bişi.ama tek başıma kaldığımla bebişimle konuşuorum.diorum anneye sıkı sıkı tutun biz seni büyük bi istekle ve merakla beklioruz falan filan:))bu kk çok ii geldi bana sonuçta burda grup psikolojisi var. hepimizin derdi aynı.içimizden ne gelirse paylaşıoruz.burdaki yazılanları okumak beni rahatlatıo.benim hocanın da bu forumdan haberi var.her kontrole gittiğimde soruodu ne demişler benim hakkımda kadınlar klubünde anlat bakim benim orası çok hoşuma gidio demişti:))niye utaniyuorsun canim ne guzel iste hem bana kendine hamile muamelesi yap diyorsun kendine gelince utaniyorsun :)
ne guzel yapmis esin.
hamile sanma hayatim biz allahin izni ile hamileyiz bebeklerimiz bizimle hizla buyuyuorlar....
veeee mutlu haberi almama son 3 gun kaldi......... :)
Arkadaslar,
Bu gun bhcg kan testi için hastaneye gittigimde, benden 1 önceki kişi kanser tedavisi goruyordu, kemoterapisinin devamı için karar vermek üzere doktor kan tahlili istemiş....
benden kan alınırken , ben ona dua ettim. Allah en kısa zamanda şifalar versin. Diyeceğim o ki; sonucunuz pozitif de cıksa negatif de.... şu an başka biryerlerde başka birileri canının derdine düşmüş hayat mücadelesi veriyor. Üzülmeyin... Herşeyin zamanı var. Sabırla bekleyeceğiz....
ben de 3.gün başladım tedaviye.regli olmak yeterli.4.gün bile başlatıolar bazen .sen o işi kafaya takma:))kızlar selam, ben birşey sorcam. reglinizin ikinci günü pazar gününe gelirse ne oluyor? doktora ilk olarak ikinci günü gitmek gerekiyor ya...
hamileyim demek değişik bişi.ama tek başıma kaldığımla bebişimle konuşuorum.diorum anneye sıkı sıkı tutun biz seni büyük bi istekle ve merakla beklioruz falan filan:))bu kk çok ii geldi bana sonuçta burda grup psikolojisi var. hepimizin derdi aynı.içimizden ne gelirse paylaşıoruz.burdaki yazılanları okumak beni rahatlatıo.benim hocanın da bu forumdan haberi var.her kontrole gittiğimde soruodu ne demişler benim hakkımda kadınlar klubünde anlat bakim benim orası çok hoşuma gidio demişti:))
benim de sonuç tahlil günüm pazartesi.ikimiz içinde büyük gün aynı.hadi bakalım hayırlısı olsun:))evet canım benim transfer oldu pazartesiyi bekliyorum sonuç için
transferden sonra ilişkiye gireniniz var mı aranızda?
canim rabbim isteyen herkese tez zamanda saglikli imanli evlatlar sahibi etsin.
benim gunum yaklastikca hem seviniyorum hemde korkuyorum bu arada benim bugun yada yarin adet olma tarihim buda beni cok geriyor ne kadar olumlu dusunmeye calissamda bazen olmuyor isteesime diyorum bana bir igne yapsaniz ben uyusam test filan yaptirip beni oyle uyandirsaniz ne guzel olur.... oda guluyor bana bundan kacis yok diyor....
cnm bizim merkezde transfer günü transferden sonra dikkat edilecekler diye bi kagıt veriyolar orada test gününe kadar ilişki yasak diyo.transferden sonra ilişkiye gireniniz var mı aranızda?
Kendini hazır hissediyorsan girebilirsin canım, dr un uyarmadıktan sonra bir sıkıntı yok. Sadece yumurta tıplanmaya yakın ve transfer öncesi yasak getirdi benim dr um
bize transfer sonrası verilen bilgilendirme formunda transferden 2gün sonra ilişki serbest diolardı.bilmiorum bunları paylaşmak ne kadar doğru ama.bu işler sürecinde yeminle nefret etmiştim.eşimin bana sarılmasına bile tahammülüm yoktu.transferin 4.gün sabahı gece karnıma birden bi ağrı girdi ve sonra şiddetli bi istek .utanmasam eşimi uyandırıp yapacaktım.baktım geçecek gibi değil sabah yaptık.eşim biraz teredüt etti ama oldu.resmen rahatladım.ondan sonra olmadı.ilk defa başıma böle bişi geldi valla. paylaşayım sizlerle dedim .belki buda olumlu bişidir.benim gibi olup dile getiremeyen vardır belki aramızda.sonuçta bu süreçte ayıp die bişi kalmadı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?