Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

çok güzel haberler bunlar canım inşallah bebeğin kendiliğinden gelir diye dua ediyorum allah gönlüne göre versin inşallahhhh
canım çok sevindim darısı bizlere bende yarın kontrol gidecem kaç tane folikül olmuş ona bakacaklar sanırım transferinde başarılı olur kucağın bebeklerle dolar inşallah

çoksağ ol canımmmm inşallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırızzzz

süpersiniz kızlar. saolun hızlı cevap için. dert bitmiş gibi bir de onu takmıştım kafaya...

Bizim sebebsiz infertilite canım soruna göre kür uygulayanlar olmustur ama ben bol protein, arı sütü polen bal, b12 vit, E vit, kombine vit, yumurta, süt, yedim canım özellikle arı sütünün yumurta kalitesini artırdığı söyleniyo, eşim de keçi boynuzu yedi hergün, birde eczaacıbaşını sperm kalitesi için bir ilacı var onu kullandı ama biz şubattan beri uyguluyoruz canım. Son denememizden beri yani

maaşAllah canım iniAllah kavuşursunuz bebeğinize, bende bunlara dikkate alıcam sadece multivitamin ,folıc asit ,balıkyağı kullanıyordum.

Arkadaslar,
Bu gun bhcg kan testi için hastaneye gittigimde, benden 1 önceki kişi kanser tedavisi goruyordu, kemoterapisinin devamı için karar vermek üzere doktor kan tahlili istemiş....
benden kan alınırken , ben ona dua ettim. Allah en kısa zamanda şifalar versin. Diyeceğim o ki; sonucunuz pozitif de cıksa negatif de.... şu an başka biryerlerde başka birileri canının derdine düşmüş hayat mücadelesi veriyor. Üzülmeyin... Herşeyin zamanı var. Sabırla bekleyeceğiz....

canım gözün aydın maşallah yumoşlara inş sonuna kadar böyle giderler
hadi bakalım transferinde en iyi şekilde gerçekleşir ve bebişinize kavuşursunuz
sizleri okudukça daha çok heyecanlanıyorum...
allah yardımcınız olsun...

canım bak en azından bi problem yokmuş ne spermlerde ne yumoşlarda...
seninde dediğin zamanı değilmiş demekki...
herşeyin yolunda olması umut verici...
inş çok geç kalmadan arkamızdan geleceksin bebişinle
rabbim bidahaki denemende yüzünü güldürsün canım benim

cook hayırlı olsun. değerin kaçtı bi de kaçıncı günün ,kaç embriyo koymuşlardı, bi de son olarak sebebi neydi??
cok sordum galiba

hamileyim demek değişik bişi.ama tek başıma kaldığımla bebişimle konuşuorum.diorum anneye sıkı sıkı tutun biz seni büyük bi istekle ve merakla beklioruz falan filan:))bu kk çok ii geldi bana sonuçta burda grup psikolojisi var. hepimizin derdi aynı.içimizden ne gelirse paylaşıoruz.burdaki yazılanları okumak beni rahatlatıo.benim hocanın da bu forumdan haberi var.her kontrole gittiğimde soruodu ne demişler benim hakkımda kadınlar klubünde anlat bakim benim orası çok hoşuma gidio demişti:))

Canım benim hadi gözün aydın beşde beşmi olduk şimdi,
Allah bütün dermansız dertlere derman versin, çok şükür sağlıklıyız, allah herkesi beterinden saklasın. İnsan böyle şeylerle karşılaşınca hayatın anlamı değişiveriyor hemen.

canim rabbim isteyen herkese tez zamanda saglikli imanli evlatlar sahibi etsin.
benim gunum yaklastikca hem seviniyorum hemde korkuyorum bu arada benim bugun yada yarin adet olma tarihim buda beni cok geriyor ne kadar olumlu dusunmeye calissamda bazen olmuyor iste esime diyorum bana bir igne yapsaniz ben uyusam test filan yaptirip beni oyle uyandirsaniz ne guzel olur.... oda guluyor bana bundan kacis yok diyor....

transferden sonra ilişkiye gireniniz var mı aranızda?

Kendini hazır hissediyorsan girebilirsin canım, dr un uyarmadıktan sonra bir sıkıntı yok. Sadece yumurta tıplanmaya yakın ve transfer öncesi yasak getirdi benim dr um

ben normalde çok panik ve heyecenlı biriyimdir.bu işe girdiğimde sanki birileri duygularımı aldı.ben bu yumurta toplama tranfer işleri falan çok korkuodum.ameliyathane gibi ortamlar beni çok geriodu.hep aman boşver aman boşver psikolojiyle öle rahatım ki.bundan önce 2 kere yumurta çatlatma 2 kere de aşılama yaptırmıştım karnım her ağrıdığında hüngür hüngür ağlıyodum olmadı yine die ve olmuodu da.gittiğim merkeze ve hocama çok güveniorum. beni çok rahatlattılar.allah razı olsun.bi gün karnım ağrıo midem bulanıo die ağlamıştım.hoca beni sevdi.üzülme kızım neler neler var.senin bişeyin yok falan filan.beni öle teselli etmiştiki.ondan sonra hiç umutsuzluğa kapılmıorum kapılmamaya çalışıoum:))

Kendini hazır hissediyorsan girebilirsin canım, dr un uyarmadıktan sonra bir sıkıntı yok. Sadece yumurta tıplanmaya yakın ve transfer öncesi yasak getirdi benim dr um

bize transfer sonrası verilen bilgilendirme formunda transferden 2gün sonra ilişki serbest diolardı.bilmiorum bunları paylaşmak ne kadar doğru ama.bu işler sürecinde yeminle nefret etmiştim.eşimin bana sarılmasına bile tahammülüm yoktu.transferin 4.gün sabahı gece karnıma birden bi ağrı girdi ve sonra şiddetli bi istek .utanmasam eşimi uyandırıp yapacaktım.baktım geçecek gibi değil sabah yaptık.eşim biraz teredüt etti ama oldu.resmen rahatladım.ondan sonra olmadı.ilk defa başıma böle bişi geldi valla. paylaşayım sizlerle dedim .belki buda olumlu bişidir.benim gibi olup dile getiremeyen vardır belki aramızda.sonuçta bu süreçte ayıp die bişi kalmadı:))

Bende de yumurtalar toplanmadan önce çok istek vardı. Ama yasak olduğu için ilişkiye giremedik canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…