Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

h ayırlısı olsun bence gayet guzel

İnşaallah bugün güzel haberler gelir.

Bana fikir verirseniz çok sevinirim. 6. iğneden sonra 6 folikül göründü. Biri oldukça küçük. Doktorum yaşıma göre istediği sonucu alamadığını söyledi. Geçirdiğim iki dış gebelik ameliyatı yumurtalıklarda kanlanma yapmış olabilirmiş. tedaviyi bırakalım dersem 2-3 ay sonra tekrar başlarız ama sonuç yine böyle olabilir dedi. Kendisi devam etmeyi önerdi. Bu şartlarda foliküller boş çıkabilir ve dondurma işlemini de yapamayabiliriz dedi. aklım karıştı. Siz ne dersiniz? Bu durumla karşılaşan oldu mu? Bu ilk denemem olacak.

canım hiç merak etme inş iyi sonuçlanacak, sebep neydi bi de kimyasal falan oldu mu hiç?

canım ben 1 kez doğal yoldan hamile kaldım 8 haftalıkken gitti..sonrasında birdaha yok olmuyor doktorlara göre bir soun yok herşey normal ama olmuyor işte şubatta taze denedim nisan da dondurulmuşları temmuzda yine dondurulmuş bilmiyorum ikiside negatif hiç tutunma olmamıştı sanırım bu da öyle aynı şeyleri yaşıyorum çünküü allaha sığındım artık ne yapayım yoksa çıldıracağım...

ya sen hiç merak etme doğal yoldan kalmışsın bi de:) pıhtılaşma ya da genetik bi sebep vardır belki baktırmışmıydın mutasyon???

zg86 26-28 3yıl sebepsiz infertlite 1 kere izmir irenbe transfer oldu beklemede

canim insallah tutmustur oyle hemen umutsuzluga kapilma.

canim birsey sorcam sana siz pgt yaptirdinizmi, yada kromozom analizi sana ve esina yapildimi?

ya sen hiç merak etme doğal yoldan kalmışsın bi de:) pıhtılaşma ya da genetik bi sebep vardır belki baktırmışmıydın mutasyon???

valla canım kaldım ama sonrası yok aama lanetledim sanki tövbe tövbe :)geçekten çok üzülüyorum ya bu kdar emek çaba sonuç yok..genetğe baktırmadım ona baktıracam artıkn olmazsa ..sebep bulunsa sonuca çabuk ulaşacağız zatende bu doktorlar bir alem..

Canım bozma moralini bence başlamışsın bir kere devam et folikül az değil bence 2-3 ay sonrada farlı olmayabilir dediyse, bırakma hiç.
2-3 ay sonra daha iyi olur deseydi tmm, ben olsaydım devam ederdim.

canim insallah tutmustur oyle hemen umutsuzluga kapilma.

canim birsey sorcam sana siz pgt yaptirdinizmi, yada kromozom analizi sana ve esina yapildimi?

canım zaten ben bir kez denedim tüpü ..bu kullandıklarım dondurulmuşlar yani 1.tüpten geriye kalanlar..donmuş embriyolara pgt yapılmıyor ..kromozom analizi vs.. birşey yapılmadı neden gerek görülmedi anlayamıyorum..ben kent hastanesinde tedavi görüyorum ama şimdi bir de irenbeyi denesem mi diyorum ..tedavi gören arkadaşlar varmı irenbe de acaba..

selam canım yapma böyle daha hiçbişey belli değil...
her denemede farkı belirtiler olabiliyormuş...
ya düşündüğün gibi değilse bebişini de etkiliyorsan bu geginliğinle...
son güne kadar sabret canım hakkında hayırrlısı olsun...

Hepinize teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin tez zamanda. Doğal yoldan hamile kalanlara gıptayla bakıyorum. yine de Rabbim başka dert vermesin.

saol arkadaşım inşallah bana süpriz oluır ama sanmıyorum hiç umutsuz vakayım ben yahu

eklerim tabi canım senin bu ilk denemen değil mi transferinde oldu ona göre yanlışlık olmasın

acaba endometriyoz olupta benim gibi kimyasal gebelik yasayan var mı?
ya bu kimyasal gebelik te gösterip çekmek gibi((
ben 4 kez yaşadım , bunda da yaşar mıyım diye korkuyorum

acaba endometriyoz olupta benim gibi kimyasal gebelik yasayan var mı?
ya bu kimyasal gebelik te gösterip çekmek gibi((
ben 4 kez yaşadım , bunda da yaşar mıyım diye korkuyorum

canım hiç bilmiyorum...
ama çok zor bi durum olsa gerek allah yardımcın olsun...
inş bu denemende korktuğun gibi olmaz muradına erersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…