selam kızlarrrr ..trasnferi olan ve sonuç alacaklara hayırlı ve güzel sonuçlar diliyorumm..ben yarın test yaptırıcam ama moralim çok bozuk sanırım bu da olmadı aynen regli olacağım ya kasıklarım öyle gergin diğer denemelerimde olduğu gibi resmen aynısını yaşıyorumm..tüm heyecanım bitti...3.denemem bu ya hiç mi tutunmaz anlamadım gitti..nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum artık..
İnşaallah bugün güzel haberler gelir.
Bana fikir verirseniz çok sevinirim. 6. iğneden sonra 6 folikül göründü. Biri oldukça küçük. Doktorum yaşıma göre istediği sonucu alamadığını söyledi. Geçirdiğim iki dış gebelik ameliyatı yumurtalıklarda kanlanma yapmış olabilirmiş. tedaviyi bırakalım dersem 2-3 ay sonra tekrar başlarız ama sonuç yine böyle olabilir dedi. Kendisi devam etmeyi önerdi. Bu şartlarda foliküller boş çıkabilir ve dondurma işlemini de yapamayabiliriz dedi. aklım karıştı. Siz ne dersiniz? Bu durumla karşılaşan oldu mu? Bu ilk denemem olacak.[/QUOTE
fikri olan yok mu?
canım bende şuan tedavideyim. 32 yaşındayım. bu ilk tedavim. bendede 6-7 tane folikül var ve doktorum iyi diyor. cumartesi toplanacak yumurtalar.
arkada kalan görünmeyen yumurtalarda olabiliyormuş hiç canını sıkma. sonunda bizim beklediğimiz bir tane kaliteli yumurta.
senin yaşın kaç ilk tedavin mi?
canım zaten belirtiler adet dönemi ile aynı oluyormuş. hiç canını sıkma
canım bende şuan tedavideyim. 32 yaşındayım. bu ilk tedavim. bendede 6-7 tane folikül var ve doktorum iyi diyor. cumartesi toplanacak yumurtalar.
arkada kalan görünmeyen yumurtalarda olabiliyormuş hiç canını sıkma. sonunda bizim beklediğimiz bir tane kaliteli yumurta.
senin yaşın kaç ilk tedavin mi?
Yaşım 30, ilk tüp bebek tedavim. Daha önce iki dış gebelik geçirdim. Tüplerimi bağladlar.
canım zaten ben bir kez denedim tüpü ..bu kullandıklarım dondurulmuşlar yani 1.tüpten geriye kalanlar..donmuş embriyolara pgt yapılmıyor ..kromozom analizi vs.. birşey yapılmadı neden gerek görülmedi anlayamıyorum..ben kent hastanesinde tedavi görüyorum ama şimdi bir de irenbeyi denesem mi diyorum ..tedavi gören arkadaşlar varmı irenbe de acaba..
İnşaallah bugün güzel haberler gelir.
Bana fikir verirseniz çok sevinirim. 6. iğneden sonra 6 folikül göründü. Biri oldukça küçük. Doktorum yaşıma göre istediği sonucu alamadığını söyledi. Geçirdiğim iki dış gebelik ameliyatı yumurtalıklarda kanlanma yapmış olabilirmiş. tedaviyi bırakalım dersem 2-3 ay sonra tekrar başlarız ama sonuç yine böyle olabilir dedi. Kendisi devam etmeyi önerdi. Bu şartlarda foliküller boş çıkabilir ve dondurma işlemini de yapamayabiliriz dedi. aklım karıştı. Siz ne dersiniz? Bu durumla karşılaşan oldu mu? Bu ilk denemem olacak.[/QUOTE
Merhaba zidda
''Dondurmak için olgun yumurta kalır mı kalmaz mı'' dan daha önemlisi en az 1 tane olgun yumurta elde edebilmek.
Benim de yumurtalarım yavaş gelişmişti.(Ben bu durumu yaşımın ileri oluşuna yormuştum.Zira gebeliğe engel hiçbir sorunum yoktu.)
8 adet yumurta toplanmıştı.6 tanesi olgundu.Fakat laboratuvar sürecinde sadece 2 adet embriyo elde edilebilmişti.İkisi de transfer edildi.Geriye donduracak hiç embriyo kalmadı.
Sadece biri tutunabildiği için şu an tek bebeğe hamileyim.
Tedavinizin 6. gününde olduğunuzu söylemişsiniz.Bence henüz işin başındasınız.Bu noktada bırakmak olmaz.
Şahsen tek olgun yumurta da elde edilse edilmese de sonuna kadar götürür vazgeçmezdim.
Umarım siz de öyle yaparsınız.
Başladığınız işi sonuna kadar götürüp ne olacağını görmelisiniz.
Habersiz bırakmayın.Sonucu hayırlı olur inşallah.
canim benimde ilk tedavim daha oncede dusuk filan yasamadim. ben kendim arastirmistim bu pgt yi doktora yaptirsakmi dedim oda bana sizin sorununuz sperm sayinizin az olmasi baska bir problem gozukmuyor ama cok istiyorsan fazla para degil 125tl bir kisi kromozom analizi yapalim sana ve esine cikan sonuca gore gerekirse pgt yaptiralim dedi. ve iyikide baktirmisiz esimde kromozom bozuklugu cikti esime saglik acisindan hic bir zarari yokmus ama dogacak bebege cok ciddi problemler olusa bilirmis.
su doktorlari bazan hic anlamiyorum birde bana sonucu aldigimizda iyiki sizden bu testi istemisiz dedi...
histeroskopi ve kromozom analizi bence tup bebege baslayacak herkese yaptirmak lazim. neden 3-4 denemeden sonra yaparlarki? burda bir cok kisiden duydum kac kere denemisler tutmamis sonradan rahimde problem oldugu ortaya cikmis veya kromozom bozuklugu varmis.... insanlar yeterince eziyet cekiyor zaten benim doktorum kendi sitesinde pgt labaratuvarlarinin oldugunu yazarak bu sistemi ovup bunla reklam yapiyor ama ben dedigim icin benden bu testi istiyor.... varin gerisini siz dusunun.
bu arada merkezimden,doktorumdan memnunum ankarada bir cok merkezle gorustum bana burdan daha samimi gelen olmadi, paraci bir yer degil. kesinlikle doktor para isini sizinle konusmuyor para isini muhasebe ile konusuyorsunuz yani baska yerlerdeki gibi doktorla pazarlik yapmiyorsunuz. bes para isteyen olmadi transfer gunu esim gitti bizden para almaya niyetiniz yok herhalde dedi odemeyi yapti...:)
bunlari su sebebden dolayi yazma ihtiyaci duydum bu durum sadece benim gittigim merkeze ozgu bir durum degil nereye giderseniz gidin birazda doktorlari bizim yonlendirmemiz lazim sanirim heleki ilk denememizse birazdaha basit goruyorlar sanirim bizi 3-4 negatif olunca daha detayli bakip inceliyorlar herseyi....
canim bu arada sanki senin tutmamis gibi bir hava esmis topikde biz seninle sanirim ayni gun transfer olmustuk insallah birlikde guzel haberler alacagiz. adet belirtisi ile ayni belirtiler yasamis burdaki kizlar hatta derya idi sanirim test tarihinde test yaptirmaya giderken esine sen gelme isinden olma zaten sonuc negatif olcak benim adet sancilarim basladi demis, merkezdede adet olcam diye beklerken pozitif sonuc almis. insallah sendede oyle olcak sakin moralini bozma.
canım çok saol yazdığın bilgiler için ..gerçekten çok haklısın ya çok acayip bu doktorlar..ben geçen sene rahim filmi çekildim sağ tpte problem gözüyordu sonra laparoskopi oldum şükür tüplerimde sorun yokmuş ..bıraktık kendi haline geçen sne haziranda oldum lap..aralık ayına kadar denedik ameliyattan sonra şas artar dediler vs..baktık gelmiyor sıpa..aralık ayında ilk aşılamamı oldum sonuç hüsran..şubatta direk tüp bebeğe başladıl sonuç yok..nisanda dondurulmuş tedavisi yine hüsran temmuz yine donmuş bakalım yarın çıkacak ak kara meydana ..yoruldum anlayacağın umudum hemm kırılıyor hemde kamçılanıyor bilmiyorum nereye kadar deneyeceğim..ama tüm bu testleri yaptıracağım birde gürgan klinik gebelik aşısı diye birşey çıkardı onu deneemek istiyorum aslında..
eklerim tabi canım senin bu ilk denemen değil mi transferinde oldu ona göre yanlışlık olmasın
canim valla kim ne diyorsa bir umut oraya kosuyoruz doktorlarda biraz insafli olsalar ne iyi olur ama onlar yani bazilari bizi sadece para olarak goruyor. biz bir tane tup le maddi acidan sarsildik birde bizim raporumuz vardi burda 3.4.5. denemesini yapanlar var maddi manevi nekadar yipratici ama onlarin sanirim duygu lari alinmis. rabbim yardimcimiz olsun ve allah korkusu olan insanlarla karsilastirsin bizi....
evt canım ilk denemem transferım de oldu beklıyoruz test gunum salı
kızlar hiçbelirti yaşamadan hamiş olan var mı?
evt canım ilk denemem transferım de oldu beklıyoruz test gunum salı
slm kızlarrr
ben daha gitmedim 16:30 olacakmış transferim 15:45 de burda olun dediler
bende banyo yapıp dularımı okudum allah kabul ederse
e2 hakkında bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?