Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Yaşım 32 ama benden daha büyük bir arkadaşım hiç yumurtası oluşmazken en son denemesinde hamile kaldı ,açıkçası kaç yaşına kadar oluyo bilmiyorum ama doktorunuz size mutlaka söyler.. bolca dua edin olacağı varsa mutlaka olacaktır, valla ben özel bişey yiyip içmedim çünkü dediğim gibi askıya almıştım bu konuyu ama eşim keçiboynuzu kürü yapmıştı 6 ay kadar önce ve çinko hapı kullandı, zinco sanırım adı..ama aradan epey zaman geçmişti.biraz unutabilimek gerekiyo sanırım. ama tüp bebek yaparken unutamıyosun sadece şunu yapabilirsiniz belki olumsuz denemeleri aklından çıkarabilirsiniz yani ilk kez deniyormuş gibi..İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız

Selam Kızlar
4 Temmuz önümüzdeki hafta çarşamba günü için randevumu aldım . Muhtemelen de 9 Temmuzda hastalanacağım . İnşl bir sorun çıkmaz tedaviye başlamam için :)

başınız saolsun canım üzüldüm allah sabır versin hepinize...
bende iyiym canım günümü bekliyorum işte 2 hafta sonra başlıycam tedaviye...
güzel bi heyecan var içimde

2 hafta sonra tedavi mi başlıyor ilaçlar mı başlıyor senin canım
bide iğnelerden sonra başka bi iğneyede başlanacak gonal f o kaç gün kullanılacak bilen var mı acaba

ortalama tabiki bana da bağlı ama ne kadar sürüyor bu işlemlerin hepsi

Tşekkür ederim inşallah,aslında doktorumun söylediğine göre 1 sene-2 sene daha tüp bebek deneyebilirmişim en fazla , yaş ilerledikçe yumurta rezervin fazla da olsa , kalitesi düşüyor.Eşinin yaptığı keçiboynuzu küründen bahseder misin?ne kadar aldı,nasıl aldı,ne kadar süre kullandı?eşime doktorum kesin sigarayı bırakıyorsun ve şu ilacı olıyorsun dedi,aldık vitamin ilacı 161 TL ,OLDUKÇA PAHALI..

YÜCE MEVLAM sana ve bebeğine elbette eşine de sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah...bize moral verici sözlerinden dolayı çok teşekkürler gerçekten de efsane geliyo bilmem kaç sene sonra kendiliğinden hamile kalmış kişiler acaba gerçek mi öleyse bize neden olmuyo gibi bir sürü karamsarlık içinde düşünceler....inşallah doğru zamandır bu zaman RABBİM inşallah bu sefer nasip etmiştir yavrularımıza kavuşmayı hayırlısıyla dilerimm..

slm canım ilk tüp denememde gonal f kullandım adetin 2. günü başladım toplam 10 gün kullandım çatlatma iğnemide vurdum ve yumurta toplama işlemi oldu..tabii bende yumurta çıkmayınca tedavim iptal oldu..

slm canım ilk tüp denememde gonal f kullandım adetin 2. günü başladım toplam 10 gün kullandım çatlatma iğnemide vurdum ve yumurta toplama işlemi oldu..tabii bende yumurta çıkmayınca tedavim iptal oldu..

evet canım ilk denemem öncelikle lucrin diye bi ilaç var onla başlayıp adetin 2.güne kadar yapacam o kadarını biliyorum bugün de gonal f yi aldım 6x5 totalde 30 iğne var acaba dedim 30 günde 30 iğne mi olacam :26::26::26:

selam canlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
biz kocişle gezmeye çıktık...
önce kadıköyde gezdik sahilde el ele :127:
daha sonra boğaz turuna çıktık çok güzeldi
sahilde balığımızı yiyip döndük...
iyi ki hemen dönmemişiz balıkesire...
çok iyi gelecek bu bikaç gün bana
inş 1 ay sonra özlemle beklediğim bebişime kavuşurum bu güzel şehirde

canım 2 hafta sonra adet olucam tam günü bellli değil...
adetimin 2. günü iğnelere başlıycam...
iğneler yaklaşık 10-12 gün falan kullanılıyor heralde...
tedavi süresi uzun ve kısa protokolde farklılıklar gösteriyor tabi...
benimde ilk denemem onun için bilemiycem canım...

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok iyi yapmışsınız zaten dedaviden önce kafa dağıtmakkk yapılması gereken en iyi şeyyyy

çok iyi olmuş bizde yarın seminerleri bitirip 2 -3 hafta memleketlere gidecez

adet öncesi bir iğne kullancam ben adetin 2.günü de başka iğnelere başlıyoruz hemen hemen aynı zamanlarda başlıyoruz demekki hayırlısı olsun bakalım

canım ben şuanda ikinci denememi yapıyorm uzun protokol adetin 21.günü lucrin başladım adet oldum 2. gün de puregon başladım bana ilk denememde kısa protokol yaptı doktor gonal f kullanmıştım bu defa değiştirdi iğnelerimi..şu anda lucrin,puregon,monegon kullanıyorum üçüde iğne artık iğne yerlerim morarmaya başladı..inş bebişleri kucağımıza alırızda bu çektiklerimizi unuturuz :)))

bu durumda benimki de uzun protokol canım ya çünkü ben de adetin 21. günü lucrine başlıyacam sonra adetten sonra gonal f bide bir ilaç var da neydi tam hatırlayamadım da onları kullanacam o gonal f hep bitiyor mu onda 30 tane iğne var

canım hiç korkmayın iğneden hele hele göbekten vurulacaksanız daha da rahatlayın. hiç acımıyor çünkü canınız.içinizi ferah tutun.

canım hiç korkmayın iğneden hele hele göbekten vurulacaksanız daha da rahatlayın. hiç acımıyor çünkü canınız.içinizi ferah tutun.

korktuğumdan değil de 2 hafta sonra başlayacam ya ve hala hiç birşey bilmiyor gibi hissediyorum kendimi süreç nasıl oluyor onu bile bilmiyorum dün doktor da dedi sende belki de hala konduramadığından dolayı bir umursamazlık durumu var anlatılanları üstüne alınmıyor gibisin dedi iyi bişey mi yoksa kötü bişey mi dedi anlamadım bile

içinde iğne çok ama korkma hepsini vurunmazsın ben 10 tanesini vurdum senin yumurta gelişimine bakar erken büyürse az kullanırsın..diğerr ilacın adı cetrodit olabilir yumurtaların kontrolsuz çatlamasını önlüyor birde çatlatma iğnesi var ovitrelle ben bunları kullanmıştım ilk tedavide

bende bu ay ilk defa tüp bebek denemesi yapıcam.bu formu aylardır.takip ediyorum .insana çok yardımcı oluyo bence.ben de dün iğnelerimi vurulmaya başladım.hadi hayırlısı:))bana da destek olun.tecrübelerinizi paylaşın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…