Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun. bebişlerimiz bize tutunsun.

Hadi hayırlı uğurlu olsun Ayşegülcüm. Bebişin yada bebişlerin anneciğine sımsıkı tutunsun hiç bırakmasın. Başından 2 tane transfer geçmiş biri olarak (belki seninde ilk değildir bilmiyorum) hiç stres yapma, ilk üç gün istirahat et sonra ağır işler yapmamak şartı ile normal hayatına dön bunu söylüyorum çünkü sürekli yatmak kısıtlı davranmak insanı strese sokuyor. bol bol dua et. Rabbim yüzünü güldürsün, test günü hayırlı çook güzel haberlerle gel inşallah.

aaa benimde doktorum erbil yağmur

Arkadaşlar diğer topiklerde okuduğum kadarıyla hamilelerin ateşi 37 yi geçiyormuş. Benim ateşim 36 yı geçmiyor. Bu hamile olmadığımımı gösteriyor acaba. Hamile arkadaşlar diyorum ateşlerini ölçselerde bize bilgi verseler nasıl olur acaba ? Yada bu belirtide kişiden kişiye değişiyormu yoksa kesin ateşin 37 yi geçmesimi gerekiyor.

Aaaa canım o zaman tanışalım,birbirimize umut oluruz...
Sen ne günler geliyorsun?ne aşamadasın canım?

olur tabiki güzel olur ben şuanda adet söktürücü kullanıyorum yarın biticek bugün aradılar 7 adet embriyo dondurulmuş ama ne zaman çağıracaklar bilmiyorum adet olunca ara dedi hicran hn. sen ne zaman gidiceksin belli mi canım

senden çok rica ediyorum belirtilere sakın takılma...
çünkü kişiden kişiye değişiyor...
sakın kendini dinleme..
acaba mı oldu mu diye?
sakın kendine bunu yapma..
Dualarını oku,inan,Allah'a sığın ve Rammimizden işste sadece lütfen canım...
Biliyorsun o ol demişse zaten oluyor...

teşekkür ederim canım. bende ne yapsam diye tereddütte kaldım. gitsem mi kalsam mı diye. hayırlısı bakalım. benim ilk denemem ikizlerim olsun istiyorum. ben ikinciyi ya biri tutmazsa düşüncesiyle koydurtmadım Rabbim biliyor ikiside hayata tutunsun istiyorum. seninde hayırlı haberlerini bekliyorum.

canım benim demekki aynı tarihlerde transferimiz olacak,tüylerim diken diken oldu inan ki..
benim de 4 adet 1.kalite embriyom dondurulmuş..
bak senin 7 imiş,ne güzel,çok sevindim canım benim...
benim de 24 temmuzdu opum.adet söktürücüm 28 temmuz c.tesi bitti.bu cumaya kadar adet olmam gerekiyor ve 2.günü doktora gideceğim .....
olunca ben de o gün Hicran ahanımı arayıp,ertesi gün gidicem...aramızda 5 gün var canım benim...5 gün arayla transferimiz olacak...
inşallah hayırlı olur...
sana 2 tane mi transfer edecek bitanem?
senin kaçıcı tüp bebek denemen?sorun ne sizde canım?

Doğru söylüyorsun. Tamam seni dinliyorum ve belirtilere takılmıyorum. :))) gidip bi abdest alıp biraz kur an okuyayım en iyisi, hem sakinleşirim hem iyi gelir, böyle yerimde duramıyorum çünkü.

kızlar merhaba
sonucumu sabah aldık ve negatif,
biraz üzüleyim, ağlayayım, sonra 7 tane daha bebeğim bekliyor,
onlar için hazırlık yapmam lazım, hepiniz için dua edicem, inşallah pozitif sonuçlarınızı okurum,
birde dondurulmuş tedaviye ilk kez başlıyacağım, süreç konusunda hiç bilgim yok, bilgi verirseniz çok sevinirim,
üzülmenin faydası yok önümüze bakıcaz

Doğru söylüyorsun. Tamam seni dinliyorum ve belirtilere takılmıyorum. :))) gidip bi abdest alıp biraz kur an okuyayım en iyisi, hem sakinleşirim hem iyi gelir, böyle yerimde duramıyorum çünkü.

En doğrusu bu canım...
Meryem suresi oku...
Bebek olması için çok etkiliymiş..ben de okuyacağım canım...lütfen onu oku...

Canım inan çok üzüldüm...
Ama ardından 7 tane daha bebişin olduğunu okuyunca çok sevindimm.
hemen at üstünden o duyguları..
dondurulmuşlarla transferim olacak benimde....
çok daha kolay süreç..hormon almıyorsun ve şansın %10-%35 arası daha yüksel hil-bur da dondurulmuşlarla hamile kaldı canım benim,hadi inşallah bu kez olacak,ben inanıyorum bitanem...

seninkide çok iyiymiş canım çok sevindim hayırlı olur inşallah Allah yüzünü güldürsün inşallah
benim opu 29 temmuzdu herhalde benide adetin 2.günü çağırırlar bilemiyorum.
2 transfer olacak benim bu 3.denemem
valla ben transfer günümü kestiremiyorum çünkü öncekilerde endometrium kalınlığı problem oldu kalınlaşmıyordu opudan sonra çok beklemiştim burada nasıl bir yol izlenir ne zaman nasıl transfer olur bilemiyorum açıkcası ve en korktuğum aşamaya geldik pko luyum canım ben
senin kaç transfer olacak?

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun hepimiz için.Benim dondurulmuş transferim oldu sonuç bekliyorum.
Herşey çok daha kolay daha az stres ve daha az beden yorgunluğu.Sadece hap kullandım rahim kalınlığına bakıyolar.
sonra protgesterıona başlıyosun ister iğne istersen jel. yeterince kalınlaşınca transfer.
biçok yerde okuduğuma göre dondurulmuşlarla şans biraz daha yükse toplama gibi işlemlerden geçmiyo rahmin.
o yüzden sakın ümitsizliğe kapılma...

Canım Allah'ın izniyle 2 adet transfer olacak..Hayırlısıyla 4 dondurulmuşum da çok kaliteli çözünürler inşallah 2 si transfer edilir,ikisi de dondurulur,yine de umudum olsun istiyorum..rahimi merak etme ilaçlarla istenen seviyeye getiriyor Erbil Bey,hiç korkma,hiç endişe vesvese yapma canım...muhtemelen adetten itibaren 15-16 günü mutlaka transferimiz olacak bitanem..hayırlısıyla anne olacağız...
bakarsın ikizimiz olur canım,olacak kafana takma...
Erbil Bey,harika bir doktor....
Laf aramızda hastanede sana anlatacaklarım çok olumlu şeyler var onun hakkında,umudun bin kat artacak duyunca....
eski olumsuz deneyimlerini unut,artık en iyi doktora emanetiz..olmasını bizim kadar isteyen ,çabalayan ender doktorlardan ...

canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı..7 bebişin varmıs inşallah dondurulmuslarınla pozitif sonucunu alırsın...

canım senin adına üzüldüm, ben de negatifi aldım ama senin en azından dondurulmuş güzel bebişlerin var, biraz dinlen toparlan ve yola devam,biz de mutlaka bir gün anne olacağız.
sevgiyle kal...

Öncelikle geçmiş olsun canım, inşallah ikincide pozitifi görürsün. Bende birincide negatifi gördüm ve dünya başıma yıkıldı. Ama geride 17 dondurulmuşum vardı çok şükür dedim ona sevindim. Dondurulmuşlarla daha kolay ve uygun fiyat oluyor. Yine adetin 2. günü rahim kalınlaştırıcı ilaca başladım adı estrofem. sonra bir kaç kere muayeneye gittim. hiç iğne hormon takviyesi falan yok. doktorum bir kaç tahlil istedi onları yaptırdım sonuçlarını beğendi en son muayenede rahmin yeteri kadar kalınlaştığını görünce 5 günlük bir ilaç daha verdi 5 gün sonrada transfer yaptı. Şimdi transferimin 11. günündeyim. Bu arada dondurulmuşlarla yapılan transferde 12 gün değil 14 gün sonrasına test günü veriyorlar nedenini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…