Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun. bebişlerimiz bize tutunsun.
Canım merhaba herşeyden öncce hayırlı olsun ...doğru merkezdesin...
Ben 13 Temmuzda tedaviye başladım...24 temmuzda 4 adet 1.kalite embriyom donduruldu...
adet söktürücüm bu.c.tesi bitti,cu c.tesiye kadar adet olup,2.günü gideceğim ve yakında da transferim olacak...
inşallah hepsi aynı kalitede kalır...2si transfer edilip,2 si dondurulur,bebeğim 1 yaşına gelince de kalanları transfer edip yine 2.çocuğuma kavuşurum...inancım çok yüksek....
benim doktorum erbil yağmur...senin ki kim?
aaa benimde doktorum erbil yağmur
Aaaa canım o zaman tanışalım,birbirimize umut oluruz...
Sen ne günler geliyorsun?ne aşamadasın canım?
Arkadaşlar diğer topiklerde okuduğum kadarıyla hamilelerin ateşi 37 yi geçiyormuş. Benim ateşim 36 yı geçmiyor. Bu hamile olmadığımımı gösteriyor acaba. Hamile arkadaşlar diyorum ateşlerini ölçselerde bize bilgi verseler nasıl olur acaba ? Yada bu belirtide kişiden kişiye değişiyormu yoksa kesin ateşin 37 yi geçmesimi gerekiyor.
Hadi hayırlı uğurlu olsun Ayşegülcüm. Bebişin yada bebişlerin anneciğine sımsıkı tutunsun hiç bırakmasın. Başından 2 tane transfer geçmiş biri olarak (belki seninde ilk değildir bilmiyorum) hiç stres yapma, ilk üç gün istirahat et sonra ağır işler yapmamak şartı ile normal hayatına dön bunu söylüyorum çünkü sürekli yatmak kısıtlı davranmak insanı strese sokuyor. bol bol dua et. Rabbim yüzünü güldürsün, test günü hayırlı çook güzel haberlerle gel inşallah.
olur tabiki güzel olur ben şuanda adet söktürücü kullanıyorum yarın biticek bugün aradılar 7 adet embriyo dondurulmuş ama ne zaman çağıracaklar bilmiyorum adet olunca ara dedi hicran hn. sen ne zaman gidiceksin belli mi canım
senden çok rica ediyorum belirtilere sakın takılma...
çünkü kişiden kişiye değişiyor...
sakın kendini dinleme..
acaba mı oldu mu diye?
sakın kendine bunu yapma..
Dualarını oku,inan,Allah'a sığın ve Rammimizden işste sadece lütfen canım...
Biliyorsun o ol demişse zaten oluyor...
Doğru söylüyorsun. Tamam seni dinliyorum ve belirtilere takılmıyorum. :))) gidip bi abdest alıp biraz kur an okuyayım en iyisi, hem sakinleşirim hem iyi gelir, böyle yerimde duramıyorum çünkü.
kızlar merhaba
sonucumu sabah aldık ve negatif,
biraz üzüleyim, ağlayayım, sonra 7 tane daha bebeğim bekliyor,
onlar için hazırlık yapmam lazım, hepiniz için dua edicem, inşallah pozitif sonuçlarınızı okurum,
birde dondurulmuş tedaviye ilk kez başlıyacağım, süreç konusunda hiç bilgim yok, bilgi verirseniz çok sevinirim,
üzülmenin faydası yok önümüze bakıcaz
canım benim demekki aynı tarihlerde transferimiz olacak,tüylerim diken diken oldu inan ki..
benim de 4 adet 1.kalite embriyom dondurulmuş..
bak senin 7 imiş,ne güzel,çok sevindim canım benim...
benim de 24 temmuzdu opum.adet söktürücüm 28 temmuz c.tesi bitti.bu cumaya kadar adet olmam gerekiyor ve 2.günü doktora gideceğim .....
olunca ben de o gün Hicran ahanımı arayıp,ertesi gün gidicem...aramızda 5 gün var canım benim...5 gün arayla transferimiz olacak...
inşallah hayırlı olur...
sana 2 tane mi transfer edecek bitanem?
senin kaçıcı tüp bebek denemen?sorun ne sizde canım?
kızlar merhaba
onlar için hazırlık yapmam lazım, hepiniz için dua edicem, inşallah pozitif sonuçlarınızı okurum,
birde dondurulmuş tedaviye ilk kez başlıyacağım, süreç konusunda hiç bilgim yok, bilgi verirseniz çok sevinirim,
seninkide çok iyiymiş canım çok sevindim hayırlı olur inşallah Allah yüzünü güldürsün inşallah
benim opu 29 temmuzdu herhalde benide adetin 2.günü çağırırlar bilemiyorum.
2 transfer olacak benim bu 3.denemem
valla ben transfer günümü kestiremiyorum çünkü öncekilerde endometrium kalınlığı problem oldu kalınlaşmıyordu opudan sonra çok beklemiştim burada nasıl bir yol izlenir ne zaman nasıl transfer olur bilemiyorum açıkcası ve en korktuğum aşamaya geldik pko luyum canım ben
senin kaç transfer olacak?
En doğrusu bu canım...
Meryem suresi oku...
Bebek olması için çok etkiliymiş..ben de okuyacağım canım...lütfen onu oku...
kızlar merhaba
kızlar merhaba
kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?