Canım Allah'ın izniyle 2 adet transfer olacak..Hayırlısıyla 4 dondurulmuşum da çok kaliteli çözünürler inşallah 2 si transfer edilir,ikisi de dondurulur,yine de umudum olsun istiyorum..rahimi merak etme ilaçlarla istenen seviyeye getiriyor Erbil Bey,hiç korkma,hiç endişe vesvese yapma canım...muhtemelen adetten itibaren 15-16 günü mutlaka transferimiz olacak bitanem..hayırlısıyla anne olacağız...
bakarsın ikizimiz olur canım,olacak kafana takma...
Erbil Bey,harika bir doktor....
Laf aramızda hastanede sana anlatacaklarım çok olumlu şeyler var onun hakkında,umudun bin kat artacak duyunca....
eski olumsuz deneyimlerini unut,artık en iyi doktora emanetiz..olmasını bizim kadar isteyen ,çabalayan ender doktorlardan ...
Meryem suresinin bebek için iyi geldiğini daha önce duymuştum onuda okurum yasinde okurum. bol bol vaktimiz var okuyabiliriz.
haklısın canım gerçekten
ah inşallah canım inşallah
bende ikiz olsun çok istiyorum ama hayırlısını versin Allah hepimize önemli olanda o
bende çok sevidm erbil beyi çok olumlu konuşuyor insanın kafasında soru işareti bırakmıyor
haberleşelim ne zaman orada olacağımızı ben bursadan geliyorum genelde aynı saatlerde orada oluyorum yani 11:30 la 11:45 arası gibi ama günü adetime göre belli olacak
bu arada rahim kalınlığı için kaç günde bir çağırıyor erbil bey?
Perla senin test günün ne zaman, herhangi bir belirtin varmı ? Ben aslında dayanamıyorum kan testi yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor.
41 yasin,41 meryem okuyanın Rabbim dileklerini kabul eder yazıyor canım Kur'anda...
İnşallah seninki de kabul olacak..
Benim test 8 inde canim,
Bugun transfer olali tam bir hafta oldu.
Belirtimi bilmiyorum ama hep sag kasigim agriyor surekli goguslerim herzaman ki gibi yani regl oncesi siskinlikte ve agrili.
Hep acim ama oda normal gibi geliyor. Bir tek degisik agiz kurulugum var ama bud belirtimi bilmiyorum((
Aslina bakarsan artik kendimi dinlemektene yoruldum ama herseyden bir sey cikartiyorum artik :)))
Gece ister istenez pozisyon degistiriken insan istem disi gerilirya bacaklari filan iste ozamanda karnima cok siddetli kramplar giriyor.
Ama dedigim gibi bunlar belirtimi aldigimiz hormanlarin etkisimi bilmiyorum.
Ben estrofem hap aliyorum hala ve progestan igne oluyorum. Bide kan sulandirici ignem var tabii.
Ama test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum hos dun idrar testi yaptim gun ortasinda tabii negatif ama onu hic takmiyorum cunki sacma bir hareketti pozitif gorsemde inanmazdim negatif gordum onada inanmadim:)))
Kanbarcım bir şey sormak istiyorum. 41 yasine bugün başlasam niyetlensem kaç günde bitirmem gerekir. Hepsini peş peşe okumam şartmı ? Biraz bahsedermisin sana zahmet. Meryem suresini biraz daha zorlanarak okuyorumda.
kızlar merhaba
sonucumu sabah aldık ve negatif,
biraz üzüleyim, ağlayayım, sonra 7 tane daha bebeğim bekliyor,
onlar için hazırlık yapmam lazım, hepiniz için dua edicem, inşallah pozitif sonuçlarınızı okurum,
birde dondurulmuş tedaviye ilk kez başlıyacağım, süreç konusunda hiç bilgim yok, bilgi verirseniz çok sevinirim,
üzülmenin faydası yok önümüze bakıcaz
Benim test 8 inde canim,
Bugun transfer olali tam bir hafta oldu.
Belirtimi bilmiyorum ama hep sag kasigim agriyor surekli goguslerim herzaman ki gibi yani regl oncesi siskinlikte ve agrili.
Hep acim ama oda normal gibi geliyor. Bir tek degisik agiz kurulugum var ama bud belirtimi bilmiyorum((
Aslina bakarsan artik kendimi dinlemektene yoruldum ama herseyden bir sey cikartiyorum artik :)))
Gece ister istenez pozisyon degistiriken insan istem disi gerilirya bacaklari filan iste ozamanda karnima cok siddetli kramplar giriyor.
Ama dedigim gibi bunlar belirtimi aldigimiz hormanlarin etkisimi bilmiyorum.
Ben estrofem hap aliyorum hala ve progestan igne oluyorum. Bide kan sulandirici ignem var tabii.
Ama test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum hos dun idrar testi yaptim gun ortasinda tabii negatif ama onu hic takmiyorum cunki sacma bir hareketti pozitif gorsemde inanmazdim negatif gordum onada inanmadim:)))
Az kaldı canlarım ,test yapmayın lütfen erkenden...
Büyüsünü bozmayın...
Umutla bekleyin..
Güzel haberlerinizi bekliyoruz annecikler...
Aynen bende belirti aramaktan yoruldum artık aramıyorum. Bende 9. gün idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı bende onu pek kafama takmadım, saçmalık ötesi bir hareketti. Eşimde kızdı zaten. Ama saçma olduğunu bilerek yapmamız ne kadar zor günler geçirdiğimizi gösteriyor bence. Neyse hayırlısı olsun artık. Benim hissettiğim tek şey dün sabah uyandığımdan beri bel ağrım başladı. 10 gün boyunca hiç bir belirti yoktu.
3-4 günde bir çağırdı beni canım....
ben adetin 2 günü bugün çok belim ağrıyor...
hayırlısıyla yasin okuyum bitsin öyle adet olayım diye niyet etmiştim,inşallah bugün olurum da ramazan bitmeden olur inşallah transferim,ramazanın hayrıyla inşallah...
ben de saat en geç 9-9,5 gibi oluyorum hastanede hep..
genelde 10'da gel diyor ama ben hep erken gidiyorum..
mutlaka görüşelim...sana dediğim gibi anlatacaklarım var...
inşallah ilkinde tutar...
bebişlerimizi alırız kucaklarımıza...[/QUOT
aynı güne denk gelirse eğer aynı saatlerde orada olalım da birgün görüşelim inşallah bende bursadan geldiğim için çok erken orada olamıyorum anlatacaklarını da merak ettim canım valla
bende ramazanın 1.günü başladım inşallah bayram gelmeden transferde olur hayırlısıyla
inşallah tutar canım ilkinde birlikte yaşarız mutluluğu
Allah dualarımızı kabul etsin
Canım şöyle 7 dünde 41 yasin okuyorsun...yani günde 6 adet civarı kolaylıkla okunur...ben 3 günde bitirdim bile...
41 meryemi de 7 günde bitiriyorsun....yani her gün 6 adet..rahat okunur canım benim....
biri bitsin öbürüne başlarsın...
Senin test nezamandi?
Senin test nezamandi?
canım çok sevindim,ne güzel darısı başıma..
ben de ilk transferimde bu iğneleri kullanmıştım...
canım yaşın kaç?kaççıncı denemen?hangi tüp bebek merkezi merak ettim canm?
Canim benim cok uzuldum ama dirayetli olman cok guzelkızlar merhaba
sonucumu sabah aldık ve negatif,
biraz üzüleyim, ağlayayım, sonra 7 tane daha bebeğim bekliyor,
onlar için hazırlık yapmam lazım, hepiniz için dua edicem, inşallah pozitif sonuçlarınızı okurum,
birde dondurulmuş tedaviye ilk kez başlıyacağım, süreç konusunda hiç bilgim yok, bilgi verirseniz çok sevinirim,
üzülmenin faydası yok önümüze bakıcaz
Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun. bebişlerimiz bize tutunsun.
kizlar benim de transferim gerceklesti bu gun cok suku.bebislerim gobusumde artik
artik dinlenme asamasi.
test tarihim 12 agustos
sevgili kanbay ben 33 yaşındayım 2. denemem bende yumurta rezervi azalması vardı. ankara anatolia tüp bebek merkezine gittim çok memnunum inş sende güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?