Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Tamam canım benim sağolasın. Az sonra başlayacağım inşallah kolaylıkla okur bitiririm vede inşallah Rabbim kabul eder.

Amin canım Ramazan ayı dua kapıları hep açık,Rabbim kabul eder inşallah bitanem.

sevgili kanbay ben 33 yaşındayım 2. denemem bende yumurta rezervi azalması vardı. ankara anatolia tüp bebek merkezine gittim çok memnunum inş sende güzel haberler alırsın

Canım inşallah Allah yüzünü güldürsün hayırlısıyla bebişini kucağına alıp,mis kokusunu koklarsın doya doya dilerim...

canım , ne olursun üzülme...
inancını kaybetme...
olacak ,zamanı var...
inşallah bu denediğinde olur bitanem..

Allah istemeyince olmuyor. Doktoruma, merkeze, blastosistime, vücuduma güvendim. Herşey çok iyi dendi.

Bütün ağrı sızı belirtileri yaşadım. Olacak sandım.

Ama kaderde olmayınca olmuyor.. Bu ilkti. Daha da deneyesim yok.

İnşallah kendiliğinden olur.
Tek düşündüğüm olmadık insanlar habire doğuruyor, biz bu kadar uğraştık.
olduramadık.

casmint ve gulcn inşallah bu denemenizde hayırlı haberlerinizi alacağız...
karamsarlık denizinde boğmayın kendinizi ne olur...
hemen kurtulun o duygudan...
sonuçta negatif duygular hiçbirşey kazandırmıyor...
gideceğimiz yere kadar gücümüzün maddi-manevi yettiği yere kadar yola devam..
vazgeçmek yok.
düşünsenize,herşey o minicik ellerini avuçlarımıza alıp doya doya öpmek uğruna değil mi?
değil mi ki yumurtamız olduğu sürece,ümidimiz var...
öyleyse yola devam canlarım....
hemen başka şeyle ilgilenin eşinizle...
ufak bir kaçgünlüğüne kaçamak yapın,kafa dinleyin canlarım..

canım benim
şu an ne hissettiğini benden daha iyi kimse anlamayacaktır,
benim 4 aşılama 3 tüp bebek sonucumda negatif çıktı,
ilk iki denemeden sonra senin gibi düşündüm, hem bedenen, hem manen, hem maddi tükendik,
ama allah gücünü veriyor, bir şekilde toparlanıp tekrar deneyebildik,
şimdi bu ay tatil yapacağım, bir dahaki ay yine deneyeceğim, son yumurtama kadar, son kuruşuma kadar,
ama bebeğimi kucağıma alacağım

Canım biliyorum neler hissettiğini...
Ama bardağın dolu tarafını görmeliyiz..
Neden mi çünkü yumurtamız olduğu sürece umudumuz var...
genç yaşta rahmi alınan,yumurtalıkları alınan ve çocuk sahibi olmaları imkansız olan nice kadınlar var...
değil mi ki bir ufacık ümidimiz var,o zaman o ümidin peşinden kaşmalıyız...
yoksa kaybeden ve üzülen bizden başka kimse olmaz canım benim...
lütfen okuyun bu forumdaki yazıları...bakın kaçıncıda anne olanlar var...
benim de ilki negatifti 2010 da
ama ikinci kez deniyorum..
olmazsa yine deneyeceğim...
ya olursa?
bunu düşünsene bitanem,bebeğini düşün,minicik ellerini,küçücük sana bakan bir çift gözü düşün,senin yavrun,senin evladın olacak...
bunları düşün,inan,Allaha sığın ve dua et ve yeniden başla...

canalrım bu arada 600.sayfamız hayırlı ve uğurlu olsun inşallah .....

canım benim seni sevgiyle kucaklıyorum....
tıpkı benim düşüncemdesin....
benim de 2.denemem olacak...
ama gücümüzü toplayıp yola devam etmeliyiz...
inanalım ki olsun,olana kadar da devam canım benim...

Merhaba ben aranıza yeni katıldım... pazartesi günü tüp bebek için tedavim başladı daha önce 2 aşılamamda olmadı kafama takılan bişey var fsh değerim 16 daha önce 10 falan olmuştu en yüksek, bu problem olur mu? bir yandanda eğer problem olsaydı tedaviye başlamazlardı diye düşünüyorum. ne diyorsunuz sizce problem olur mu??

Canım benim ilk denemen o yüzden,normal bu duyguların ,ama geçecek,ne kadar çabuk atlatırsan o kadar çabuk başlarsın...ve seni tebrik ederiz burada inşallah hamile kalınca...
9 ay sonra da güzel yavrunu kucağına alır,salına salına gezersiniz...
olacak bitanem,sen hiç merak etme,sen de anne olacaksın...

canım yüksek olsa başlamazdı bence...
doktoruna herşeyi danış lütfen,ben hep kafama bişey takılınca arayıp soruyorum...
en doğru cevap dr.unun vereceği cevaptır bitanem..

olmayabilir, olmayabilir, bunu kabullenmektense olabilirliğini denemek tek çözüm, sonradan keşke deneseydim demeyeceğim, hafta sonu bir bayanla tanıştım, 10 yıl denemişler olmamış, bırakmışlar denemeyi 8 yıl sonra kendiliğinden olmuş, ben 18 yıl beklemek istemiyorum, denemeye devam

yapma gülçin böle allahın gücüne gider...evet gerçekten negatif almak insanı berbat bi hale getiriyor ama 17.denemesinde anne olanların yanında bile konuşmayalım...bak bugün 6.denemesi olan bi arkadaşımız katıldı aramıza.sabırlı olucaz inanıcaz ...üzülücem ama yıpranmıycaz ki...sen hamilesin beni anlmazsın diye düşünme bak bende 2.denememde hamile kaldım...2 ay ara verdim ve tekrar başladım..inan yeni olduğu için böle düşünüyorsun bu fikrin değişecek..yine inanacak ve umutlanacaksın...herşey muhteşem gitsede doktorlar öyle desede canı allah verir...kimse bi açıklamam yapamaz malesef..kendini yanlız hissetme ...ne güzel hala umudun var...

Kızlar sizleri sıklıkla takip ediyorum maşalllahh çok bereketli bir topiğiniz varr her hamiş haberinde çok seviniyorum olmayan arkadaşlara Allahım tekrar güç kuvvet vererek yola devam etmelerini sağlasınn

kızlar benim tedavim haftaya pazartesi falan başlayacak şimdiden kendimi temmuz topiğine atıyım dedim ağustos topiği açacak mısınız bilmiyorum ama her ikisinde de olmak istedimmm

benim yaş 24 eşim 29,1 yıllık evliyiz,çikolata kisti sorunum var peşimi bırakmayan ,ilk denememiz,kayseri sevgi hastanesinde olacak yazarken bile heycan yaptım hakkımada hayırlı sonuçlanır inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…