Bugün kan testi yaptırdım.
Negatif..
3-4 günde bir çağırdı beni canım....
ben adetin 2 günü bugün çok belim ağrıyor...
hayırlısıyla yasin okuyum bitsin öyle adet olayım diye niyet etmiştim,inşallah bugün olurum da ramazan bitmeden olur inşallah transferim,ramazanın hayrıyla inşallah...
ben de saat en geç 9-9,5 gibi oluyorum hastanede hep..
genelde 10'da gel diyor ama ben hep erken gidiyorum..
mutlaka görüşelim...sana dediğim gibi anlatacaklarım var...
inşallah ilkinde tutar...
bebişlerimizi alırız kucaklarımıza...[/QUOT
aynı güne denk gelirse eğer aynı saatlerde orada olalım da birgün görüşelim inşallah bende bursadan geldiğim için çok erken orada olamıyorum anlatacaklarını da merak ettim canım valla
bende ramazanın 1.günü başladım inşallah bayram gelmeden transferde olur hayırlısıyla
inşallah tutar canım ilkinde birlikte yaşarız mutluluğu
Allah dualarımızı kabul etsin
Allah dularımızı duysun canım benim...
Ben de bayramdan önce Ramazan'da olsun çok istiyorum hayırlısıyla....
ben adet olup,ertesi gün gideceğim tarihi sana yazacağım canım...
Tamam canım benim sağolasın. Az sonra başlayacağım inşallah kolaylıkla okur bitiririm vede inşallah Rabbim kabul eder.
sevgili kanbay ben 33 yaşındayım 2. denemem bende yumurta rezervi azalması vardı. ankara anatolia tüp bebek merkezine gittim çok memnunum inş sende güzel haberler alırsın
canım , ne olursun üzülme...
inancını kaybetme...
olacak ,zamanı var...
inşallah bu denediğinde olur bitanem..
Allah istemeyince olmuyor. Doktoruma, merkeze, blastosistime, vücuduma güvendim. Herşey çok iyi dendi.
Bütün ağrı sızı belirtileri yaşadım. Olacak sandım.
Ama kaderde olmayınca olmuyor.. Bu ilkti. Daha da deneyesim yok.
İnşallah kendiliğinden olur.
Tek düşündüğüm olmadık insanlar habire doğuruyor, biz bu kadar uğraştık.
olduramadık.
bugün negatif günü
Allah istemeyince olmuyor. Doktoruma, merkeze, blastosistime, vücuduma güvendim. Herşey çok iyi dendi.
olduramadık.
canım benim
şu an ne hissettiğini benden daha iyi kimse anlamayacaktır,
benim 4 aşılama 3 tüp bebek sonucumda negatif çıktı,
ilk iki denemeden sonra senin gibi düşündüm, hem bedenen, hem manen, hem maddi tükendik,
ama allah gücünü veriyor, bir şekilde toparlanıp tekrar deneyebildik,
şimdi bu ay tatil yapacağım, bir dahaki ay yine deneyeceğim, son yumurtama kadar, son kuruşuma kadar,
ama bebeğimi kucağıma alacağım
Senin de negatifmiş..Senin için de üzüldüm. Bunca emek bir anda siliniyor. Hemşire ilaçları kesin diyor... Hayat devam ediyor ama insan hem üzülüyor hem kızıyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bir daha denersem ya yine olmazsa diyorum içimden..
Merhaba ben aranıza yeni katıldım... pazartesi günü tüp bebek için tedavim başladı daha önce 2 aşılamamda olmadıkafama takılan bişey var fsh değerim 16 daha önce 10 falan olmuştu en yüksek, bu problem olur mu? bir yandanda eğer problem olsaydı tedaviye başlamazlardı diye düşünüyorum. ne diyorsunuz sizce problem olur mu??
Senin de negatifmiş..Senin için de üzüldüm. Bunca emek bir anda siliniyor. Hemşire ilaçları kesin diyor... Hayat devam ediyor ama insan hem üzülüyor hem kızıyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bir daha denersem ya yine olmazsa diyorum içimden..
olduramadık.
Benim test günüm 4 ağustos hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?